3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jong bedrijf energiek

Ik was er tijdens de verbouwing en het kwam wat chaotisch over

Pluspunten

Gebruiksvriendelijkheid van het online sticker-ontwerptool is een grote plus. Snelle levering!

Pluspunten

gewoon goed

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als de stickers volgens de site klaar zijn moeten ze ook klaar zijn, we hebben 2 keer moeten rijden omdat de stickers niet klaar waren. Personeel bij het afhalen niet professioneel, grote bek over dat het ons eigen probleem was dat ze niet klaar waren en de man met de bril ging verder. Verder wilde ik praten over een auto bestickeren hier reageerde de man heel ongeïnteresseerd op. En de kleuren wijken af op de stickers. Verder heb ik weinig te verbeteren. Het was de 2de keer dat we er kwamen maar naar deze punten opgeteld te hebben komt ons bedrijf nooit meer bij jullie! Goed gedaan mensen!

Pluspunten

Info gevraagd hoe eea precies werkte en hoe ik het t beste kan aanpakken. Super geholpen

Pluspunten

Snel handelen, goede service

Pluspunten

Supersnelle reacties en levering. Digitale drukproef is ook heel fijn. Kwaliteit is prima tegen lage prijs. Ben heel tevreden!

Pluspunten

Dit is via de dieren winkel gegaan in Veldhoven en zo ben ik bij jullie terecht gekomen. Toppie

Niet iedereen is bekend om als er Brand uit breedt dat de pictogram waarschuwt dat er huisdieren aanwezig is. Zoals flat. Woning. Ect. Misschien brandweer preventie reclame voor de huisdieren. Echt erg als een huisdier komt te overlijden Door Brand.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snellere levertijd bij een standaard simpele bestelling. Reageren op vragen die via mail zijn gesteld. De kwaliteit van het gevraagde product voldoet niet geheel aan mijn verwachting.

Pluspunten

Vlug geleverd en netjes verpakt

Ik heb alleen het verkeerde besteld Ik zal terug opnieuw moeten bestellen.....

Pluspunten

Snel, professioneel en meedenken is top

Goeie balie neerzetten! Geintje ;-)

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Als spullen worden verstuurd zou het fijn zijn om bericht hiervan te krijgen nu stond opeens de postbode voor de deur

Pluspunten

Telefonische hulp desk was zeer behulpzaam. Vlotte levering. Goed resultaat van de sticker.

Pluspunten

Prime, doen wat ze beloven. Al jaren.

Geen welke ik weet.

Pluspunten

goede communicatie, zeer behulpzaam.

Pluspunten

Hartstikke goede service en voor mijn interieur projecten kunnen we altijd mooie en speciale producten verwachten.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, mooi resultaat, goede prijs, ruime keuze in mogelijkheiden

- na een uur puzzelen met tekst liep het programma vast - niet duidelijk in welk bestand tekst te importeren; soms wat lastig om tekst te maken en goed onder elkaar te krijgen

Pluspunten

Ruime keus,betaalbaar en snel .

NVT

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé