Alles was wel goed

Alles was wel goed

Alle bestellingen worden netjes...

Alle bestellingen worden netjes afgehandeld. Geen klachten hierover. Wat we bestellen wordt geleverd, tenzij het even niet in voorraad is.

x

De eerste bestelling verliep...

De eerste bestelling verliep fantastisch. De tweede keer ging het niet goed. Ook de bezorgdienst klopte niet en moest ook nog extra betalen. Maar het bestelde product is fantastisch en hier gaat het om. Dus bestel wat je nodig hebt, het komt goed!

Top shop voor knaagdierbenodigdheden!

Top shop voor knaagdierbenodigdheden!! Zowel voor hamsters als konijnen kun je hier alles krijgen wat je nodig hebt, je hoeft niet verder te zoeken.

Goede ervaring!

Glazen terrarium met schuifdeuren door vriendelijke bezorger volgens afspraak vlot bezorgd, onze dochter kreeg terrarium cadeau samen met haar goudhamster. Dochter en hamster helemaal gelukkig!

x

Slechte service na verkeerde product geleverd te hebben

Twee verschillende soorten kattenbakvulling besteld, maar kreeg twee keer dezelfde kattenbakvulling geleverd. Dit gemeld bij de shop, krijg ik als reactie terug dat als ik nog extra geld betaal, voor de kattenbakvulling die ik nog niet had ontvangen maar wel besteld had, deze alsnog geleverd krijg. Maar dan heb ik dus een product waar ik niet om gevraagd heb maar wel voor betaald heb. Niks geen voorstel om het alsnog kosteloos na te leveren. Belachelijk dat ik extra moet betalen omdat zij een fout hebben gemaakt. Ik heb ze verteld dat ik het daar niet mee eens was en dat ik het slechte service vond, vervolgens gevraagd of om het product kosteloos te leveren, en het verkeerde product op te halen, of het geld terug te storten en het verkeerde product op te halen. Nou daar gingen ze niet in mee, ik kon kiezen of om geld terug te krijgen van wat ik teveel had betaald, waardoor ik het verkeerd geleverde product dan houd, of ik stuur deze terug met een retourbon en dan geven ze mijn geld terug. Met deze slechte service ga ik geen moeite doen om hun fout te corrigeren, ze komen het maar ophalen.

Goede customer service

Goede customer service, goede prijs.

Fast delivery

Fast delivery, good quality.

Bezorging was top netjes verpakt zeer...

Bezorging was top netjes verpakt zeer tevreden bestel de volgende keer zeker weee hier

Word altijd netjes geleverd

Word altijd netjes geleverd! En de spullen zijn zoals vermeld op de site. Levering is keurig en vlot. Zit altijd een gratis extratje (snackje) in voor de hamsters

Perfect geregeld.

Correct en via mail op de hoogte gehouden

Gisteren mijn mega bestselling goed ontvangen

Hoi Martijn, Gisteren mijn mega bestselling goed ontvangen. Moest helaas weer opnieuw beginnen in verband met een besmetting. Gelukkig mijn beestjes maken het goed. Straks weer met plezier mijn bak inrichten! ;) Groetjes uit Almere!

Snelle verzending en goed advies

Snelle verzending en goed advies

Ben altijd blij met de informatie en adviezen die je kan krijgen bij Queenies. Ze hebben heel veel producten en het voelt echt als een speelgoedwinkel De gerbils hebben extreem genoten van al het lekkers

Sneller dan verwacht

Bestelling gedaan op 1e kerstdag en ondanks de feestdagen hebben ze het heel snel verzonden.

Gewoon goed

Goed en vlot geleverd

Geweldig!

Altijd een super goede service,goed verpakt en ontzettend vriendelijke mensen. Top website, beveel hem aan.

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam