Pluspunten

Ze doen wat ze beloven.

Pluspunten

Goed geholpen, zelf met een sticker wat eigenlijk een probleem was kwa pixels. Ze hebben een goed alternatief geboden !

Reactie tijd was iets laat maar niets om druk over te maken

Pluspunten

*****

Pluspunten

We hebben bij Dr Sticker een aanvraag geplaatst voor een groot aantal stickers voor onze webshop. Bij Drukzo was er niet te onderhandelen over de prijs. Alles volgens het standaard protocol. Bij Dr. Sticker dezelfde middag nog een scherpe offerte en dan kun je snel beslissen. Proefdrukken snel beschikbaar en drukken maar. Top! Dr. Sticker begrijpt wat snel schakelen is. Iets wat bij een bedrijf als Drukzo ver te zoeken is met 5 verschillende aanspreekpunten. Dus zeer tevreden over werkwijze en drukwerk! Prachtige stickers geworden

Ook allesomvattend drukwerk verzorgen naast stickers

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Niet echt handige tool om te ontwerpen Ik had zelf hele kleine stickers besteld maar met de tool zag het er opzich prima uit. Toen ik stickers thuis kreeg waren ze onbruikbaar omdat mijn logo waar de basis een dunne streep is niet uit kwam als verwacht. Is een inschattingsfout van mezelf maar misschien in de tool verwerken dat bij stickers van 1x2cm een minimale lijndikte vereist is of een melding maken.

Pluspunten

Goede en snelle communicatie over en weer, professionele designers, heel klantvriendelijk en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Misschien iets beter de levertijden nakomen en ook de klant op de hoogte stellen wanneer het iets langer duurt. Onverwachte vertraging zorgt voor teleurstelling. Verder super!

Pluspunten

keurig geholpen

Pluspunten

Heel makkelijk ontwerp op te maken en door te geven. Snelle aanmaak en levering van een uniek cadeau!!!! Prijs is oké!

Gewoon verder doen zoals jullie bezig zijn.

Pluspunten

Perfecte, snelle productie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Oudere bestelling langer zichtbaar bij mijn account, moest nu zelf zoeken in mijn oude e-mails

Pluspunten

Snelle levering. Resultaat van de geleverde producten waren prima.

Pluspunten

makkelijk om je eigen ontwerp te maken snelle bezorging

Pluspunten

Supersnelle levering. Product perfect zoals voorgesteld en verwacht!

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

Snelle en nette producten

Pluspunten

Snelle levering, mooie sticker! Als ik nog wat een keer moet laten maken, kom ik hier weer!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

stickers waren niet helemaal juist afgesneden, dus een stukje van ons logo valt weg. Das een beetje jammer.

Pluspunten

simpele, intiutieve website, goede klantenservice

applicatiestrook van de kleefletters was scheef afgesneden, is maar stom klein detail, maar moest dit zelf nog recht en pas maken om de letters mooi te kunnen positioneren

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal