Pluspunten

- Mooie stickers van goede kwaliteit; - Veel mogelijkheden om te betalen (bv. betaalcheques); - Goede informatievoorziening m.b.t. bestelling; - Stickers worden goed beschermd verstuurd.

N.V.T.

Pluspunten

Zeer goede, persoonlijke service

Geen verbeteringspunten

Pluspunten

Goede feedback en begeleiding bij vragen. Snelle levering.

Pluspunten

SNEL EN PERSOONLIJKE SERVICE HANDIGE WEBSITE!

Pluspunten

snelle levering net product aanleveren eigen ontwerp goede helpdesk en snelle reacties

Pluspunten

Snelle levering, snelle service & op maat gemaakt! Perfect gewoon. Tegenwoordig bestel ik hier al mijn stickers!!

Geen! Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie en goede oplossing bij opmerking of klacht. Goede kwaliteit stickers.

Opletten met verversen van opgeslagen ontwerpen.

Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

mijn stickers waren lang onderweg maar dr sticker was direkt bereid om nieuwe te drukken.

Pluspunten

De stickers die ik besteld heb zijn van hoge kwaliteit en zijn ook precies zoals ik ze hebben wil! Prima werk!

Ik mis online nog de mogelijkheid om zelf een ontwerp in te laden en die bijvoorbeeld te bestellen in het chroom als "plakletter".

Pluspunten

Na eerst een misdruk ontvangen te hebben, heel snel daarna de goede, met alle service eromheen. Top!!

Pluspunten

service en snelheid

online bestelsysteem: het inzoomen en uitzoomen doet vermoeden dat het design niet op het juiste formaat wordt verzonden naar dr sticker. Prijs kan voor grootformaat stickers (1 x 2 m bijv.) scherper.

Pluspunten

Snelle levering en mooi eindproduct! Wij hebben zelfs meer stickers ontvangen dan dat wij hadden besteld!

Pluspunten

Website is overzichtelijk en duidelijk. Kwaliteit die geleverd is van de stickers is goed.

Is pas 2e bestelling, nog geen dingen tegen gekomen waarvan ik zeg dat kan beter. wellicht zegt dat ook al genoeg.

Pluspunten

Snelle levering. Precies wat we hadden bedacht. Fijn dat het op factuur kon.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, zeer tevreden met het resultaat.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk Alles mogelijk Bij telefonische vraag direct uitleg Goede prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk bestellen, goede levering

matige omschrijving productmateriaal, nu al diverse malen stickers besteld en nooit weten wat je krijgt soms geweldig en soms is het materiaal gewoon te dik maar dit is nergens terug tevinden

Pluspunten

Goede kwaliteit Duideljke instructie voor het opplakken van de sticker

Pluspunten

- Na mogelijk verkeerde interpretatie van de website (eigen sticker ontwerpen) is er een verkeerde bestelling geplaatst. Waardoor we maar 6 stickers kregen (a €90) ipv de aangevraagde 6 VELLEN stickers (6X45 stickers) . Dit is keurig opgelost door de klantenservice, door de resterende stickers alsnog op te sturen. (tegen de meerpijs van wat het gekost zou moeten hebben)

- Duidelijker omschrijving als jezelf een sticker ontwerpt qua aantal. Per vel / Per stuk ?

Pluspunten

Ondanks een foutje in de levering en daarna een foutje in het herstellen van het foutje is er super goed gewerkt aan een oplossing. Ik heb al vaker besteld bij dokter sticker en ben elke keer weer tevreden over de service en kwaliteit!

Foutjes in de design module op de website, dit zorgt voor foutjes in de bestelling en daarmee in de levering.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal