Goede producten!

Ik heb speciale en gezonde voeding voor onze konijntjes kunnen bestellen die niet in iedere winkel te koop is

Zeer tevreden, zeer goed product, scherp geprijsd, snelle levering en goede service !

Heel aardig en meedenkend!!

Reageren erg snel op de mail. Denken graag met je mee en zijn heel erg vriendelijk :)

Altijd netjes en snel geleverd

Snelle levering en als er een keer iets is, wordt het netjes opgelost.

Queenies doet het goed. Alleen GLS niet

Pakket zoals gewoonlijk onbeheerd, beschadigd voor mijn voordeur gekwakt door GLS, terwijl ik op de bank zat. Aanbellen was teveel moeite?! Gelukkig zat er alleen hooi in.

Al jaren super ervaringen

Ik ben al jaren klant, en nog steeds super tevreden! Snelle levering, mooie leuke spullen voor m'n gerbils, goede informatie en geen vraag is te gek.

Kan niet beter.

Altijd duidelijk.Netjes en alles is altijd goed verpakt. Service is ook prima

Snelle levering, kwalitatieve benodigdheden!

Ik bestel hier al een paar jaar en blijf dat ook doen... topshop!

Zeer compleet assortiment en niet duur

Voor mijn muizen en hamster heb ik al mega veel gekocht. Ze hebben een ruime keuze en zijn absoluut niet duur. Regelmatig ook nieuwe dingen. Duidelijke omschrijvingen met foto's en afmetingen. Veel keuze. Snelle levering en er is nog nooit iets mis gegaan.

NETJES

NETJES OP TIJD BEZORGD

Geweldige service.

Nadat mijn bestelde artikel beschadigd aan was gekomen heb ik meteen een e-mail gestuurd met foto’s erbij en ze hebben mij, zonder problemen, meteen nieuwe gestuurd. Top!

Goede producten en snelle levertijd

Geweldige service!

Omdat ik zelf een vergissing had gemaakt bij mijn bestelling liep ik een fikse korting mis. Balen dus! Toch contact opgenomen met de klantenservice van GerbilShop Queenies en ik kreeg alsnog de extra kattenbakvulling die ik misgelopen was. Werd direct opgelost ook al was het mijn eigen vergissing en dus “ schuld”. Ik was echt aangenaam verrast.

Ruim assortiment

Echt veel keuze en leuke voorbeelden. Daar word ik blij van. Bijna alles wat ik me kan bedenken is hier te koop. Erg fijn.

Goede prijs, veel keuze, netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Fijne kattenbak vulling

Werkt goed en ruikt heerlijk.

Good job!

Los van de organisatie erg tevreden over de kwaliteit van de Tofu kattenbakvulling.

Keurig en snel geleverde kattenbakzand

Ik gebruik tofu cat Litter van Queenies. Fijn kattenbakzand voor langharige katten. Besteld en al een dag later netjes bezorgd!

Altijd goed en snel

Ook altijd een leuk cadeautje erbij + informatie folders over producten of categorien

Mooie bak gekregen

Netjes en correct geleverd.

Super tevreden

De levering was keurig op tijd. En de gerbils zijn direct tam, dus totaal niet bang voor contact, sterker nog ze zoeken het meteen op.

Fantastisch!

Altijd snelle levering, indien je iets mist, vragen hebt of defecte producten gehad hebt altijd snel reactie van de klantenservice. Heel behulpzame en fijne webshop.

Mooi en complete website

Hele leuke site met veel leuke artikelen

Snelle verzending, producten zelf wel goed controleren

Waterflesje, magnetische houder, magneten, wijnrank en huisje besteld. Pakketje was zoals beloofd de volgende dag binnen. Het waterflesje was "Voor u omwikkeld met ijzerdraad op professionele wijze en veilig voor Gerbils", echter heb ik dit opnieuw moeten doen omdat het draad er erg los omheen zat en het uiteinde van het draad uitstak. Het kaartje van de wijnrank zit met een nietje in de wijnrank bevestigd, deze is erg moeilijk te verwijderen waardoor de kans erg groot is dat deze achterblijft in het hout. Daarnaast zat er een larve (van een meelmot?) in het hout. Daarom heb ik de wijnrank eerst een aantal dagen in de vriezer gelegd voor ik hem durfde te gebruiken. Als laatste wordt op de website geadverteerd dat elke bestelling een gratis artikel bevat, deze ontbrak helaas bij mijn bestelling.

Mooie producten, goed verpakt.

Onze hamster is helemaal happy met de nieuwe huisjes en hapjes.

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam