Snelle en nette levering

Op donderdag een terrarium besteld met benodigdheden voor een hamster verblijf. Op de zondag de complete levering binnen gekregen. Snel en netjes. Zeer tevreden.

Mooi verblij snelle levering

Klein beetje kit aan de rand van de onderste verdieping die ik zelf nog moest verwijderen. Voor de rest een mooi verblijf en heb ik nu hele blije muisjes:D

Nooit meer

Eerste bestelling had ik klachten. Zoals maten dat op website wordt vermeld kloppen niet. Die werden heel makkelijk afgedaan met dat zijn de maten die door de leverancier zijn door gegeven! Klakkeloos aannemen dus. Misschien handig in zelf eerst te meten voor je het op je website vermeld. Dat wat er op je website staat daar heb jij verantwoording over en niet de leverancier. Tevens product defect geleverd. Mail contact gehad, het geld zou terug geboekt worden. 4 weken verder, nog geen geld gezien Nog geen 2 weken na mijn eerste bestelling.... Toch maar een 2de bestelling gedaan. Producten niet ontvangen, vervolgens gebeld. Werd via antwoord apparaat medegedeeld dat het druk is en een mail gestuurd moet worden. Contact opgezocht per mail. Tot op heden (2weken later) geen antwoord, geen product en geen geld retour ontvangen. Tevens het geld van de eerste defecte product niet gezien!

De service is heel goed! Het hok is heel huids aangekomen dat vind ik wel netjes. Met het hok zelf ben ik heel tevreden! Ik vind het heel fijn dat ik genoeg ruimte heb voor de bodembedekking, onder de schuifdeuren. Daardoor kan mijn hamster lekker graven. Ik zie aan mijn hamster dat ze het echt naar d'r zin heeft en dat is altijd leuk om te zien. Ik vond het heel netjes dat ik een mail kreeg over een verzekering ondanks dat ik er eerst niet voor hadden gekozen.

Ik ben een bedrijf dat er echt om geeft!

Ik kocht een van de kleinere gerbalariums om mijn dwerghamster te upgraden naar een nieuw huis. Ze waren flexibel met bezorging en leveren met zorg. Mijn hamster houdt van zijn nieuwe huis, er is zoveel ruimte voor hem om te ontdekken! Ik zou dit bedrijf aan alle eigenaren van knaagdieren aanbevelen.

Service, snelheid, kwaliteit

Voor mijn dwerghamster heb ik een opzetstuk besteld met het verzoek de opstaande rand ipv 10 5 cm te maken omdat het anders te stijl zou worden. Geen probleem. Kreeg ook nog het advies om een extra deksel voor de onderbak te bestellen zodat alle hangende delen gewoon weer een plek konden krijgen. Super

Zeer goede service zeer degelijk materiaal

Snel goed en degelijk geweldig ik heb Chinese dwergkwartel erin zitten echt geweldig

Prettige communicatie

Ik heb een gerbilarium op maat besteld van 120×40×50. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces en had het sneller dan verwacht in huis. Het ziet er er mooi uit. Enig minpuntje vindt ik de scherpe randen van het deksel. Hier plaatsen we zelf nog een beschermrand om.

Geweldige service, aardige mensen.

Goede service en erg flexibel. De dag van levering werd er goed gecommuniceerd wanneer ze er zouden zijn. Super blij met het hok voor onze hamster.

Professioneel, persoonlijk en alles voor de gerbils

Als je een huisdier wilt, moet je je wel goed voorbereiden en uiteindelijk goed voor de gerbils zorgen. Op de site van Queenies staat al zoveel beschreven, daarnaast nog alle uitleg via de mail en uiteindelijk in de winkel. Prima voorbereiding. Je weet gewoon dat alles wat je koopt bij queenies ook daadwerkelijk goed is voor je gerbils in tegenstelling tot sommige dierenwinkelketens. En de gerbils zijn echt handtam!!!

Helemaal super!

Altijd goed verpakt en de producten vind ik zelf niet te duur.

Goed en snel

Altijd goed, veel keuze, snelle levering.

Prima webwinkel voor gerbils liefhebbers

Mooie gerbilariums en fijne producten voor gerbils.

Super tevreden!!

Heel tevreden van jullie gerbilariums! Wij hebben er nu twee en die zijn echt fijn in gebruik. Goede service!

Ze luisteren naar je wensen. Reageren snel op de mail. Hielpen zelf met de spullen naar de auto te brengen! Top service! Oja, jaloers op de kamer met alle gerbils!

Supper

Veel keuze en snelle levering

Goede, snelle service!

Goede uitleg gedrag gerbil en behulpzaam in het kopelingsproces van de gerbils.

Zeer behulpzaam in het koppelen van de gerbils. Daarbij ook goede uitleg gehad van het koppelingsproces.

Top service!

Goed assortiment. Snelle levering. Ze staan ook altijd voor je klaar als je vragen hebt.

snel en betrouwbaar als altijd

Ruime keuze aan producten tegen een goede prijs en snelle, goede levering. Altijd weer blije knagers in huis als ik hier bestel :-)!

Bestellen en snel in huis wat wil je nog meer

Vakmanschap

Prachtig gerbillarium, super communicatie en netjes afgeleverd. Wij (en onze hamster) zijn meer dan tevreden!

Goeie service

Heb mijn oude terrarium zonder probleem in kunnen wisselen voor een grotere. Top service

Enorm mooie kooi

De kooi ziet er ontzettend mooi uit en is door de schuifdeuren erg prettig in gebruik. Mijn gerbils voelen zich helemaal thuis!

Geweldige service.

Erg tevreden met de klantvriendelijkheid en klantenservice van GebrilShopQueenies. Contact is erg duidelijk, producten zijn van hoge kwaliteit en levering is perfect geregeld. We zijn heel blij met ons nieuwe Hamsterarium!

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam