Pluspunten

Zeer snelle en correcte service !

Pluspunten

Supersnelle levering, goede kwaliteit, concurrentiele prijs. Voor een aanvaardbare meerprijs zijn jullie zelf de sticker komen plaatsen. Een volgende keer zal ik dit vanaf het de eerste keer laten doen en zelf niet meer gaan experimenteren.

Misschien is het raadzaam aan te geven dat vanaf een bepaalde oppervlakte het niet zo evident is om een sticker zelf aan te brengen. Ik heb me er op verkeken en het eerste exemplaar zelf verknoeid.

Pluspunten

netjes leuk meedenkend geholpen en prima afgeleverd

Pluspunten

super snelle levering en precies wat de bedoeling was.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit

kenteken sticker laten printen. Kwaliteit is goed echter werd eerst een verkeerde maat geleverd. Ik had de sticker nodig, zou met tracktrace verzonden zijn maar heb die niet gekregen. Bleek dat ze met GLS verzenden en die leveren niet op zaterdag. Beetje teleurstellend.

Pluspunten

Sticker besteld met de vraag of het die dag nog verstuurd kon worden. Hebben ze gedaan en inderdaad de volgende al binnen! Echt super goede service!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Het product voldoet totaal aan mijn wensen Toezending was eveneens tot in de puntjes verzorgd.

Pluspunten

Goede kwaliteit Snelle levering

Ontwerptool kan beter: voor repetitief werk zou een copy/paste functie handig zijn

Pluspunten

Sticker goed ontvangen vrij snel na bestelling

Klein détail over de tekst: - s.v.p. Is de afkorting van: s'il vous plaît ( = Franstalig) - in België (Vlaams landsgedeelte) gebruikt men "aub" wat wil zeggen alstublieft

Pluspunten

TOP

GEEN

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service, goed kwaliteit sticker

Pluspunten

Vlugge levering

Pluspunten

kwaliteit check na productie .

Pluspunten

super bedrijf heel snelle werking

Pluspunten

Snelheid van reageren en leveren. Duidelijkheid over kosten. Netheid van geleverde producten. Ronde stickers elk op een vierkant blaadje, maakt het erg makkelijk om los te pulken.

Soms worden stickers wat lukraak in de envelop gegooid waarin ze verzameld worden en dat levert dan vele gevouwen stickers op. In twee gevallen heb ik eens geheel ronde stickers ontvangen die erg lastig los te pulken waren, terwijl de andere soorten stickers, ook rond, die ik besteld had, geleverd werden op vierkante velletjes, en die erg makkelijk los te pulken waren.

Pluspunten

Snel, goed, kwaliteit

Pluspunten

Erg tevreden. Bij twijfel bellen ze en maken, kunnen ze zelf nog een extra verzoek in verwerken. In de toekomst zal ik er weer gebruik van maken.

Pluspunten

Goede snelle service, denken met je mee

geen

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal