Bij kapotte kooi geen compensatie/ hulp
Voor de tweede keer een leuke kooi besteld bij Gerbil Shop Queenies. De eerste kooi had een kapotte schuifruit aan de onderkant, wat als gevolg had afbrokkelend glas in de rails waar de knaagdieren bij kunnen. Vervolgens heb ik ze nog een kans gegeven en een opzetstuk besteld. Voorafgaand vriendelijk contact gehad op al mijn vragen en toen de kortingscode op dat moment niet werkte werd dit gecompenseerd.
Vervolgens kreeg ik mijn opzetstuk binnen, en zag ik dat ook deze kooi weer kapot glas had bij de schuifraampjes aan de onderkant. Elke keer wanneer je deze deur nu open doet ligt er vervolgens glas in de rails en dit is gevaarlijk voor de dieren! Daarnaast is er aan dit stuk nog iets mis namelijk: waar het glas aan elkaar is gekit (?) zit een heel gat, wat scherp is. Hier is dus iets kapot gegaan (waarschijnlijk tijdens het vervoeren in de bus). Maar zodra ik hier over mail krijg ik na 1,5 week nog steeds geen bericht!! Voorafgaand was de reactie tijd 1/2 dagen maar nu hoor ik niks meer.
Dit vind ik toch wel onprofessioneel. Je zou verwachten dat wanneer je bij hun iets koopt (ze maken het zelf) dat het dan niet kapot is. Ik koos namelijk ook voor de Queenies transport service wat mij verzekerd van een kooi zonder schade, dit is dus niet het geval!! Ben nu best ontevreden want de kooien zijn niet goedkoop. Als klant verwacht ik voor die prijs een hele kooi zonder scherpe stukjes of glas dat afbrokkelt. Nu moet ik zelf maar uitzoeken hoe ik het glas zo kan maken dat het niet meer scherp is en afbrokkelt in de rails, nu moet ik elke keer stofzuigen en goed uitkijken voor mijn lieve dieren! Ik hoop dat aan de achterkant dat gat verder niks uit maakt over de stabiliteit die de kooi zou moeten hebben en ze lang mee mogen gaan. Toen ik de review online had gezet kreeg ik een bericht van Queenies dat als ik zo deed ik ook zeker geen service zou krijgen. Erg kinderachtig en kom hier niet meer terug.