We zijn zeer goed ontvangen en geholpen met de aankoop van al ons materiaal voor onze start met onze gerbils. We hadden 2 baby-gerbils gereserveerd en hadden ons geen betere kunnen voorstellen. Superlijm en heel handtam zoals wordt beschreven op de website

Perfecte klantenservice

Ik ben super blij ik kocht het terrarium om er een aqua terrarium van te maken ik heb dit vermeld aan queenies en ze hebben het terrarium een extra silicone kit gegeven, het glas mocht een klein beetje dikker zijn maar voor de rest heb ik geen klachten. Zeker een aanrader

een hele blije hamster

ik ben heel blij met mijn nieuwe hamsterkooi, mijn hamster heeft genoeg ruimte en kan niet ontsnappen. Ook ziet het er netjes uit in mijn woonkamer.

Super tevreden!

Het gerbilarium is zeer mooi en degelijk gemaakt! Zowel onze degoe's als wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

snelle levering,mooie produkten

alles mooi verpakt en mooie producten. Snelle levering.

Geweldige service, prachtig hok, alles excellent!

Kan niet anders zeggen dan dat wij op alle fronten enorm tevreden zijn. Echt geweldig!

Fijne webshop

Hebben echt alles voor he gerbils

Steeds fijne producten voor onze gerbils en hamster.

Een mooie website met een goede uitleg over alle producten. Zo hebben wij nu geen hemp maar katoen als bodembedekking gekozen. Altijd de mos erbij en hooi. Tak katoenbollen, speeltjes, snackjes, trosgierst, eikels, voer en speeltjes gekocht. Altijd weer een doos vol met fijne spullen. Erg blij met jullie website/-shop.

Snel, compleet, makkelijk,klantvriendelijk

Bestel alles voor mijn ratten bij hen. Het is er altijd snel. Heb een keer iets gehad wat iets beschadigd was en werd meteen goed item nagestuurd. Mooie website en vaak nieuwe dingetjes waarmee het aankleden vd rattenkooi leuk blijft en steeds een nieuwe leefomgeving

Gemakkelijk besteld , geleverd zoals vooraf was medegedeeld en zeer vriendelijk. Kan ik iedereen aanraden .Een firma van zijn woord.

ze doen het heel erg goed ze bedenken altijd wel voor een oplossing en je heb de produkten zo binnen

Perfecte service

Levering was veel sneller dan verwacht. Super handig om real-time de locatie van de chauffeur te zien. Alles was ook netjes verpakt.

Top geregeld nette service vriendelijk

We hebben een mooie hamsterverblijf laten maken wat precies past in onze interieur uitstekende service Vriendelijke mensen

Goede service en aflevering

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling via e-mail. Het gerbil verblijf was op tijd geleverd, je kan de live locatie van de bezorger zien wanneer hij onderweg is. Super handig! Er werd geholpen met de bestelling binnen zetten en de andere bestelde producten zaten handig in het verblijf. Goede kwaliteit, mijn gerbils zijn blij in hun nieuwe huis!

Zeer tevreden!

We zijn erg blij met het terrarium en de overige producten die we aangeschaft hebben. De informatie op de website is erg goed (waaronder de toelichting bij het terrarium) en ook de levering was zeer goed.

Prachtige knaagdier terraria!

Mooi terrarium, op maat gemaakt en snelle levering. Nog steeds erg blij mee. Dank jullie wel.

Deskundige en fijne service!

Hele fijne, snelle, eerlijke en professionele service. Niet alleen mooie kwalitatieve producten maar ook zeer deskundig advies. Geen vraag te gek. Kon niet meer tevreden zijn. 5 sterren service. Marie

Snelle levering, top!

Mooi verblijf! We hebben 1 blije hamster

Prachtig verblijf. Kan niet mooier. Het zou wel fijn zijn als je wat makkelijker en directer zou kunnen communiceren.

Goede levering naar Belgie, geweldig terrarium!

Heel duidelijke communicatie. Het terrarium en basispakket werden perfect op tijd geleverd, en een heel vriendelijke koerier. Ik was op zoek naar een ruime, onderhoudsvriendelijke en betaalbare kooi voor een goudhamster en het terrarium is net wat ik zoek. Bedankt!

Positief

We hebben ons project voorgesteld en er werd vanuit Queenies meegedacht om alles praktisch bij te sturen zodat het eindresultaat top was. Er was 1 strook niet verlijmd waardoor deze gebroken is, mijn collega zal daarover contact met jullie opnemen.

Altijd goede service snelle verzending

Prima terrarium en prima service

Terrarium is erg mooi en ruim, en in tegenstelling tot andere hokken zijn mijn exotische knagers niet in staat om zich er uit te knagen of deurtjes te leren openen (ze hebben hiervoor aardig wat andere terraria gesloopt, en ontsnapte regelmatig). Ben er erg tevreden mee! Praktisch, stevig, al het plastic is afgedekt met glas om knaagschade te verkomen, en het is ook nog eens mooi om te zien! Er ontbrak een onderdeeltje, maar dat werdt zsm opgelost na contact met de verkoper.

Uitstekende service, duidelijke communicatie en behulpzaam

Omdat ik niet in de buurt woon twijfelde ik of ik hier mijn gerbils aan wilde schaffen. Na een mailtje en contact met het bedrijf besloten het toch te doen. Zeker geen spijt van.

Prima service een echte aanrader.

Mijn ervaring is dat wij prima geholpen zijn Verzending op tijd en bij levering van het pakket was een bakje stuk wat wij vergoed krijgen.

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam