Prachtig en goed

Prachtige verblijven, goede spullen en vriendelijk service. Het enige is, omdat het zo druk was, dat het contact soms wat langzaam verliep. Maar geduld is een schone zaak en wat is 't het waard! Mijn hamster is de koning te rijk.

Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van het verblijf. Het verblijf, voor mijn hamster, werd zeer snel geleverd (veel sneller dan verwacht). De track & trace was fijn en heel gedetailleerd/precies qua verwachte aankomsttijd. Er was even een misverstand over het huisnummer, maar na een telefoontje is de bezorger teruggekomen om het hamsterverblijf voor me naar boven te tillen. Heel fijn! Ik heb het verblijf meteen ingericht (zie foto) en ben er nog steeds heel blij mee. Precies wat ik zocht. P.s. de bijgeleverde snack voor mijn hamster viel in de smaak… ze had het binnen 5 minuten op.

Wat een zorgvuldige levering!

Ik had mijn gerbilarium besteld en was erg benieuwd hoe deze bezorgd zou worden. Als grote verrassing kreeg ik op zondag een bericht dat het die middag bezorgd zou worden. Met een 'tracker', kon ik precies zien wanneer de chauffeur kwam. Super! Netjes vervoerd, geen beschadigingen en ter plekke nog wat tips gekregen. Alleen maar complimenten!!

Buitengewoon behulpzaam met wensen

Mijn ervaring is buitengewoon goed. Had gevraagd om wat veranderen en dat was geen probleem. Ik ben er blij mee en mijn degoe's al helemaal. Zitten nu samen met ze vieren er in. Een aanrader voor de hobby van onze kleine knaagdieren.

Zeer tevreden met het maatwerk

We hadden een hamsterkooi op maat besteld. Deze heeft wat op zich laten wachten, maar dat kunnen we begrijpen doordat de zaakvoerder van GSQ het heel druk heeft. Het enige wat we als minpuntje kunnen aanhalen is dat we niet op de hoogte gebracht zijn dat er geen verdiepje in het kooitje zat. We dachten van wel, maar helaas niet. Voor de rest heel tevreden. Ook heel sympathieke chauffeur, leuk om hem te kunnen volgen via een app.

Fantastisch!

Wauw, helemaal top. Fijne en snelle communicatie via de mail. Toen ik van gedachte veranderde over de grootte van het gerbrilarium, was dit geen enkel probleem. Top geholpen bij het ophalen, werd keurig voor me in de auto gezet. En wat is het prachtig!!! Echt super blij mee.

Super service!

Heel tevreden over mijn bestellingen. Snelle levering, altijd tiptop in orde!

Heel goed, fijne webshop, goed contact! Mooi product.

Ben er blij

Goed advies, heel veel keus en de gerbils zijn echt handtam.

Ontzettend fijn

Werd goed geholpen met advies en vriendelijkheid

Ruim assortiment en superbezorging

Heel fijn ruim assortiment en het terrarium is geweldig voor onze grote Syrische hamster. Voor het eerst een landscape gemaakt maar dat is zeer goed gelukt met alle spulletjes uit de webshop! Bezorging ook perfect te volgen, nauwkeurige tijdsindicatie en hele aardige bezorger, topservice!

Goed geholpen, snelle reactie, snelle verzending

Blij met de snelle reacties via de mail, en de snelle levering. Blij met de aankoop die ik heb gedaan.

Superrr

Superrrrr handig

laagdrempelig

Binnen 1dag reactie op mijn vraag of opmerking. - vriendelijk - goede informatie op de website - duidelijke fotos Kortom, jullie hebben een tevreden klant erbij.

Onze hamster kwam sneller als verwacht en ik dacht even snel nog het verblijf bestellen. Ik had helaas op een verkeerde manier het bezorgen besteld . Jullie zochten zelf contact met mij op om te informeren of ik dat wel goed had ? Jullie hebben jullie hele planning op de kop gegooid om te zorgen dat onze hamster op tijd zijn verblijf kreeg .. Helemaal top!

Snel, goede communicatie, kundig advies, compleet pakket

Direct vanaf het begin snelle antwoorden op mijn vragen via de mail. De mogelijkheid om alles in 1 te kopen is erg fijn. Het gerbilarium met alle toebehoren én de gerbils werden keurig bij ons thuis bezorgd. De gerbils zijn erg nieuwsgierig en klommen direct bij aankomst op onze handen. Kortom: wij zijn zeer tevreden!

Echt een aanrader

Super goede service en heel vriendelijk geholpen. Echt een aanrader

Fijn shop

Mooie spullen en snelle levering van het glaswerk. Vriendelijk en behulpzame bezorger

Uitstekende service en meedenkend!

Ik heb een Gerbilarium besteld en was van mening dat die binnen 1/2 dagen bezorgd zou worden. Toen bleek dat de levertijd langer was (staat ook op de site; mijn fout). Na contact te hebben gehad met Queenies is het gerbilarium toch nog op tijd bezorgd voor de verjaardag van mijn dochter. Meedenkend dus en uitstekende service!

De eigenaar is een malloot

Ze houden zich niet aan eigen voorwaarden. Passief agressieve mailtjes als je, je geld terug wilt. Of als er wat mis is met een product.. Walgelijk hoe er met mensen word om gegaan.

Uitstekende service en producten

Zeer blij met mijn bestelling. Mijn hamster heeft nu een geweldig huis!

Snelle en correcte levering van een prachtig terrarium voor onze hamster!

Heel goed en erg vriendelijk geholpen. Via internet het verblijf besteld, wij zijn heel goed geholpen, voor het verzenden, van het verblijf. Het is een heel erg mooi verblijf, voor de knaagdieren. Wij zijn zeer tevreden.

Alles was perfect geregeld en netjes aan gekomen, wij zijn erg tevreden over alles

Wij zijn super tevreden over de mooie bakken en de spullen van de gerbils, de gebils zelf zijn schatjes (wijze en woppy) Als wij wat bestellen is het er snel en netjes in gepakt, wij zijn erg tevreden. Als je contact zoekt is er snel terug contact top !

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam