Hartelijk dank voor de geschreven review. Hoewel het cijfer slecht is en je ons niet aanbeveelt is de review voor ons juist een teken dat wij uitstekende service verlenen. Wij doen totaal niet moeilijk over retouren en bieden een uitstekend garantiebeleid. Zonder gezeur zijn er (gratis) retourlabels verstuurd voordat er een schappelijke korting werd aangeboden. Er werd een bestelling gedaan van precies 50 euro zodat u geen verzendkosten hoefde te betalen. Of dit een grote bestelling is of niet laat ik in het midden, wat voor de 1 groot of veel is, hoeft voor de ander niet zo te zijn. Na ontvangst van het retour bleek dat er helemaal geen hapering in het loopwiel zat. 2 medewerkers kwamen bij mij op kantoor met de vraag wat er mis is met het loopwiel omdat er gratis retourlabels verstrekt was. Het loopwiel draait perfect zonder hapering. Dit is met 3 man uitvoerig gecontroleerd. Daar delen wij geen gratis retourlabels voor uit. Want na iedere schademelding waaraan Queenies niks kan doen stijgen onze prijzen. Het gaat niet gebeuren dat een hele kritische klant invloed heeft op eventuele prijsstijgingen. Het geld is dus terugbetaald min de retourkosten. Inmiddels bent u al ruim 24 uur bezig met overal reviews schrijven en op social media het ongenoegen te uiten, zonder dat u ons nog een bericht heeft gestuurd. Ook weer iets waar ik mijn bedenken bij heb. Dat u niet meer bij ons wilt bestellen hebben wij ook liever niet. Iemand die met deze blik haar producten beoordeeld kan altijd iets vinden wat hem of haar niet zint, waarover gedoe ontstaat. Nee, dat hebben wij liever ook nooit meer. Kortom, bestelling gedaan, alles was perfect, maar niet naar uw maatstaven. Dat zegt niks over ons bedrijf of over onze service.