Top zaak

Niets op aan te merken. Alweer een tijd vaste klant.

Hele fijne en betrouwbare webwinkel

Altijd keurig op tijd geleverd, goede producten.

snel geregeld

Leuke producten voor zowel hamsters, Gerbils maar ook zeker voor konijnen is hier iets te vinden.

Great experience, will order again

always quick and efficient. Good prices!

Super!!

Altijd een snelle levering en netjes verpakt! Mocht er iets mis gaan, wat bijna nooit gebeurt, wordt ik vriendelijk te woord gestaan. TOP!!!

Altijd zeer tevreden!

Eigenlijk ben ik nog nooit ontevreden geweest met de service of producten van Queenies. Ze weten waar ze voor staan en de passie spat er dan ook daadwerkelijk vanaf met alles wat ze doen. Ik zal dan ook nog jaren een trouwe klant blijven.

Ruim assortiment

Volop keuze wat je je de winkel niet hebt. Snelle levering.

Gewoon goed

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering. Ik ben zeer tevreden

Heel fijne webshop met goede producten

Altijd goede producten en snelle levering

Heel erg goed

Very good

Excellent service

Je wordt heel goed geholpen

Topkwaliteit artikelen voor mijn hamster

Ik heb laatst verschillende spullen besteld voor mijn hamster, waaronder bodembedekking huisje, trappetje een doolhof. Alles was van mooie kwaliteit en echt scherp geprijsd ( ik vergelijk altijd uitgebreid de prijzen her en der ). Mijn hamster gebruikt het meteen met plezier. De levering verliep snel en de verpakking was stevig. Ik ben erg tevreden en bestel hier graag weer.

Alles voor mijn gerbils gevonden

Heel blij met mijn bestelling. Ik had wat speelgoed, tunnels en een voerschijf besteld voor mijn gerbils en ze maken er direct gebruik van. Alles voelt stevig en veilig aan, precies zoals ik het wilde. De service was netjes, levering snel en de artikelen waren goed verpakt. Echt een winkel waar je met vertrouwen bestelt.

Snelle correcte levering

Gerbilshop Queenies levert snel en correct zowel grote als kleine bestellingen. Zeer tevreden, al jaren!

Top, geregeld

Leuk hamsterhuisjes en snelle levering

Ik heb een hamsterhuisje besteld en mijn dwerghamster is er meteen in gaan slapen. Het huisje ziet er stevig en natuurlijk uit, precies wat ik zocht. Ook de maat is ideaal, niet te groot en niet te klein. De bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Erg blij mee en mijn hamster duidelijk ook!

top

snel en goed leuk materiaal

Mooi product, slecht contact

Prachtige producten maar helaas niet te bereiken telefonisch en ook per mail erg matig mee te communiceren

Kattenbakvulling echt een aanrader

De levering was snel en netjes verpakt. Ben erg blij met de tofu kattenbakvulling. klontert goed en houdt nare geurtjes uitstekend tegen. Mijn katten gingen er ook gelijk goed op.

Perfect op maat en snel geleverd.

Dit is het 2e terrarium dat ik bij queenies heb besteld. Het is net zoals de 1e x perfect op maat. De levering was ook erg snel. Ik ben dik tevreden en kan het terrarium op maat laten maken echt aanbeven.

Mooi terrarium, duidelijke communicatie. Wel helaas plakband wat we niet goed van het glas krijgen omdat het te stevig vast zit, wel aardig eraf gekregen maar helaas nog wel resten wat erop blijft. En het is wel lastig dat je een mail krijgt en zonder enige voorbereiding verteld dat het zondagmiddag bezorgd wordt. Hierdoor hebben we een schema om moeten gooien. Als we het wat eerder hadden geweten hadden we er beter rekening mee kunnen houden.

Kwalitatieve knaagdierartikelen en snelle service

Geweldige ervaring met mijn bestelling. De knaagdierartikelen zijn van topkwaliteit en sluiten perfect aan bij wat mijn dieren nodig hebben. Van bodembedekking tot speelgoed, alles ziet er netjes uit en voelt betrouwbaar aan. De levering ging snel en de producten waren zorgvuldig verpakt. Mijn gerbils hebben er meteen plezier van gehad. Zeker een adres waar ik vaker ga bestellen.

doen gewoon wat ze moeten doen, prima webshop

Geen gezeur, goede producten, op tijd geleverd. Niets mis mee, je kunt er veilig bestellen.

Vorige keer prima kwaliteit en geur, maar laatste keer bijna geen geur

Kwaliteit van de tofu kattekorrels van de laatste bestelling is niet best. De geur van babie poeder is zowat niet aanwezig

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam