Het word snel geleverd

Het word snel geleverd. En het is goed verpakt .

Ontzettend goed geadviseerd en geholpen...

Ontzettend goed geadviseerd en geholpen met de verzorging van onze oude gerbil Simba.

Levering vlot en compleet

Alles compleet geleverd binnen redelijke termijn. Wel had ik spoedlevering besteld, en dan is rustig afwachten tot de track en trace komt niet zo fijn. Ik had graag bericht gehad van de verwachte leverdatum.

Snel en goed

Fijne kattenbak vulling

Werkt goed en ruikt heerlijk.

Prima zaak

Prima zaak, goede service, goede afhandeling bij verkeerde bezorging.

Dankjewel!

Enorm vriendelijke staff, Relinde was erg behulpzaam en we konden haar alle vragen stellen. Verder hebben jullie een groot assortiment waar we alles konden kopen wat nodig was. Inmiddels zijn de gerbils (gyoza en mr. Bean) helemaal gesetteld. We zijn enorm blij met onze kleintjes en spelen elke dag met ze. We willen jullie hartelijk bedanken voor alle hulp en expertise!

Netjes

Altijd op tijd.Netjes verpakt.Duidelijke webshop.

Prima service altijd

Prima service altijd

Klachten worden serieus behandeld en...

Klachten worden serieus behandeld en goed opgelost.

Goede klantenservice

Geleverde product kwam niet overeen met wat er op de website werd getoond, zelfs na een extra opmerking bij het bestellen waar niks mee is gedaan. Vervolgens contact met de klantenservice die de schuld bij mij neerlegde omdat ik vooraf meer vragen had moeten stellen over het merk van het product. Product kon wel retour maar dan moest ik zelf de retourkosten betalen.

Het is goed zoals het is..waarom altijd...

Het is goed zoals het is..waarom altijd maar dit soort onzin. Als ik 5 sterren geef geef ik 5 sterren omdat het goed is.. dat moet genoeg zeggen.. en ik vind het onnodig om toe te lichten. Waarom moet een website ook altijd die bevestiging, als je goed bent en goed doet weten mensen je ook te vinden hoor..en is dit niet nodig. Dit zijn mailtjes die bij mij irritatie opwekken ..

great service and great quality.

great service and great quality. always on time, we'll packed my cats absolutely love the tofu litter and i have 6 cats one with a disability so I prefer the litter as it doesn't stick to her and has a lovely scent. the litter also last way longer than any other i have tried so far. wonderful company!

Good job!

Los van de organisatie erg tevreden over de kwaliteit van de Tofu kattenbakvulling.

Geweldige service

Geweldige service, snelle mail reactie. En geweldig de tofu kattenbak vulling.

Altijd snel binnen en alles is goed...

Altijd snel binnen en alles is goed ingepakt

Fantastische producten en goed advies.

Fantastische producten en goed advies. Queenies is een van mijn favoriete webshops om dingen bij te bestellen, ik heb onderhand al meerdere gerbilariums van hun in bezit. En de grote hoeveelheid aanbod is fenomenaal, de shop is net een snoepwinkel!

Top, super mooie gedroogde bloemen!

Top; super mooie gedroogde bloemen voor een vrolijke lente hamsterscaping!

Een goed bedrijf dat meedenkt met de...

Een goed bedrijf dat meedenkt met de klant. Snelle levering. En vaak net iets goedkoper dan ergens anders.

Zeer tevreden. Ik ontvang altijd heel snel mijn levering!

Ze staan gelijk klaar en verzenden is...

Ze staan gelijk klaar en verzenden is heel vlug en goede kwaliteit

Wij gebruiken het als kattenbak vulling...

Wij gebruiken het als kattenbak vulling en het werkt super

Zeer fijne kattenbak vulling

Zeer fijne kattenbak vulling! Ooit begonnen te gebruiken voor de automatische kattenbak. Nu een normale kattenbak en zou geen andere korrels meer willen. Queenies heeft ze ook nog eens voor een fijne prijs. En snel verzonden! Zeer tevreden!

Gerbil shop Queenies is geweldig, van bestellen, tot het afleveren!

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam