Reactie van het bedrijf
Hoi Rianne,
Hier nogmaals de reactie die gisteren naar alle klanten is gestuurd;
Beste klant,
Wij willen u informeren over een probleem met de zendingen die op dinsdag 1 juli zijn afgehaald door GLS. Op de printscreen in de bijlage ziet u wat inmiddels bekend is geworden: de pakketten zijn wél verstuurd, maar zijn door een fout bij GLS naar Spanje gegaan in plaats van binnen Nederland verwerkt te worden.
Dit is uiteraard erg vervelend en betekent dat de vertraging helaas aanzienlijk zal zijn. Omdat het pakket onderweg is en uiteindelijk alsnog geleverd zal worden, is het voor ons helaas niet mogelijk om een nieuw pakket op te sturen.
Het kan zijn dat u dit bericht ontvangt terwijl uw bestelling inmiddels al is aangekomen. Een klein deel van de zendingen van 1 juli is namelijk wél correct gescand en geleverd, maar ongeveer 95% van de pakketten niet. Als u uw bestelling inmiddels in goede orde heeft ontvangen, kunt u dit bericht als niet verzonden beschouwen.
Wij begrijpen dat deze situatie frustrerend is en bieden u oprecht onze excuses aan voor het ongemak. Zodra wij meer weten over de levering binnen Nederland, houden wij u uiteraard op de hoogte.
We vragen in de tussentijd om uw begrip en nog even geduld.
-----------------
Het is niet de fout van Queenies, wij hebben hier geen enkele invloed op.
Groet,
Service team Queenies