Het ziet er fantastisch uit

Het logo ziet er fantastisch uit en is door u goed verzorgd aangebracht.

slecht

pak niet bekomen

Kwaliteit is goed

Mail gemist van bevestiging waardoor mijn bestelling langer op zich liet wachten. Wel snel opgepakt en opgelost.

Simpel duidelijk gemakkelijk

Zoals de woorden al zeggen, formaat kiezen, hoeveel en uploaden. Ter controle kwam er nog een persoonlijk mailtje achteraan. Goede service.

Prima snelle levering

Aardig personeel. Snappen wat je bedoeld

Perfect afgeleverd

zie boven

Vlotte professionele afhandeling van de bestelling

Uitstekend!

Goede en snelle service, zeer vakkundig resultaat.

Precies zoals ontwerp

Zelf een sticker ontworpen, resultaat kwam snel per post en helemaal zoals verwacht.

Prima sticker kwaliteit die ik nodig heb voor een vliegtuig. Een design/print probleem werd zonder verpinken opgelost.

Helaas al het wit weg......

Ik had stikkers met wit erin besteld op een transparante achtergrond. Helaas was al het wit weg terwijl het bij het ontwerp er wel was

Leuk om te maken en te plakken.

handig om zelf te doen en te maken. Lage prijs.

Professioneel, snel en kwaliteit

Altijd snelle reactie op vragen per mail, na goedkeuring van de proefdruk werd de sticker 3 werkdagen erna al gehangen, de medewerker was zeer vriendelijk en ging snel tewerk, de sticker zelf is kwaliteitsvol en perfect aangebracht.

Mooi eindproduct met prima begeleiding

Goede communicatie over kwaliteit ontwerp wat uiteindelijk een grote sticker van topkwaliteit heeft opgeleverd. Zeer tevreden en kom zeker terug voor mijn volgende project!

Prima product en snel geleverd

Eenvoudig te bestellen en erg klantvriendelijk.

Mooie stickers, niet duur en snel geleverd

Mooie stickers, niet duur en snel geleverd

goede en snelle levering

Vandaag besteld en morgen in huis conform afspraak en uitvoering

Perfect!

Mooi product geleverd en goede service via de mail gehad. Wij zijn tevreden en bestellen zeker nog een keer!

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, super product

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, super product

Super cool!

Goede kwaliteit, ziet er tot uit en staat echt cool op mijn auto

Goede stickers, correcte prijs en levering

Goede stickers, correcte prijs en levering

Goede kwaliteit en prettige communicatie

Goede kwaliteit en prettige communicatie.

Snel en duidelijk

De ontwerptool online is handig, de communicatie nadat ik een fout had gemaakt verliep supervlot, het pakje werd snel geleverd en de kwaliteit is super. Dank je wel!

Gewoon fantastisch, eenvoudig en zeer prijsbewust.

Mijn eigen ontwerp mooi afgedrukt zoals ok het wilde. Perfecte afwerking , uit de verpakking nemen en plakken , komt geen extra snijwerk meer aan te pas , bedankt.

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal