Zeer snelle reactie na online bestelling en supersnel geleverd!

Misschien wel een idee om pas een beoordeling te vragen als de goederen geleverd zijn..... ze moeten nog verstuurd worden nu

Klantgericht

Perfecte service. Kwam met mijn idee langs maar het ontwerp van dr sticker was mooier, beter en een aangename prijs

Goede service, snelle bedining

Goede materialen, vriendelijke en snelle levering. Houdt zich aan de afgesproken condities

keurig verzorgd

vlot geleverd en keurig product

super !!

mijn afstandmatjes in groen zien er perfect uit !! rap geleverd!!!

Alles goed en op tijd geleverd, ga zo door!

Alles goed en op tijd geleverd, ga zo door!

snelle service, goede producten

ik ben zeer tevreden, goed adres ook voor in de toekomst

variatie in gezochte producten

Prijstechnisch klopt jullie website niet. B.v. 1 stuks €22.50, 2 stuks €30,- , 4 stuks €62,50. Dat staat bij meerdere producten. Lijkt mij niet logisch, 4 stuks moet goedkoper zijn dan 2 keer 2 stuks kopen...….

Prima winkel

Goede sticker alleen niet wat ik had besteld

Ik had witte letters aan geklikt. Kreeg zwarte letters. Erg jammer. Verder prima sticker. Hoop dat mijn baas het ook oke vind, had iets anders verwacht.

Goede service, mooi materiaal.

correct en prijs verhouding goed

netjes op tijd en correct geleverd

Prima winkel, snel geleverd voor goede prijs

Prima optie voor bootletters

Herhaalbestelling via de site lukte niet, bestand werd niet gevonden.

Gebeld en meteen iemand aan de lijn, die het kon verhelpen. En vanavond al bericht dat de bestelling verzonden is. Top!

Snel

Aanrader

Goed en snel

Fijne service, professionals!

Gewoon goed

Er werd geleverd wat ik besteld had

Snel en mooi spul

Bestel COVID 19 stickers vloer en posters. Snelle levering en mooi van kwaliteit. Weet natuurlijk nu nog niet hoe het zich over de lange termijn zal gedragen, maar ziet er netjes uit.

Super snel, correct geleverd

Zeer snel de Corona sticker gekregen

Snelle levering, goede kwaliteit

Op vrijdag besteld, op dinsdag al in huis! Vaak duurt het bestellen van stickers veel langer. De stickers zien er precies zo uit als verwacht/ontworpen en plakken ook nog eens super goed.

Snel efficient

Zelfde dag nog geleverd

Prima verlopen

Wij zijn tevreden over de service en het product.

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal