Mooi, maar erg prijzig!

1 voorbeeldje besteld van plakplastic (dacht dat het een heel pakketje was van alle kleuren). 10x10cm ongeveer, kost 5 euro en de verzendkosten van 2,95 komen daar nog overheen. Vind ik veel te prijzig voor zo'n stukkie! Hoewel het plakplastic wel mooi is, zou ik dit niet weer doen.

Goede hulp over de mail en snelle service

Ik werd snel en duidelijk geholpen voordat ik mijn bestelling plaatste. Kreeg keurig een proefdruk toegestuurd en na akkoord ging dezelfde dag de bestelling nog op de post. Stickers hebben een goede kwaliteit en het is makkelijk om ze te plakken. Nu afwachten hoe goed de stickers blijven zitten nadat ze wat weersomstandigheden gezien hebben

Heel prettig, behulpzaam , alles snel rond!

gewoon netjes

zoals het hoort zou ik zeggen, nette site, kan nog wat gebruikersvriendelijker.

Correcte afhandeling

Het programma om zelf stickers te ontwerpen op de DrSticker website is niet het beste en het gemakkelijkste, maar de afhandeling van betalen/bezorgen verliep correct en vlot

Mooie site

Mooie site, snel geleverd ! Compliment

na 1 telefoontje hebben ze netjes geleverd wat besteld was. men kan wel tussentijds even beter communiceren dat het wat langer dan afgesproken gaat duren omdat t niet op voorraad is . via de mail en bij aflevering een bon wat geleverd is.

al jaren lang goede ervaringen

Goed advies zeer correct en betaalbaar

Snel en behulpzaam

Snelle reactie op vragen en behulpzaam om tot het beste resultaat te komen.

Hele goede service.

Ik had vragen bij het afsnijden van de sticker en werd ontzettend snel geholpen. De stickers kwamen ook sneller thuis dan voorzien.

Snel, behulpzaam en kwaliteit

Goede communicatie en snel leveren

Werken al jaren met DrSticker. Snelle leveringen en goede communicatie.

Perfecte service

Snel en strak

Snelle en goede service . Ook voor kleine oplage een redelijke prijs, In het verleden een goed product verkocht die lang mee gaat. Hopelijk deze keer weer.

Goed en snel geleverd top product

Uitstekende service, kwaliteit en snelheid

Ik kwam vrij last minute met een spoedopdracht. Ondanks de krappe bezetting dacht men gelijk mee om dit toch te verwezenlijken. Uiteindelijk de offerte gefinetuned om 9.00 uur in de ochtend en om 11.30 uur dezelfde ochtend heb ik mijn order, een viertal magneetstickers, kunnen ophalen. Prima kwaliteit en oplevering. En een geweldige service dat ze dit op zo'n korte tijd voor elkaar hebben gekregen. Dan kan enkel als men moeite voor je wil doen. Door net dit extra stapje te willen doen hebben zij mij overtuigd dat ze van mij al mijn toekomstige opdrachten krijgen. Top partij. En zeer aan te raden.

Prima kwaliteit stickers, en vlot bezorgd

Snelle levering uitstekende kwaliteit

Ook de ontwerptool was heel creatief en superpraktisch ingesteld.

Tip

Snel geleverd goede kwaliteit

Corect te woord gstaan met vragen

koop er graag super aardige mensen en mooie producten razend snelle levering. gr Bep (www.homesecuur.nl)

Zeer wisselend

De telefonische service en de het contact via de mail was prettig maar de website is een drama. Als je zoekt naar het juiste product is dat lastig. Bij het verversen van de pagina veranderd de volgorde van de opties in het begin. Daarbij is het bij het uploaden zeer onduidelijk binnen welke lijnen je de afmetingen moet plaatsen om het juiste resultaat te krijgen. Het is dat er een optie voor ultradestructable stickers is anders was ik bij een concurrent het product gekocht.

sorry, heb stickers voor iemand anders besteld

De stickers heb ik in opdracht van iemand anders besteld, heb de beoordeling ook naar hem doorgezet. Wat ik gehoord heb zijn zij zeer tevreden :)

Goed productven snelle levering!

Goed product en snelle levering!

Hele mooie stickers voor weinig geld.

De stickers werden snel geleverd en telefonisch werd ik goed geholpen.

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal