Vlotte service, goede kwaliteit

Mooie druk resultaten!

ik ben zeer tevreden op mijn bestelling

ik ben zeer tevreden op mijn bestelling maar de eerste verzending was te klein maar het is netjes in orde gekomen

Goede prijs kwaliteit en snelle service

👍

Bij één van de stickers die ik besteld had was er iets mis gegaan tijdens de productie. Één telefoontje en een mailtje met de foto van wat er mis was er er werden met spoed en zonder gezeur nieuwe gedrukt. Volgende dag in huis.

Voldoet niet helemaal aan mijn verwachting

Service is goed en luisteren naar de klant. Voor een professioneel stickerbedrijf vind ik het resultaat op 2 van de 3 ramen tegenvallen. De luchtbellen aan de rand zouden wegtrekken maar dit gebeurt helaas niet.

Mooi spandoek voor een hele goede prijs

Ik ben goed geholpen. Het spandoek is mooi geworden. Het maken van het spandoek was makkelijk.

Goed met kleine verbeterpunten

De stickers zijn prachtig! Mooie kleur en juiste formaat. Een verbeterpunt is dat er misschien wat netter gesneden kan worden in de toekomst. Er zijn stukjes niet contour gesneden en een klein stukje is “extra” eruit gesneden waardoor niet elke letter dezelfde omlijning heeft. Verder supersnelle levering en duidelijke updates over de levering! Prijs-kwaliteit verhouding is top!!

Tevreden

Product was nog mooier dan ik dacht

Goede kwaliteit, slechte service

De stickers waren er snel en van goede kwaliteit. Echter het delen van mijn e-mailadres met 3de partijen wordt niet opprijs gesteld.

Volgende opdracht gaat ook naar hen!

Gewoon top.

Dikke prima!

Door een vriend van ons bij Dr. Sticker terecht gekomen. Na betaling waren de stickers zo binnen. Goede kwaliteit/prijs verhouding! Alleen de website vind ik niet enorm overzichtelijk. Deze zou nog wat meer 'jip en janneke style' mogen zijn.

Belachelijk dat ik 4,95 euro moet betalen voor een kartonnen envelop waarin de sticker nauwelijks is terug te vinden terwijl die ene sticker ook best in een normale A6-envelop had gepast met een gewone 1-postzegel erop. Verspilling van geld en materialen!

nette service, netjes geleverd

nette service, netjes geleverd - goed verpakt, op tijd gebracht. Er zijn veel dingen mogelijk op stikker gebied. Zal het wel aanbevelen voor anderen.

geweldig

echt een heel snelle reactie, goede levering, prachtige stickers. Complimenten

Goede kwaliteit en service!

Duidelijke site en een snelle levering. Product is precies zoals ik het wilde.

snelle service en goede kwaliteit

efficient

snelle en goede service

stickers op maat voor alle doeleinden

Creatief in het meedenken

Snel vakkundig en denken mee!

VAKKUNDIG EN CREATIEF MEEDENKEN

BEHULPZAAM EN CREATIEF EN SNEL!

Snelle levering en goede kwaliteit.

De stickers zijn alleen niet allemaal hetzelfde opgestapeld.

Uitstekend en een snelle service

We hadden een spoedaanvraag dat snel en perfect werd opgelost.

Snelle service & mooie stickers

Uitlijnings tool zou beter kunnen met een automatische stand. Verder super tevreden.

Snel, betrouwbaar, netjes, goede kwaliteit

Precies gekregen waarop ik gehoopt had. Wat wil een stickerfanaat nog meer? En snel dat het ging!

efficient en snel

zeer goede service, besteld en de producten een paar dagen later bij me thuis, top !

Snelle levering en goede kwaliteit

Makkelijke manier van bestellen, snelle levertijd en mooie producten

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal