Prima team en goede klantvriendelijke website

Prettige firma, straalt kwaliteit en professionaliteit uit. 1 verbeterpuntje is na orderontvangst aangeven wanneer de verwachte leverdatum is. Deze zie ik niet op de orderbevestiging of op mijn accountgegevens

Zeer tevreden.

Snelle levering goed product

super snel en makkelijk te maken

Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Echter de sticker is aan de onderkant niet helemaal mooi. Niet recht en rafelig.

Duidelijke en overzichtelijke site.

altijd correct

en top geregeld

Makkelijk en snel.

Een gepersonaliseerde sticker is zo gemaakt en besteld. Afwijkende maat is niet goedkoop, maar resultaat is uitstekend!

Een tevreden klatn

Goede kwaliteit stickers, supersnelle levering.

Prima voor elkaar.

Mooie kwaliteit stickers, snel geleverd.

goede service en snelle levertijd

goede service en snelle levertijd

Mijn bestelling was sneller dan verwacht klaar om opgehaald te kunnen worden.

Goede afwikkeling van de order

geen zorgen over correcte levering

prima service, uitstekende nazorg

toegankelijke website, eenvoudige systeem voor zelfontwerp, na toezending tegen een klein probleempje aangelopen. Hierop prima nazorg.

Goed, snel en volledig naar verwachting

Het bestel proces is eenvoudig / simpel. Zonder te hoeven zoeken kun je snel je product ontwerpen. Je weet dat het nog wordt gecontroleerd en binnen no time heb je het in huis.

Snel en vriendelijk

Vlotte en vriendelijke bediening aan de lokatie in Roosendaal

niet alles in 1 keer geleverd, wel een snelle nalevering.

Positieve ervaring vooral bij de snelle nalevering.

Snel geleverd.

Wij hebben verder geen ervaring omdat dit de eerste bestelling was. Wat wij zeker niet zullen vergeten omdat dit heel goed is gegaan. Snel geleverd dat is heel fijn.

Viel me erg tegen

De kwaliteit van de stickers zelf was niet constant: best een aantal met strepen maar wat het meest stoorde was het verschil in afgewerkt formaat en de slordige manier van verpakken zodat er onregelmatige stapeltjes en ezelsoren ontstonden. Ik zie dit graag als uitzondering want voorheen was ik erg tevreden!

Gemakkelijk bestellen.

Website zit prima in elkaar en bestellen is makkelijk. Nog even contact gehad met klantenservice, waren vriendelijk en behulpzaam.

beste ik heb een bestelling gedaan maar zie nu op het factuur dat mijn verzeding adres niet juist is kunt u dit aanpassen a.u.b mijn adres is durentijdlei 122 2930 brasschaat te belgie Bestelgegevens Ordernummer: ORD65436 Betaling Buckaroo - Bancontact / Mister Cash johan moerman 1ste verdiep 122 1STE VERDI dit adres is niet juist !!!! *2930 brasschaat België Verzending Standaard levering — 6,95 EUR johan moerman 1ste verdiep 122 1STE VERDI *2930 brasschaat België Bestelde artikelen Product Aantal Stukprijs Subtotaal Ontwerptool: Standaard stickers Code: DS5eb6ae7392f47, Vorm: ROUND, Materiaal: Stickervinyl glans, Breedte: 30, Hoogte: 25, Aantal: 1 1 25,01 EUR 25,01 EUR Verzending en afhandeling (Standaard levering)6,95 EUR Subtotaal excl. btw:26,41 EUR btw:5,55 EUR Totaal Incl. BTW:31,96 EUR

Snel en goed geholpen

Ik heb werkplek stickers (vinyl) gekocht voor de 1,5 meter afstand. Snel geleverd en strak gedrukt. Goed werk!

Snelle service en goede producten

De service was goed. Werd goed op de hoogte gehouden. Zelfs toen de bestelling niet compleet bleek te zijn werd dit binnen een dag opgelost.

Correct, stipt en kwaliteit

Alles is vlot verlopen. Van bestelling tot levering. En ik ben blij met de kwaliteit van de geleverde artikelen.

Eerst verkeerd gesneden sticker gekregen, maar de fout werd snel en kosteloos hersteld.

Goede service en snelle afhandeling.Eerst verkeerd gesneden sticker gekregen (alleen contour gesneden in plaats van volledig gesneden, maar de fout werd snel en kosteloos hersteld.

zeer goede en snelle service

makkelijk ontwerpen via website en snelle en correcte levering

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal