top snel en goed

makkelijk te vinden en de sticker makkelijk te ontwerpen met de ontwerptool

Mooie kwaliteit

Het is een mooie kwaliteit sticker. Goed leesbaar

SUPER!!!

Zeer snelle, correcte levering. Klantenservice top, na foutje van mijn kant. Een geweldig product ’Squid’: mooi en fluitje van een cent om zelf aan te brengen.

Prima product

Product wat geleverd is ziet er goed uit

Iets te snel

Mijn print had m.i. Aan 4 zijden een kaderlijn, op de stickers staan er drie. Jammer dat er geen proefdruk was of dat men constateerde dat het er raar uitziet.

Corona spullen worden snel geleverd

Website werkt prima, levering is snel en de service aan de telefoon is prima, je wordt goed geholpen bij vragen. Spullen zijn netjes en voldoen aan de verwachting

Naar volle te vredenheid

Addekwaad geacteerd op correctie verzoek nav drukproef. Materiaal netjes verzonden.

Super service, vriendelijk personeel

Zelf de veiligheidsfolie geplakt. Prima uitleg gekregen. Zeer tevreden. Zit er heel netjes op. Snel en zeer netjes verpakt. Ga zo door!!

later aangekomen

Mijn bestelling is later dan verwacht aangekomen maar ach, in deze coronatijden zullen de koeriers wel meer dan hun handen vol hebben. De stickers zien er (weer) goed uit maar dat is in het verleden ook altijd zo geweest.

Zeer vriendelijk en heel snel!

Zeer vriendelijk en heel snel!

Helemaal top

Het ontwerp is precies wat ik wilde

Afspraak is afspraak....

goed, snel, accuraat

Ongevraagde spamreclame met hele dure producten

De een zijn dood is de ander zijn brood. Hier het brood dus van deze verkoper die ongevraagd en dwars door de regelgeving in, spammail stuurt om flink te verdienen aan de misère waarin wij momenteel met zijn allen verkeren. Hoe schaamteloos kun je zijn.......... Dit soort spam is overigens verboden!

Goed en snel geleverd

Bestelling was ondanks de drukke periode een dag later in huis

goede site - goede en snelle afhandeling

alles duidelijk en op tijd binnen

Goede kwaliteit en service!

Onze bestelling was niet helemaal in orde. Dit heeft DRSticker direct en heel goed opgelost. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en goede service! Daarnaast alles erg duidelijk op de website en heb je vragen, kan je goed bij ze terecht! Wij zullen zeker bij DRSticker blijven bestellen in de toekomst!

Supersnel!!

Mooie textielstickers met als doel 1, 5 m afstand

goede service en kwaliteit

Heel snel werd er telefonisch contact opgenomen over een bepaald lettertype dat bij Dr.Sticker niet bekend was, direct op kunnen lossen. Mooie kwaliteit stickers

Dr. Sticker is een aanrader.

Mijn eerste ervaring met Dr. Sticker is zeker positief en ik verwacht in de toekomst vaker zaken met hen te gaan doen. Snelle service en kwalitatief goede producten met een zeer snelle levering.

Super snelle service en goede kwaliteit

Fijn werken met Dr. Sticker. De service is erg sne en netjesl, de producten zijn van goede kwaliteit en ze maken praktisch alles wat we zelf bedenken/ontwerpen.

Prima werk geleverd

Prima samenwerking en net werk verricht.

top

goede kwaliteit, snelle levering

Perfect.

Perfect in alle omstandigheden. Mag wel niet duurder worden.

TOP !! SUPERSNELLE LEVERING !

Na kort contact via whatsapp, snel en correct geleverd! helemaal goed. Ga zo door !

van bestelling tot bezorging heel goed!

Zelf sticker ontworpen. Bestelling vlot en makkelijk. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Keurig verpakt binnengekregen. Stickers helemaal naar wens!

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal