Snelle afhandeling, goede aflevering

Snelle afhandeling, goede aflevering.

kort, bondig en duidelijk zaken doen

Als je weet wat je wil, kun je hier snel en goed terecht

Goed product en snelle levering

Fijne website. De bestelling was na 2 dagen netjes verpakt binnen. Hier kom je weer naar terug. Top

Wel goed

Er was een betalingsprobleem, niet vanuit dr sticker laat dat duidelijk zijn. Wel adequate reactie vanuit dr sticker.

Fijne en snelle service

Al geruime tijd doen we zaken met Dr. Sticker. Tot volle tevredenheid. Snelle reacties, plannen en prijzen krijgen we ook snel en de uitvoering van het geheel (veelal autobelettering) is perfect!

Fijn, goed geregeld!

Snel geleverd, vriendelijk geholpen en kleine onvolkomenheden goed opgelost. Dank voor de goede service!

Prima team en goede klantvriendelijke website

Prettige firma, straalt kwaliteit en professionaliteit uit. 1 verbeterpuntje is na orderontvangst aangeven wanneer de verwachte leverdatum is. Deze zie ik niet op de orderbevestiging of op mijn accountgegevens

Zeer tevreden.

Snelle levering goed product

super snel en makkelijk te maken

Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Echter de sticker is aan de onderkant niet helemaal mooi. Niet recht en rafelig.

Duidelijke en overzichtelijke site.

altijd correct

en top geregeld

Makkelijk en snel.

Een gepersonaliseerde sticker is zo gemaakt en besteld. Afwijkende maat is niet goedkoop, maar resultaat is uitstekend!

Een tevreden klatn

Goede kwaliteit stickers, supersnelle levering.

Prima voor elkaar.

Mooie kwaliteit stickers, snel geleverd.

goede service en snelle levertijd

goede service en snelle levertijd

Mijn bestelling was sneller dan verwacht klaar om opgehaald te kunnen worden.

Goede afwikkeling van de order

geen zorgen over correcte levering

prima service, uitstekende nazorg

toegankelijke website, eenvoudige systeem voor zelfontwerp, na toezending tegen een klein probleempje aangelopen. Hierop prima nazorg.

Goed, snel en volledig naar verwachting

Het bestel proces is eenvoudig / simpel. Zonder te hoeven zoeken kun je snel je product ontwerpen. Je weet dat het nog wordt gecontroleerd en binnen no time heb je het in huis.

Snel en vriendelijk

Vlotte en vriendelijke bediening aan de lokatie in Roosendaal

niet alles in 1 keer geleverd, wel een snelle nalevering.

Positieve ervaring vooral bij de snelle nalevering.

Snel geleverd.

Wij hebben verder geen ervaring omdat dit de eerste bestelling was. Wat wij zeker niet zullen vergeten omdat dit heel goed is gegaan. Snel geleverd dat is heel fijn.

Viel me erg tegen

De kwaliteit van de stickers zelf was niet constant: best een aantal met strepen maar wat het meest stoorde was het verschil in afgewerkt formaat en de slordige manier van verpakken zodat er onregelmatige stapeltjes en ezelsoren ontstonden. Ik zie dit graag als uitzondering want voorheen was ik erg tevreden!

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal