Onduidelijk

Mijn terrarium (standaard) besteld op 7 november 2025 betaald voor een spoed bestelling. En ja ik weet dat ze 10 dagen nodig hebben om hem te bouwen! Erbij gezet dat ik in een rolstoel zit of ze hem binnen konden zetten. GEEN gehoor, na een paar dagen een mail terug gekregen, dat als je meerdere mails stuurt de mail weer onderaan komt. Ze schreven ook in de mail dat ik ook zelf een datum mocht zeggen. Ik las dat ze alleen 2 dagen in de week reden ( in het weekend) dus ik vroeg voor het afgelopen weekend. Tot vandaag nog helemaal niks gehoord het is nu de 24e en heb maar 1 mail gehad. Spoed bestelling gedaan geen antwoord of ze hem binnen willen zetten (rolstoel zittend). Ik vraag me af of ik hem nog wel krijg? Me lieve hamstertje kan ik ook nog steeds niet ophalen. Ik snap dat ze het druk hebben.... maar al met al is het een hoop centjes en ik hoor niks en kan ze niet berijken! Sorry voor mijn lange verhaal, maar ik baal hiervan en teleurgesteld.

Alles voor onze Gerbils

Prima levering alles snel en goed geleverd!

Snelle en correcte levering.

Niks op aan te merken. Prima producten voor de hamster en voor een goede prijs.

Super! Kwaliteit en snel geleverd

Ondertussen al even klant voor de hamsters. Altijd tevreden. Goede prijzen. Snelle levering.

Heel veel keuze en lage prijzen

Voor mijn knaagdieren is alles te koop op de site. Zeer ruime keuze. Snelle levering en lage prijs.

Prima online shop

Fijne website met uitgebreid aanbod en snelle verzending.

snelle service, maar rare stafelprijzen

Hallo, ik bestl altijd bij jullie de Tofu cat litter Bio Friendly kattenbakvulling. Deze kost 7,99 euro per 6 liter. Echter als je 1 doos bestel met 6 zakken van 6 liter moet ik hiervoor 51,99 betalen. Terwijl als ik 6 losse zakken van 6 liter bestel, kost me dit 47,94 euro. Wel vreemd dat die stafelprijzen hoger zijn, terwijl je juist verwacht dat als je meer besteld, dit goedkoper zou zijn.

In 1 woord geweldige service!

Correct Houd zich aan afspraken Snelle levering Goed te bereiken

10/10

Topper

Goeie service en goeie kwaliteit

De kattenbak korrels zijn geweldig ze ruiken geweldig en de lavendelgeur werkt rustgevend op mijn katten daarbij is de prijs geweldig tegenover andere merken ; deze zijn betaalbaar voor iedereen.

Goede service snelle levering

Op vragen heb ik snel antwoord gekregen zodat ik mijn terrarium op de juiste manier heb kunnen inrichten. Ruim assortiment, mooie website met topservice!

alles in orde, eenvoudige bestelling

Precies zoals het hoort

Fijne webshop

Bij GerbilShopQueenies bestel ik regelmatig wat voor onze knaagdieren (4 chinchilla's en een hamster) en tegenwoordig ook de kattenbak korrels.

Correcte levering

Kooi op maat besteld en werd 2 weken later tot in de garage geleverd.

Gewoon correct

Elke bestelling is altijd correct verlopen

1 artikel niet geleverd

1 artikel niet geleverd. Er zou een onderzoek gestart worden, maar niks meer van gehoord. Ik raad het af om hier te bestellen.

Top zaak

Niets op aan te merken. Alweer een tijd vaste klant.

Hele fijne en betrouwbare webwinkel

Altijd keurig op tijd geleverd, goede producten.

snel geregeld

Leuke producten voor zowel hamsters, Gerbils maar ook zeker voor konijnen is hier iets te vinden.

Great experience, will order again

always quick and efficient. Good prices!

Super!!

Altijd een snelle levering en netjes verpakt! Mocht er iets mis gaan, wat bijna nooit gebeurt, wordt ik vriendelijk te woord gestaan. TOP!!!

Altijd zeer tevreden!

Eigenlijk ben ik nog nooit ontevreden geweest met de service of producten van Queenies. Ze weten waar ze voor staan en de passie spat er dan ook daadwerkelijk vanaf met alles wat ze doen. Ik zal dan ook nog jaren een trouwe klant blijven.

Ruim assortiment

Volop keuze wat je je de winkel niet hebt. Snelle levering.

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam