Snelle, flexibele service!

Snelle, flexibele service!

Supersnelle verwerking en levering

Toen ik stickers voor een tweede keer wenste bij te bestellen (adhv vorig ordernummer) was dat in no time geregeld. Ik werd gebeld met de vraag of ik de stickers graag als losse stickers wilde ontvangen of op een A4-tje. Twee dagen later al geleverd!

Super knap de sticker en snelle levering !

geslaagd

zoals gewoonlijk goed en snel

Super snelle en correcte levering

Bestelling was enorm snel op de post gebracht. Dag na de bestelling kon het al verzonden worden

Perfect communication and perfect products I’m very happy !!

Snelle correcte levering

Makkelijke site om eigen ontwerp te maken , en snelle levering

Tot zocer alles in orde

Heb de klevers aangekregen, maar moet ze nog opkleven om het resultaat te zien...

Snelle levering, uitgebreide keuze

Meerdere bestellingen geplaatst, altijd goed en snel geleverd.

Gewoon goed

Geleverd zoals omschreven. Hou er wel rekening mee dat het even kan duren. Het is niet zo vandaag besteld morgen in huis

As expected

Great. Faster delivery than expected.

Snelle goede service

Mooie print kwaliteit en snelle service. Min punt is de prijs. Voor service moet je betalen maar dit was net iets te veel.

Perfecte dienstverlening en goed programma

Alvast bedankt om de mooie stickers te maken die ik via de app kon plaatsen . Echt een gemakkelijk programma en echt overzichtelijk. Echt super en zeker tot volgende keer dat ik er stickers nodig heb.

Goed en snel

Stickers zijn van goede kwaliteit en vooral echt supersnel geleverd; gisteren besteld en vandaag geleverd.

Snelle service maar met eigen ontwerp onvoorspelbaar resultaat

De service was snel en het kinnen ontwerpen van een enkel stickervel is op zich mooi. Echter, de kosten zijn disproportioneel voor een enkelvel en de kleurstelling is onvoorspelbaar als je en eigen foto gebruikt. Voor mij een ongeschikt door de onvoorspelbaarheid van het resultaat en de kosten.

goede stickers - makkelijk om te ontwerpen

perfect

geweldig

kregen onze stikker heel snel maar was kapot en kreeg een paar dagen later een nieuwe

Super klantvriendelijk!

Mijn ervaring is zeer fijn, wordt snel en persoonlijk geholpen

Retesnel beetje duur (denk ik)

Okay, ik moest 3 stickers hebben met alle drie een andere opdruk, dus ja, duur... Heb ook niet echt onderzoek gedaan verder omdat ik er geen tijd voor had, dus ik kan er eigenlijk niet veel over zeggen. Waar ik wel iets over kan zeggen is de snelheid. Die was RETESNEL. Gister besteld, vandaag binnen. Fijn

topkwaliteit

ik heb zelf stickers ontworpen, dat verliep zeer vlot. De geleverde stickers zijn ook zeer goed van kwaliteit en tekening

Mooie stickers, razendsnel geleverd

Klasse service

Nog steeds aan het wachten.

Ik kan geen juiste en correcte beoordelingen geven als ik nog niets ontvangen heb.

Ik ben heel tevreden over de drukkwaliteit én de snelheid van leveren.

De ontwerptool werkt zeer goed en vlot. De afdrukkwaliteit is zoals gewenst en de levertijd viel heel goed mee. Ik ben een tevreden klant.

bestelling stickers

niet zo tevreden. wit komt door het zwart

Makkelijke website en zeer goede service.

Dr sticker is zeker een aanrader kwa service en snelheid. Alleen als ik hun was zou ik toch eens kijken voor een andere verzenddienst. GLS is in mijn ogen een aanfluiting. Zeggen dat het geleverd is en afgetekend door een persoon die niet bestaat , dus niks op mijn adres geleverd of in de brievenbus. Rara waar is het pakketje.. Laat ik wel duidelijk stellen dat dit los staat van Dr sticker...

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal