Waardeloos

Bel de klanten service net en kreeg een niet al te vriendelijk persoon aan de foon. En jammer dat er niet toe werd gekomen aan het probleem dat er was.

Vlotte levering

Gebruiksvriendelijke site

Snel en mooie levering

Zeer overzichtelijke en makkelijke site om zelf je stickers te ontwerpen

alles top

Goed matriaal alles op tijd en keurig afgeleverd

Perfect, ben zeer tevreden , voldoet 100% aan mijn verwachtingen .

Top! Klantvriendelijk

Telefonisch contact was vriendelijk en behulpzaam. Product was de volgende dag al geleverd. Heel tevreden en raad jullie zeker aan bij collega's.

Uitstekend product en goede service

Bestellingen worden altijd vlot geleverd en het product is uitstekend. Meer dan tevreden.

Correct en snel !

Mijn order betrof een herbestelling (van jaren geleden !). Alle informatie was nog aanwezig en de stickers werden (weer) zeer snel geleverd.

Zelf ontwerpen ging vrij vlot

Heb de sticker nog niet gekregen, zo ik weet niet hoe ie er in het echt zal uitzien.

Snelle afhandeling en levering.

Ook telefonisch correct en goed geholpen.

snelle levering en snelle reactie op vraag

De producten zijn snel geleverd. N.a.v. een vraag over de prijs, kreeg ik heel snel antwoord terug.

Fijne korte lijnen, kordate aanpak! Mooi resultaat.

Fijn dat er meegedacht wordt. Er worden niet teveel woorden gebruikt, waardoor er wel een duidelijk beeld ontstaat over bijvoorbeeld welke mogelijkheden er zijn.

Tevreden

Prima service!

Echt een aanrader van begin tot einde

Keurig bedrijf, snel, accuraat. Alles volgens afspraak en zeer netjes gewerkt. Wij zijn erg content met het eind resultaat. Buildine BV Michel Bleijenberg.

slechte ervaring jammer weg gegooid geld

sticker was onduidelijk

Service was prima maar de afwerking niet helemaal.

Alle voorafgaande acties waren prima, er werdt snel geschakeld. Over het plaatsen heb ik wel wat opmerkingen. De foto heft een aantal vlekken waar de monteurs met hun knie tegenaan gezeten hebben. deze waren ook niet weg te poetsen. Nu is er een veeg zichtbaar. Ook waren de monteurs niet goed ingelicht over het format denk ik want ze begonnen de gehele muur in te smeren met lijm, ook het gedeelte waar de foto niet kwam. Dit gedeelte hadden wij geschilderd en zullen wij nu opnieuw moeten schilderen. de monteurs hebben de lijm verwijderd maar dit is nog steeds zichtbaar. Ik vindt dit allemaal wel jammer aangezien wij hiervoor een fors bedrag betalen. Graag ontvang ik hierop ook nog een reactie.

Goede ervaring

Vanaf offerte tot aflevering correct verzorgd

top

vlot contact, vlotte afhandeling

Goede service en geweldig eindproduct

Hele goede service. Snel een offerte ontvangen met een mooie prijs. Het eindproduct ziet er geweldig uit. Mij gaan jullie zeker terugzien.

Sneller als verwacht.

Levering is vlot verlopen, stickers zijn goed gesneden. Enkel wat gevouwen door transport, maar gelukkig de nodige ervaring om het alsnog goed te kunnen monteren. Tot de volgende x!

Top service!

Alles goed geregeld

Slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit. Opdruk was onleesbaar

zeer goed

zeer positief dat je online kunt werken met een ontwerptool.

goede service

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit stickers

Er professioneel en flexibel

Fijn personeel, denken goed mee en werken erg snel.

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal