Gewoon goed.
Zeer uitgebreid assortiment met kwalitatief goede producten. Goed bereikbaar bij vragen of problemen, niet alleen over producten maar ook over de diertjes. Fijn contact en bereidheid om tot een oplossing te komen. Bestel hier graag!
Misleidende foto´s, wordt geadverteerd als mooi uitziend vers veenmos 4,5liter. Echter zijn het geperste Trixie plaketten die je ontvangt, na contact werd er mij medegedeeld dat dit normaal is, sorry maar als ik geperste Trixie plaketten wou, dan had ik deze bij mij vaste leverancier besteld zoals altijd. Ik had een review geplaatst en toen werd mij gezegd dat ze enkel zouden de klacht behandelen indien ik eerst de negatieve review verwijderde.... ik weigerde dit, maar beloofde wel aan te passen zodra de klacht behandeld werd. Ik had niet eens om refund of dergelijke gevraagd, ik vind enkel dat wat ze adverteren op foto, ook moet zijn wat verkocht wordt. Nergens op de site of op bestelbon is er sprake van Trixie geperste plaketten. Bestelbon staat er 4.5 liter veenmos. Het contact was helemaal niet vriendelijk, eerste en laatste keer dat ik iets bestel.
Wij waren ontzettend vriendelijk, je was zelf niet vriendelijk. Op wo 1 feb. 2023 07:55 schreef Bericht van Queenies <[email protected]>: Beste Iris, Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij zeggen nergens dat het levend mos is. Sterker nog, er wordt omschreven dat het bevochtigd moet worden. Dat geeft aan dat het dus gedroogd is. Levend mos kan namelijk helemaal niet gebruikt worden voor Knaagdieren. Vertrouwende u voldoende te hebben geinformeerd. Van: Iris Debedts <[email protected]> Verzonden: woensdag 1 februari 2023 16:26 Aan: Bericht van Queenies <[email protected]> Onderwerp: Re: Bestelling Misschien moeten jullie dan geen foto van los mos er bij plaatsen maar een foto van de pakketten die daadwerkelijk geleverd worden, het mos ivoor kikkers etc, zoals er zelfs op de verpakking staat *************************** Tot onze stomme verbazing volgde direct een review op Trustpilot waarop wij weer vriendelijk contact hebben gezocht. Beste, Tot mijn grote spijt zie ik uw beoordeling. Dat vind ik ontzettend jammer, zeker gezien mijn vriendelijke reactie die ik stuurde. Ik vraag mij altijd af wat de klant dan beweegt om een review te plaatsen? Is dat frustratie? Waarom moet een bedrijf daar altijd voor gestraft worden? Wilt u voor mij alstublieft een foto sturen wat u heeft gehad? De review verwijderen? Dan zal ik kijken wat ik voor u kan betekenen. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Martijn ******** Weer weinig vriendelijk respons waarop wij het contact maar afgedaan hebben. Heel veel herrie voor weinig geld, waarbij Queenies niet fout zit. Het is natuurlijk altijd makkelijker om de andere kant de schuld te geven dan de hand in eigen boezem te steken.
Er is een ruime keuze aan passende producten. Het is bovendien mogelijk om je eigen verblijf te ontwerpen met de gewenste. maatvoering. Prijzen zijn gunstig en kwaliteit hoog.
Altijd als prettig ervaren. Je kan altijd een vraag stellen en dan zoeken ze het echt uit voor je. Altijd wat lekkers extra voor je huisdier in het pakketje. En levering in 2 a 3 dagen is prima.
Alles was inorde. geen probleem met levering!
Erg blij met de kooi voor Flappie ( hamster ).
Website duidelijk Prima spullen Mijn kleindochter was er heel blij mee
Hele mooie hamsterkooi gekocht die ook snel werd geleverd door de eigen bezorgdienst. Vriendelijke bezorger en super handig tracking systeem. We wisten op de minuut hoe laat de chauffeur zou aankomen en konden de bus ook volgen waar hij op welk moment reed.
Jaren lang klant, nooit problemen. Maar nu.... Wacht al weken op onze bestelling. Artikelen zijn volgens de PostNL link wel geleverd, ook pakketten van andere leveranciers die met dezelfde bezorger onderweg waren. PostNL geeft aan dat Queenies een onderzoek kan laten starten om na te gaan waar hun pakket is. Queenies zegt toe dit te doen, maar wil in de tussentijd geen vervanging sturen en geeft op een nogal botte manier te wachten op antwoord, en dus Queenies niet meer te benaderen. Zelf houden wij onze klanten tevreden door een bestelling nogmaals te sturen als er iets misgaat of kwijt raakt. Komt het pakket dan alsnog tevoorschijn dan wordt een en andere verrekend. Maar goed, van Queenies dus niets meer gehoord. De andere leveranciers hebben me netjes op de hoogte gehouden.
Beste Chris, Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel, maar er zijn grenzen. Echter konden wij niet aan uw eis voldoen om direct dezelfde dag maar even een nieuw pakket te sturen, terwijl de tracking aangeeft dat het wel bezorgd is. Dit is zeer vriendelijk aan u uitgelegd. Kennelijk vond u het bot overkomen. Dat gaf u zelf al eerder aan op de email waarna er wederom vriendelijk werd uitgelegd dat het niet bot bedoelt was, maar dat het simpel weg nu eenmaal de procedure is dat het onderzoek afgewacht moet worden. Het is hoogst ongebruikelijk dat een tracking aangeeft dat het pakket bezorgd is terwijl het helemaal niet bezorgd is. 1 ding staat vast, de spullen zijn zeker verstuurd en zijn geleverd. Misschien niet bij u, maar dan bij 1 van de buren. Een tip die wij direct dezelfde dag van uw reclamatie al gaven is om even in de brievenbus te kijken, uw mail te controleren of eventueel bij de buren navraag doen / om het huis kijken. Allemaal mogelijke plekken waar het pakket kan zijn of waar u informatie over uw pakket kunt vinden.
We hadden alle bestellingen snel ontvangen. Inpakken mag met iets meer papier ertussen. Grote hamster-rad had de voet gebroken. Maar met wat houtlijm en klemmen was dit zo opgelost
Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle Levering en alles netjes en mooi verpakt.
Aardige mensen die weten waar ze het over hebben , plus de vervoers service werkt ook top
goede produckten en snelle levering
Hele mooie spullen die snel geleverd zjin. Complete uitzet voor een gerbril uizet.
Degene die we wilden was niet op voorraad en hiervoor is al snel contact opgenomen en zijn de alternatieven zodat hij al snel geleverd kon worden. Top communicatie en service!
Geen opmerkingen
Zowel ik als mijn hamster Nelson zijn zeer tevreden van de producten die we hebben aangekocht. Helaas waren er teveel leuke spulletjes, waardoor we iets te enthousiast zijn geweest en niet alles in de kooi past. Maar hier gaan we binnenkort nog iemand anders heel gelukkig mee maken!
27 december 2022 twee mongoolse gerbils gekocht, al snel beseft dat het hok dat ik had voorzien te klein was. Hierdoor op zoek gegaan en uitgekomen bij Queenies. Daar meteen een gerbilarium besteld, gaandeweg nog enkele bijkomende dingen besteld zoals voer op maat van mongoolse gerbils, en een extra huisje om reeds in hun huidig hok te plaatsen. Alles is steeds optijd aangekomen, zelfs op oudjaar. ook een supper goede communicatie, en regelmatig updates gekregen over de bouw van het gerbilarium. Daarnaast is hun site ook gewoon heel informatief. Dus zeker een aanrader.
Uitgebreide webshop, alles voor Gerbils, snelle levering en super service
Ik heb hier meerdere keren besteld, elke keer goed aangekomen. Ik heb hier ook een terrarium besteld en opgehaald en daar was ook niks mis mee. Ik heb ook hier mijn gerbil heen gebracht om gekoppeld te worden en hij is hier helaas ziek geworden (waarschijnlijk stress) en is overleden (dit lag niet aan hun), de andere gerbil (mannetje) is toen perongeluk bij een vrouwtje gezet maar gelukkig is dit binnen een dag weer hersteld, en twee weken later hebben we de gekoppelde gerbils opgehaald en het zijn echt hele lieve beestjes alleen ze zijn nog niet tam en ze zijn heel schikkerig, maar dit ligt zeker niet aan hun!
Voor een tailor made maatvoering, heeft iedereen zijn uiterste beste gedaan. Zeker voor de feestdagen, toch alles nog voor elkaar gekregen, inclusief bezorging op kerstavond. Hulde aan het team en de ratten zijn erg blij met de behuizing en de accesoires.
Snel geleverd, alles top en de gerbils zijn extra blij met de nieuwe thuis
Erg tevreden, alles van goede kwaliteit en erg snelle levering. Goede prijs kwaliteitsverhouding.
Alle producten die ik had besteld zijn goed, goeie kwaliteit. Alleen jammer dat de extra trosgierst die ik als cadeautje zou krijgen er niet bij zat.