Reactie van het bedrijf
Gelukkig zeg je het zelf al;
Wij zijn vrij om onze eigen prijzen te bepalen. Terug te vinden op onze website. Ook had je van te voren even naar de prijs kunnen vragen.
Dat wij vervolgens 4 boze mails van je moeten krijgen, nadat we 5 zeer intensieve weken! jouw gerbil hebben gekoppeld aan een nieuw maatje voelt, dan wel als stank voor dank. 2 verschillende gerbils geprobeerd wat dus ook betekend dat wij 3 koppelingen hebben gedaan... En dat alles voor de standaard vaste prijs van 55 euro waarbij je ook nog een kortingspas voor een jaar krijgt van 5% in onze webwinkel. Dat zit in de prijs van 55 euro en vroeger niet in de prijs van 30 euro.
Vervelend voor je dat je 55 euro teveel geld vind en je dit kennelijk niet waard was voor je gerbil, maar het zijn nu eenmaal de prijzen.
Jij weet natuurlijk niet dat wij aan strenge wet en regelgeving verbonden zitten om dieren op te vangen / verkopen. Want waarom denk je dat er zo weinig fokkers zijn? Door de wet en regelgeving...
Tot de 2e mail zijn wij uiterst netjes gebleven. Daarna werd ik zeker wat meer kortaf. En aangezien jij ook geen blad voor je mond nam, heb ik mijzelf ook het recht gegeven dit ook zeker niet te doen. Dus als jij dit alles 'onvriendelijke, aanvallende vooral onbeschofte' vindt, dan was jijzelf hier de aanleiding toe.
Het werkt ontzettend simpel bij Queenies, je krijgt terug wat je geeft.
Gelukkig is dat in 99% bij de Queenies klanten liefde, en dat zie je ook wel terug in ons sublieme cijfer op Kiyoh van een 9.3 uit meer dan 1400 reviews.
Die ene % die denkt dat hij als klant wel eventjes alles kan zeggen, die zal ook te horen krijgen hoe wij hierin staan zonder dat we hier doekjes om wikkelen of politiek correct willen blijven.
Ook calculeren wij dan zo’n negatieve review in, want dat is vaak ook wel de style van deze personen.
We gaan normaal met elkaar om, of we gaan niet met elkaar om. Daarin zijn wij heel vrij om zelf te bepalen of er nog verder met jou communiceert kan worden.