goede service, goed materiaal

Snelle levering, goede service, tijdig bericht, goed materiaal.

Tevreden

Keurige stickers, goede kwaliteit, niet zomaar los te krijgen. Snel verzonden, mails over de status, goed verpakt.

Wouw zo snel en zo gaaf...

Zaterdag besteld en dinsdag al in huis. Goede duidelijke uitleg over hoe je je sticker kan maken. En dan nog zo snel geleverd. In een woord WOUW....

Prima kwaliteit. En sneller dan verwacht.

Prima kwaliteit. En sneller dan verwacht

Snel en duidelijk

Snel en goed genoeg

Op de site kon ik niet zo snel vinden wat ik zocht maar toen ik het eenmaal had kon ik makkelijk bestellen en zijn de stickers netjes en heel snel geleverd. Wel jammer dat er geen "snijd lijn" aan de achterkant van de stickers zit om het afpellen te vergemakkelijken, dat zou je wel verwachten van een bedrijf dat in stickers gespecialiseerd is. Stickers zelf zijn mooi en makkelijk aan te brengen.

Snelle levering, goede kwaliteit

mooie stickers

goede service, snelle reactie op alle vragen

zie hierboven

De spullen zijn snel geleverd. Er was 1 artikel verkeerd bezorgd. De klantenservice is zeer goed bereikbaar (waar vind je dat nog?). Het verkeerde artikel mocht ik houden en ze hebben beloofd om vandaag het juiste artikel alsnog na te sturen. Kortom, ik ben zeer tevreden.

goed voorbereid op de 1,5 meter samenleving

Mooie stickers, goede kwaliteit, snelle levering

Top zeer snelle levering

Dinsdag besteld vrijdag bezorgd super goed! Voor de verjaardag van mijn zoon besteld en aangegeven dat het mooi zou zijn dat de stickers er voor zijn verjaardag zouden zijn. De deadline is ruimschoots behaald en mijn zoon is erg blij met de stickers.

Ziet er goed uit hoop kwaliteit

Snelle en correcte afwikkeling

Oké

Levering is snel en prima geleverd.

Zie boven Levering snel en goed geleverd

Super service en snelle levering

Op donderdagmiddag hebben wij de stickers voor de anderhalve meter samenleving besteld, vrijdag aan het einde van de ochtend hadden we ze binnen. Super. Er was een stickertje per abuis omgewisseld en hierover heb ik gebeld en deze werd keurig nagestuurd en hadden we op maanden. De stickers zijn overigens ook van een super mooie en goede kwaliteit. Alles ziet er degelijk en goed verzorgd uit.

prima!!

makkelijke tool, product zoals bedoeld en ook nog snel geleverd, dank jullie.

Alles gaat heel vlot.

What you see is what you get! Van bestelling tot levering alles zeer goed verlopen.

Goede kwaliteit

Alleen jammer dat je n bestaand ontwerp niet kan aanpassen in de ontwerp tool.

Altijd goed

Super service gekregen De stickers waren niet goed gelukt Krijg nieiwe van ze. Super attent

Ik vraag advies maar heb het niet gekregen omdat ik een particulier ben

Ik heb een email verstuurd via de website en krijg als antwoord dit "Goedemiddag, Wij doen helaas geen montage bij particulieren klanten. Wel verkopen wij de folie los in onze webshop zie link: https://www.drsticker.nl/nl/webshop/raamfolie/ In afwachting van uw reactie verblijf ik, " Maar mijn vraag is dit " Geachte heer of mevr., Kunt uw mij advies geven welke zonwerende folie ik het beste kan toepassen, Ik heb dubbel glas maar geen HR++ en ik wil zoveel mogelijke zon weren en evetueel geen inkijk naar binnen en ook een isolerende werking in de winter. Ik hoor graag uw advies"

geen goede service

foto zijn niet duidelijk zie te veel computer pixels . erg jammer ze hadden mij op de hoogte moeten brengen . dus nee geen goede ervaring

Besteld en de volgende dag 8n huis Super bedankt

Heel tevreden

moeizame samenwerking

geheel van bestellen verliep echt moeizaam, we konden weinig hulp krijgen, elke hulp kostte weer extra geld. We hadden aangegeven dat we een proefexemplaar zouden ontvangen, kregen dit via de mail hetgeen weinig toevoegd want dit kun je in het ontwerp ook al zien, vervolgens kregen we al een paar uur later bericht dat de bestelling verzonden was. Dit verbaasde ons want we hadden nog niet op het proefexemplaar gereageerd. We dachten dat we zelf te lang hadden gewacht en dat we het dus maar moesten doen met het ontwerp zoals ingezonden. Na enkele dagen nog niets ontvangen, gebeld. Aan de telefoon werd humeurig gezegd dat we het proefexemplaar nog goed moesten keuren. Toen wij wezen op het latere mailtje hetgeen voor ons voor verwarring had gezorgd reageerde de telefoniste zeer onvriendelijk, vond het onze fout ( maar blijkbaar had het tweede mailtje niet verstuurd moeten worden, maar dit werd niet toegegeven). Pff, voor ons geen bestelling meer bij dkt Sticker.

Goede service en een heel goed product afgeleverd.

Goede service en een heel goed product afgeleverd.

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal