Laden reviews...
11 April 2017
Eelco
Rijswijk NB
anoniem
Pluspunten
Duidelijk, niet duur en snel geleverd.
Henny
BORCULO
Pluspunten
duidelijke site. goede communicatie. super snel in huis.
Verbeterpuntenhelaas zit er een klein krasje aan de voorkant. Maar zijn erg blij met het kastje.
MVO
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service en het dressoir. U schrijft echter ook dat er een klein krasje aan de voorkant is. Indien u ons hier een foto van stuurt, kunnen wij hier even naar kijken. Ik verwacht dat wij het deel kunnen vervangen door een nieuw exemplaar. Als u dit wilt, ontvang ik graag uw e-mail met de foto('s) en om welk deel het precies gaat. Bij voorbaat dank! Met vriendelijke groet, namens Hioshop.nl, Wilma.
anoniem
Pluspunten
Plankje was licht beschadigd. Werd snel, vriendelijk en adequaat opgelost
Hans
Purmerend
anoniem
Pluspunten
zoals beloofd afgeleverd
Verbeterpuntennet op dit moment
event design
wassenasar
Pluspunten
Snel em betrouwbaar
H.L
Diemen
Pluspunten
Track & Trace en communicatie per e-mail
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Caroline
Amsterdam
L
Delft
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven. En leveren kwaliteit.
Thomas
Woerdn
Pluspunten
Vanaf de bestelling tot aan de aflevering uitstekende communicatie! Als zeer prettig ervaren.
5 April 2017
JOZEPHINA
Zeddam
Pluspunten
Leverde op tijd.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
2 April 2017
Rob.
Den Haag.
jacqueline dobbe
diemen
anoniem
Pluspunten
Duidelijke communicatie!
Daisy
Tilburg
Home-Start Walcheren
Middelburg
Pluspunten
Snelle bezorging, snelle communicatie. Ik had een vraag en er werd snel gereageerd via de mail en ook snel gehandeld.
VerbeterpuntenGeen. Via bol.com heb in ken is gemaakt met hioshop
28 March 2017
Debbie
Huissen
Pluspunten
ik heb ze niet ervaren.
VerbeterpuntenZich houden aan de webkeurmerk, waar ze lid van zijn Ook al houden ze er hun eigen regels op na.. Dit wil zeggen: geen kosten aan leveren EN retourneren. De kwaliteit van ladenkast was ver onder wat je verwacht van de prijs, die je ervoor betaald.. Ik ben erg teleurgesteld in HIOS en koop er nooit meer. Er zijn genoegd webwinkels waar je betere kwaliteit en GEEN extra kosten hoef te betalen voor retournering. ( ik heb info gehaald bij de consumentenbond ivm keurmerk) .
Beveelt niet aan
22 March 2017
jacqueline
bergen op zoom
Geachte klant,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden bent over uw aankoop. We helpen u telkens graag bij eventuele klachten.
Indien het artikel conform omschrijving is geleverd maar toch niet naar uw wens is kunt u gebruik maken van uw retourrecht. Er bestaat geen wettelijk recht op gratis retourzending, dat is een misverstand. U dient vervolgens het artikel in oorspronkelijke staat en indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking te retourneren. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van retourzending. Overige kosten (zoals voor de heenzending) zijn allemaal voor onze rekening. Dat acht de wetgever redelijk en is in lijn met de voorschriften. De consumentenbond bevestigt dit desgevraagd.
Mvg, Hioshop.n
Pluspunten
mooi op tijd geleverd
Verbeterpuntenmeer puntjes voor het ophangen van het deurtje
14 March 2017
ridderkerk