De spullen zijn goed en geschikt voor de gerbils. De beestjes zijn leuk om naar te kijken en echt handtam. Ze bijten niet.
Goed contact, vlotte levering. Mooie materialen.
Mooie spullen, snelle levering. Gerbilarium snel gemaakt en netjes geleverd door vriendelijke bezorger van de shop :)
Ik werd zeer duidelijk en goed geholpen. Ook de levering was zeer vlot, veilig en snel gebeurd.
Super service. Was zelf niet thuis om het terrarium te ontvangen, dus werd hij geleverd bij een ander adres. Er zitten zelfs til instructies bij. Erg goed!
Ik heb een terrarium besteld van 80x50x40 voor mijn dwerghamster. Ik ben netjes op de hoogte gehouden hoe het ervoor stond en ik ben uitgegaan van de 21 dagen. Het terrarium kon al veel eerder worden gebracht dus helemaal super. Hij is netjes aangekomen zonder beschadigingen oid en hij ziet er prachtig uit. Mijn hamstertje en ik zijn er erg blij mee :)
Had mijn bak bestelt en nog geen week later stonden ze al voor de deur... De chauffeur heeft hem alleen gepakt, hij zijn ik bent het gewend en weet waar ik hem moet vast pakken,, Ook zat er een briefje bij hoe je de bak het beste kan tillen... Zat netjes in gepakt.. Wij zijn zeer tevreden Gr Richard
Bij het bestellen kwam ik in de gaten dat ik een verkeerde maat territorium besteld had. Maar één mail en het was geregeld .
Snelle levering, er wordt meegedacht, snelle reactie via de mail en leuk contact via de mail. Communicatie incl middels bezorger is een dikke 10. Producten die wij hadden besteld waren in perfecte staat en met zorg geleverd. Wij zijn supertevreden klanten.
Een mooie glazenhok voor mijn hamster besteld en binnen een week bij mij aan de deur geleverd in Meppel door een aardige chauffeur van de Queenies Transport Service. Voor de inrichting van het hok ga ik ook zeker hier bestellen.
Wij zijn echt heel tevreden over ons hamsterverblijf. Heel mooi met witte ipv zwarte afwerkstrips. Ook goede en vriendelijke communicatie met Martijn van de GerbilShop.
De verhouding tussen prijs en kwaliteit is super! De levering heel snel en zorgvuldig. De bezorger ging erg netjes met de spullen om en gaf nog wat tips mee waar we het glas wel en niet moesten vasthouden. Heel blij me alle spullen!
Een grote order met allemaal leuke speeltjes en snoepjes gekocht voor mijn 2 gerbils en al meteen de volgende dag geleverd!! Razend snel echt een aanrader om te bestellen.
Mooi kooi, zeer goede levering aan huis door Gerbilshop zelf wat echt aan te raden is!! Alles in prima staat
Prettige en behulpzaam
Er vriendelijk geholpen en een ruime keus. We komen zeker nog een keer terug.
Mooi terrarium speciaal voor hamsters! We waren per ongeluk voor openingstijd maar werden toch geholpen, heel fijn! Hele blije hamster (en dochter)!
Ik ben super geholpen met alles omtrent het aanschaffen van een nieuw gerbilarium, de inrichting hiervan, en mijn 2 nieuwe gerbils. Samen met een medewerkster het hok van onder tot boven "ingericht" waardoor ik alles compleet mee naar huis kon nemen en voorlopig even vooruit kan. Genoeg keuze uit inrichting, maar ook uit snackies e.d.
Zoals altijd top service, afspraak gemaakt voor koppeling netjes updates ontvangen. Ik mocht mijn twee gerbils dan komen halen en het gaat goed met hun.
Heel erg blij met ons Gerbillarium. Mooie kwaliteit en gele fijne service! Aanrader!
Alles naar wens! We mochten alles vragen, steeds vriendelijke antwoorden, correcte afspraken en prima levering. Verblijf naar wens en op maar gemaakt. Verblijf is catproof!
Na een eerste positieve ervaring, besloot ik mijn 2e terrarium voor mijn hamster daar weer te bestellen. Eind vorig jaar had ik de bestelling geplaatst en in januari informeerde ik naar de status. Keurig netjes bericht gehad dat dit wat langer duurde ivm de drukte. Voor mij geen probleem, had geen haast. Vervolgens kreeg ik al vrij snel bericht met een leverdatum. Ook zeer handige traceer app (zouden meer bedrijven moeten hebben). Op die dag dmv een link gemakkelijk de koerier kunnen traceren en ook nog een Whatsapp bericht gekregen wanneer ik de eerstvolgende bestemming ben. Vriendelijke koerier, netjes afgeleverd en de terrarium is zoals de eerste keer weer goed van kwaliteit.
Ik was op zoek naar een nieuwe hamsterkooi en hier zeer geslaagd. Fijne schuifruitjes en de deksel die open kan, dus je diertje altijd goed te bereiken. Genoeg diepte om heerlijk te kunnen graven. Goede uitleg en advies gekregen. Zeker aan te bevelen.
Wederom onwijs snelle levering van inmiddels het 4e gerbilarum. Echt tip top geregeld hier
Nog nooit zo iets mee gemaakt, Ik heb een klacht over een product, de webshop maakt er van dat ik mazzel heb gehad… Vervolgens geef ik aan dat ik het slechte service vind en mensen za afraden nog iets bij ze te kopen… Gaan ze me googelen en bedreigen ook slechte revieuws te plaatsen over mij, op een hobby die ik 6 jaar geleden had en nu al lang niet meer.. Kortom ze hebben mijn persoonsgegevens misbruikt. Nog nooit zo iets bizars meegemaakt Vervolgens een tiktok gemaakt over mijn ervaring met bewijs van de emails er in. Word ik gebeld door een andere medewerkster, ik heb mijn geld terug gekregen, in ruil voor het weghalen van de tiktok want ze kregen er nare reacties door. Maar ik blijf het schadelijk vinden dat ik zie dat niet alleen op mijn review hier en op andere plekken zo word gereageerd, er word op veel hier erg naar gereageerd door de webshop. Ik hoop dat ze hun service aan gaan passen en klantvriendelijker woeden! Daarom laat ik deze review staan. Anderen hebben namelijk niet deze invloed via social media, en hebben hun geld niet terug gekregen helaas.
Ho ho ho. Er is heel netjes op jou gereageerd. maar je had zelf niet het fatsoen bedoel je. Mijn reactie op jouw klacht over het stukje hout dat je had gekregen: Ik denk dat die rechter geen XS was maar minimaal een M zo te zien. De linker XS oogt normaal. Zoals alle xs-jes zijn Ik denk dus dat u met het rechterstuk echt geluk heeft gehad ipv dat u pech heeft gehad met het linker stuk. Toen ging de beerput bij jou helemaal los. Zo los erg los dat ik dacht, wat is dit voor een bizarre reactie!!! Daarop heb ik gereageerd dat er ook genoeg troep over heartmadelifestyle uit Amsterdam te lezen valt. Besteld op dat bedrijfsnaam ook met het info@ email adres daarvan. Daarmee gebruiken wij geen persoonsgegevens.. En jou laatste reactie was: Ik zal op mijn platform (tiktok 17.000 volgers en een half miljoen views per week) er een video over gaan maken. En ik hoop dat jullie in de toekomst betere service gaan leveren aan klanten. Want dit kan echt niet! Je kunt niet als bedrijf een klant zo behandelen! ------------------------------------------------- Wie dreigt hier nu? Wie doet hier raar? Wij reageren altijd klantvriendelijk, tot het moment dat wij als grofvuil behandelt worden. Dat hoeven wij ook niet te accepteren.
Originele beoordeling
Ho ho ho. Er is heel netjes op jou gereageerd. maar je had zelf niet het fatsoen bedoel je. Mijn reactie op jouw klacht over het stukje hout dat je had gekregen: Ik denk dat die rechter geen XS was maar minimaal een M zo te zien. De linker XS oogt normaal. Zoals alle xs-jes zijn Ik denk dus dat u met het rechterstuk echt geluk heeft gehad ipv dat u pech heeft gehad met het linker stuk. Toen ging de beerput bij jou helemaal los. Zo los erg los dat ik dacht, wat is dit voor een bizarre reactie!!! Daarop heb ik gereageerd dat er ook genoeg troep over heartmadelifestyle uit Amsterdam te lezen valt. Wat gewoon terug te lezen was aan je email adres. En jou laatste reactie was: Ik zal op mijn platform Hamster.care.tips.team (tiktok 17.000 volgers en een half miljoen views per week) er een video over gaan maken. En ik hoop dat jullie in de toekomst betere service gaan leveren aan klanten. Want dit kan echt niet! Je kunt niet als bedrijf een klant zo behandelen! Wie dreigt hier nu? Wie doet hier raar?