Geweldig bedrijf!

Ik heb een heel positieve ervaring gehad. De medewerkers zijn klantvriendelijk en het gerbilarium is mooi. De beestjes zijn er heel blij mee. Ik zal zeker andere benodigdheden hier ook kopen.

Perfect !!

Great gerbillarium. Excellent quality and perfect communication.

super

Tellement ravi de mon achat et de la qualité de service et des produits si j'habitais proches du fournisseur je commanderais tout le temps mais malheureusement j en suis loin. Même le livreur était au top, le service client est excellent. La petite boule de poils qui a intégré son hôtel de luxe (gerbillarium) s amuse comme une folle. Merciiii encore.

Een vlotte en zorgvuldige service

Ik heb een aquarium bak gekocht voor onze hamster, er werd meegedacht over de mogelijkheden en de levering was zeer snel geregeld. Het korte mail contact verliep vriendelijk en vlot.

Snelle levering, nette service! Aannrader!!

Gerbrilarium is super handig en werd keurig beschermd afgeleverd!

Erg Goed!

Het terrarium wat ik gekocht had ziet er perfect uit en de andere producten die ik erbij had ook en de bezorging was ook top en snel!

Prettig geholpen

Mooie spullen snelle levering, ook in Belgie

zeer tevreden

goeie producten en een goeie prijsverhouding

Fijn bedrijf!

Twee gerbils en hok met attributen gekocht. Ben erg tevreden over het advies. Verder ook vriendelijk geholpen. De gerbils zijn idd ook echt handtam. Groeten Bram

We zijn heel goed geholpen per mail en in de winkel, snel antwoord, behulpzaam, heel goed!

Fijn geholpen en goed op de hoogte gehouden met het koppelen van de nieuwe pups.

geweldig!

Na een zoektocht naar een leuke muizenhuis, kwamen we terecht op de gerbilschopQueenies omdat ze daar mooie passende gerbilaria hadden! Na doorlezen van de website hebben we uiteindelijk geen muizen maar twee gerbils besteld! En wonder boven wonder kwamen gerbilaria en twee uberschattige gerbils vanuit Rotterdam naar Zwolle gereden! supertof, superbehulpzaam!..en snel!

Fijn, persoonlijk en correct!

Mijn zoon had een hok besteld. Mooie deftige prijs voor dit formaat en kwaliteit. Eerst kreeg ik bericht dat we extra verzekering voor het glas moesten betalen als we het via de gewone levering lieten verlopen. Maar ze boden eigen leveringsservice gratis aan (mits wat langere leveringstijd) Top en correct verlopen, hiervoor dank!

Blije muisjes

Hele mooie bakken voor onze muisjes en hamsters. Netjes geleverd binnen termijn van 3 weken. Bakken zijn mooi en veilig afgewerkt en de schijfraampjes zijn handig. Als wij die openschuiven, komen ze via trappetje al “ overboord “ hangen voor wat lekkers. Ze worden zo veel sneller tammer.

Fantastisch!

Op zaterdagavond 23u30 2 gerbilaria’s besteld met benodigdheden, volgende dag (zondag) rond 12u al geleverd! Super kwaliteit en zeer vlotte service! Ik ga zeker nog bij hun bestellen en raad dit ook iedereen aan!

Al jaren tevreden!

Prettig dat je per mail op de hoogte wordt gehouden van waar het pakket is.

Snelle service, super lieve gerbils

Er werd erg snel op mijn mail met vragen gereageerd, en ook direct een goede uitgebreide uitleg, dat was erg fijn. Ik heb een gerbilarium, wat toebehoren en gerbils besteld op een woensdag, en op de zaterdag werd alles al tegelijk bezorgd (door hun eigen transportservice). Het gerbilarium vind ik een mooi formaat (75x40x50 met de 75x40 opzet), en heeft ook precies alle dingen die ik wilde voor het verblijf (schuifdeurtjes die hoger zitten zodat je veel bodem er in kunt doen, een deksel die je er af kunt halen en plateaus). Om te zorgen dat ze van de ene verdieping naar het opzetstuk kunnen komen, heb ik twee tunnels gebruikt (schuin tegenover elkaar), dat werkt prima. De gerbils zijn erg handtam, ze komen ook vaak naar me toe om aandacht te vragen. Een nadeel vind ik dat je van te voren niet weet uit welke gerbils je kunt kiezen, dat kan pas vlak voordat ze hun bezorgrondje maken. Gelukkig kon ik een koppeltje kiezen die precies de kleurslagen hadden die ik wilde. Eén van de gerbils heeft één epileptische aanval gehad toen ze voor het eerst in het hok ging, daarna is het niet meer voorgekomen. Ik heb gelezen dat dat wel vaker voorkomt bij gerbils, en niet heel schadelijk is. Verder maken mijn gerbils veel gebruik van het loopwiel (28cm), dus die kan ik aanraden.

Goede en snelle service!

Voordat ik een terrarium heb besteld bij Queenies heb ik eerst een aantal keer contact gehad met Martijn omdat ik een aantal vragen had. Ik kreeg heel snel reactie en heb toen besloten een terrarium voor mijn hamster te bestellen. Super snelle levering en mooie kwaliteit. Mijn hamster is helemaal gelukkig!

Mooi en degelijk gebouwd hok! Uitstekende service.

Na overleg met vlotte reactie een prachtig glazen hok laten maken voor onze Syrische hamster. Ondanks drukte en feestdagen vlotte levering en prettig contact.

Tevreden

Goede kwaliteit. Alles netje ontvangen. En de bestelling is goed op te volgen. De gerbils en wij zijn content. Alleen spijtig dat de verzendkosten veel zijn en dat je voor veel moet kopen om opdat deze wegvallen.

Gewoon goed

Het hok werd snel en netjes bezorgd. Ziet er degelijk uit. Bijou(mijn hamster) is er erg blij mee.

Goede service.

Ik ben heel tevreden van het gerbilarium dat geleverd werd. Het enige minpuntje is dat er niet bij vermeld werd dat er zoveel kosten zouden zijn voor een snelle levering en dat je ook de gratis levering kon nemen maar dan een langere periode zou moeten wachten. Voor de rest was er een goede service, en ook zeer klantvriendelijk.

Gekozen voor de levering van de winkel zelf, mooie service.

Goede en duidelijke info en levering

Per mail superfijn te woord gestaan. Alle info en mogelijkheden zijn duidelijk. De levering was heel goed. Je krijgt een bericht welke dag ze komen, erna nog precies hoe laat. Vriendelijke bezorger. Top

Aan te bevelen!

Een Gerbilarium gekocht voor onze hamster. Die is helemaal happy. Een duidelijke webshop en kom je toch ergens niet uit ze beantwoorden snel op de mail.

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam