Niet klantvriendelijk

De toon in de mail naar aanleiding van een beschadigd geleverd gerbilarium en gebroken kokosnoot hebben wij als zeer tekeurstellend ervaren.

Starterspakket met 2 gerbils

Ik heb een starterspakket A gekocht bij Queenies en twee dagen later in overleg netjes afgeleverd plus de besproken gerbils. Fijn dat er zo'n pakket bestaat, je hebt dan alles in huis om te beginnen. Bedankt.

Super website! absoluut geweldig

zaterdag heb ik al heel vroeg mijn terrarium met mijn gerbils mogen ontvangen, ik ben super blij, bedankt Martijn hele goede servies en wat je allemaal erbij kreeg , de diertjes zijn goed tam gemaakt en zijn niet bang ze komen zo op mijn hand zitten

Mooi

Zeer ruim hok. Met een erg mooie prijs en super snel geleverd!

Over algemeen goed, maar als er iets mis mee is reageren ze niet op je mail.

Ik heb een hamsterkooi besteld samen met 5 huisjes. Ik dacht dat er een drinkflesje bijzat omdat dit ook op de foto erbij stond, maar die zat er toch niet bij. Toen wilde ik hem bestellen op de site, kon niet, want je moest perce voor 2 euro meer bestellen om tot 15 euro te komen. Toen heb ik een mailtje gestuurd om te vragen of dat dat nogsteeds geld als je vorige bestelling voor 150 euro was, ze dan nogsteeds willen dat je die 2 euro meer betaald. Toen kreeg ik een mailtje terug dat dat wel moet en dat het ‘wel duidelijk is dat het drinkflesje niet bij de kooi erbij zat hoor’ omdat het niet in de beschrijving stond. Maar waarom zou je het dan op de foto voor het bestellen erbij zetten is dan mijn vraag. Maarja ik dus die drinkfles en die houder bestellen, komen de magneetjes van de houder al kapot aan. Jammer want dit waren de enige 2 die erbij zaten en 1 is dus nu al doormidden bij binnenkomst. Super mooie houder wel en het drinkflesje past er perfect in. Maar het drinkflesje lekt :/ in 1 middag was het hele drinkflesje inneens leeg en zagen we dat het zaagsel onder de drinkfles heel erg nat was, het heeft dus gewoon door het balletje heengelekt op een of andere manier. Ik heb dus toen daarna weer een mail gestuurd (ze zullen wel denken daar komt zij weer aan) dat dus mijn magneetjes kapot zijn zonder aangeraakt te hebben, en mijn drinkflesje lekt. Dit is nu 3 weken geleden, en ze hebben er nooit op gereageerd. Heel jammer want ik had gewoon een net mailtje gestuurd waarop ze best even hadden kunnen reageren, en daarmee helpen hoe hij niet meer lekt, of een nieuw flesje hadden kunnen opsturen. Best wel vervelend dus. De kooi is supermooi van glas en het staat erg mooi met de houtten huisjes, dus zeker geen spijt. Wel jammer van de communicatie, want als iets stuk is bij je klant die ervoor betaald heeft, wil je je klant helpen, toch? Gerbilshop is wel aan te raden, misschien ben ik ook gewoon de pechvogel.

Goede service, betrokken medewerkers.

We zijn accuraat en deskundig geholpen bij onze ‘bestelling’ van de Gerbils. Fijn dat ze aan huis gebracht konden worden. Mooie, gezonde diertjes. Ook mooi om de betrokkenheid van de medewerkers te zien om ons van dienst te zijn, maar ook bij het welzijn van de Gerbils. Prima!

Super product, super service

Ik ontving precies wat ik gevraagd had. Ik kreeg goed advies voor de transportformule. Alles is in goede staat aangekomen

Het contact en de service waren erg goed. We hebben een mooi verblijf geleverd gekregen

Goede communicatie en service!

Wij zijn starters wat knaagdieren betreft. Goede informatie op de website. Duidelijke communicatie wat betreft status bestelling. Op dag van bezorging: netjes geleverd in afgesproken tijdsblok. Leuk om te zien waar de bezorger is! Alles compleet en heel. Wij zijn zeer tevreden :-).

Snelle service!

We hebben een terrarium voor onze dwerghamster besteld, en die werd heel snel geleverd! Het terrarium ziet er ook in het echt heel mooi uit, net zoals op de foto op de website. We gaan het binnenkort inrichten, wij (en ook onze hamster) zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat!

Super leuk dat je een top 5 kan geven qua voorkeurskleuren! De verassing maakt het wel spannender :P Gewoon goede service en zeker snel genoeg!

Perfecte communciatie

Vanaf het eerste contact tot de bestelling en aflevering was de communicatie snel, uitgebreid, deskundig en hartelijk. Met hun hulp hebben we een geweldig huis voor onze nieuwe vriendjes.

Bestellen gemakkelijk. Benodigde informatie staat bij de artikelen. Kritische kanttekening : Wel beetje vreemd dat als je de bestelling snel nodig hebt voor het gerbilarium €50,- extra moet betalen dat het pakket binnen een aantal dagen geleverd word en je verzekerd bent tegen glasbreuk. Dat is dus of lang wachten en ze brengen het zelf, of je betaalt dus extra. Wil je niet extra betalen of niet wachten dan ben je dus niet verzekerd daar voor is het stuk ? Jammer dan, moet je maar een nieuwe bestellen blijkbaar... Dat betekend dat de vervoerder die zij kiezen niet zorgvuldig is of kan zijn. Als je dit soort producten verkoopt vind ik dat je hiervoor ook de juiste vervoerder moet hebben. En alsnog snel moet leveren. Gelukkig heb ik niet alle 21 dagen moeten wachten maar dat zal je maar gebeuren als je iets snel nodig hebt. Puntje van aandacht ik dit beter voor elkaar te hebben. Al met al prima ervaring bij deze eerste bestelling.

Geweldige dienstverlening!

Persoonlijk en op maat!

Snelle en zeer goede service!

Ik heb voor mijn 2 ratten een mooi terrarium op maat laten maken. Product is heel goed. Er wordt snel op de mail gereageerd en dus is de service goed. Zeker aan te raden om met dit bedrijf zaken te doen. Ik ben een zeer tevreden klant!

Goed contact en hele mooie terraria!

Spullen kapot ontvangen

Na het openen bleek dat het artikel stuk was, nog niet aan toegekomen om te retourneren

SUPER service

Wat een SUPER service gehad. Een echte aanrader om hier je spullen aan te schaffen. Goed mail contact en er is veel mogelijkheid voor aanpassingen ook op het laatste moment.

Servicegericht

Snel Informatief Heldere info op website Product wordt over 2 dagen geleverd dus daarover kan ik nog niets zeggen

Mooi verzorgd, en snel geleverd

Overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen, met zorg opgestuurd, snel en degelijk geleverd. Helemaal top.

Super service!

Dikke duim voor het altijd vriendelijke en snelle contact! Alles wordt netjes en duidelijk opgenomen en afgehandeld en de producten zijn in een woord super!

Ik had gekozen voor de Queenies transport service en het terrarium is sneller aangekomen dan verwacht! Ik ben er zeer tevreden mee en ook met de overige spulletjes die ik had gekocht. Bovendien was de klantenservice heel behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader! Mijn hamster is heel blij met haar prachtige terrarium.

Vriendelijk & vlot

Lieve mensen & en goede service!

Goed ontwerp, afwerking voldoende.

Deze maat hebben wij op verzoek laten maken ivm de kast waar hij op moest komen te staan. Gratis levering met de rijservice vd shop, zou een tijdje kunnen duren maar kwam bij ons binnen een paar dagen aan! Ontwerp hok is heel praktisch met de schuifdeurtjes, en leuk dat het schuifdeurtje voor het plateau zit, dan loopt het beestje zo je hand op. De randjes vd ijzeren dekselplaat zijn wel ietswat scherp, gelukkig hoeft mijn dochter dit niet te vast te pakken omdat er schuifdeurtjes in zitten. Het is duidelijk handwerk, dat is te zien maar heeft ook wel zijn charme. Gelukkig geen scherpe randjes id glasranden ontdekt. Lijmwerk is netjes. Glasrand onder de schuifrails ligt net niet 90 graden bevestigd op onderste glasraam ad voorkant. Misschien een tip voor de maker. Wij doen er verder niet moeilijk over, prachtig hok voor onze dwerghamster!

Geweldige service en pracht product

Zie titel. Snel in huis van gerbil terraium

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam