Goed werk, matige website voor herhaalopdrachten en maatvoering

Stickers zijn prima, maar eerdere bestellingen worden niet zichtbaar in de site en zijn dus nauwelijks bij te bestellen. Ook de absolute afmetingen zijn niet te controleren tijdens het opmaken van de sticker, en voor technisch werk is dat een groot nadeel.

bestelling is goed behandeld

Snel, accuraat en netjes

snelle vlotte service

Producten als altijd TOP en snelle service, wel steeds 'even wachten' op promoties omdat de prijzen anders vrij duur kunnen uitkomen...

Gemengde gevoelens

Ik had online een paar stickers gemaakt maar in de tool kun je de achtergrond kleur niet goed zien vandaar dat het logo nu een diep zwarte achtergrond heeft en 3/4 van de tekst een paarse gloed als achtergrond jamer dat dat niet door hun is opgemerkt dus eigenlijk 115 euro verspilt de tool moet beter gemaakt worden dan zou het bijna perfect zijn daar boven op waren de stickers niet netjes schoon gesneden zat een sprong in de bovenlijn van een 1,5 mm

Snel, netjes

Snelle levering en mijn kunstwerk ziet er netjes uit op de grote sticker!

Heb geen moeilijkheden ondervonden

Was heel makkelijk om mijn ontwerp te maken. Wij zijn tevreden over het resultaat.

Super!!!!

Snel, proper en super tevreden.

goed en snel geleverd

Top geregeld

Stickers zijn van goede kwaliteit en zeer snel geleverd.

gebruiksvriendelijke website

website is gemakkelijk in gebruik en goede respons

Prima product, prima service

De website geeft voldoende mogelijkheden om makkelijk en snel je eigen product te ontwikkelen. Uiteindelijke kwaliteit is prima.

Photo/tekening in jpeg uploaden & klaar is Kees !! Resultaat PERFECT !

Photo of tekening in jpeg uploaden en klaar is Kees !! Resultaat PERFECT ! Zeer snelle betrouwbare levering.

Prima geregeld

Snelle service en waar voor je geld.

Mooie stickers!

Goede service, mooie stickers en snelle levering!

Al zoveel stickers bestelt, voor auto's, boten van alles

Geweldig en erg behulpzaam

Geweldig en erg behulpzaam, bellen meteen als er iets niet in orde is en bespreken dan precies door hoe je het wilt hebben en passen dat aan, Ook het advies gekregen dat als je het op rol besteld 2 x zoveel stickers krijgt voor de zelfde prijs. Dat soort advies krijg je graag als ondernemer.

Fantastische service goed product snelle afhandeling

Er wordt de moeite genomen om te bellen en samen een goede oplossing te vinden. Er wordt meegedacht Het geleverde product is dan ook super. Uitzonderlijke ervaring tegenwoordig

Geen aanrader

Ik heb de face shield besteld, Ik vind het niet fijn zitten, het scherm drukt op mijn neus,. Geen afstand tussen gezicht en scherm. Ik vind dan 15.00 euro veel geld, voor iets wat niet fijn is.

GEWELDIG

Ben zeer tevreden mee met mijn hesje voor mijn scoot mobiel dat iedereen het kan zien 1.5m af standhouden. Graag zou ik ook een sticker voorkant van mijn scoot mobiel (mandje)helaas jullie site niet vinden. Zichtbaar is afstanden moeten houden! Raad mensen met beperkingen zoals ik het Hesje bij de rugleuning dat men kan zien. Vriendelijk dank!

Vrij snelle levering

Vrij snelle levering, kwaliteit stickers was goed. Levering/verpakking minder tevreden, doos was onderaan open stickers licht beschadigd.

erg vlot geleverd en leuke stickers

te laat geleverd

woensdagavond besteld. Extra betaald voor binnen de 48 uur te leveren. We zijn u meer dan 15 uur na de 48 uur en nog niets gezien

geleverde platen zijn precies wat we hebben verwacht

maar de aflevering met melding vooraf klopte voor geen meter. we hadden de dag zo ingedeeld dat we op de gemelde tijd thuis waren. tussen 14.30 en 17.30 uur. maar dan levert men om 11.13 uur af bij de buren!

Zeer slecht

Is niet goed te krijgen .

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal