Pluspunten

Mooie kwaliteit stickers. Ben vooral tevreden met de levertijd. Ik had verzocht om, indien mogelijk, de stickers eerder te leveren dan de standaardtermijn die was genoemd, ivm een verjaardag. En dat was gelukt.

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling

Pluspunten

Zeer te vreden snel netjes en correcte levering gehad van de door mijn bestelde producten

Pluspunten

Yay! =D Perfecte service, perfecte stickers — ook enkele exemplaren. =)

Er zat geen plakhandleiding bij de plakletters, daar moest ik even over bellen. Wel goed voor het milieu, haha! Ik werd telefonisch naar de handleiding op de site gewezen, die zou wel wat prominenter op de homepage mogen staan… =)

Pluspunten

Er was een probleem met de levering,maar dat werd netjes opgelost

Na telefonisch contact,even een mailtje sturen met een bevestiging dat een klacht is door gekomen,of met de vraag of het probleem is opgelost.

Pluspunten

snel en accuraat

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijk in telefonisch gesprek.Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

resultaat is prima

interne communicatie kan beter: order op 18 juli ontvangst proefdruk pas op 31 juli na telefonisch aandringen

Pluspunten

Goede communicatie met klant, snelle terugkoppeling, Mevrouw die het plakplastic er op plakte was zeer vakbekwaam. Het eindresultaat is erg goed.

Communicatie intern. Mevrouw was niet op de hoogte van mijn mailtje die ik naar jullie had gestuurd, hoe ik het plakplastic op het raam wilde hebben. En aangezien zij zich melde bij gebouw no 107 en iemand van ons daar binnenliet, was ze zonder dat ik het wist al bezig en wilde ze het zo overnemen zoals het er op zat. Gelukkig werd ik gebeld door een collega dat er een barst in het raam zat, aangezien de mevrouw van jullie bedrijf dit geconstateerd had. Waarop ik gelijk ben gaan kijken. Ze was al aan he plakken op het eerste raam, waarop ik aangaf dat ze vanaf onderaan moet beginnen. Voor haar geen probleem, en zo is het toch nog goed gekomen. Verbeterpuntje dus.

Pluspunten

Top Kwaliteit. Snelle afhandeling.

Prijzen mogen wel wat scherper. Concurrenten zijn veel goedkoper.

Pluspunten

- Goed te bereiken - Zoeken veel voor je uit - Denken mee

- Bij bestickering gevraagd om foto's, omdat wij er zelf niet bij konden zijn. Deze niet ontvangen. - Bestickering is daarentegen wel precies volgens aanwijzing aangebracht

Pluspunten

Pluspunten

Snel en een leuke sticker

Pluspunten

Heel snelle en efficiënte communicatie. Erg correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

snel en goed

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het werd snel geleverd, de kosten vallen uiteindelijk nog mee.

De inkt is lichter gedrukt dan het op de PC toont.

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal