Alles voor je knaagdier is aanwezig

Alles voor je knaagdier is aanwezig, goede kwaliteit prijs verhouding en heb er om te starten voor onze hamster alles gekocht.

Perfect geregeld

Correct en via mail op de hoogte gehouden

Laatst besteld volgende dag al in huis! (Was geen mega bestelling maar toch) Fijne spullen klopt altijd met het gene wat ik er van verwacht.

x

Snelle levering en ruime keus in...

Snelle levering en ruime keus in knaagdier benodigdheden. Ook hele leuke hamster huisjes, en DIY spullen, teveel om op te noemen, echt een heel compleet assortiment om een mooie hamsterscaping te maken. Ook goeie kwaliteit van de oogst die ik voor mijn hamster koop en alles is ook heel netjes verpakt. Met altijd een gratis proefmonster erbij. Echt een aanrader als je van knaagdieren houdt.

Paradijs voor gerbils

Deze webshop is een paradijs voor gerbilliefhebbers! Ruime keuze aan producten, snelle levering en goede kwaliteit. Mijn gerbils zijn er dol op!

x

Prima producten en alles is heel goed...

Prima producten en alles is heel goed verpakt en zonder te veel gruis bv bij de paardenbloem. Heel tevreden

x

Snelle levering, scherpe prijs, ruim assortiment!! Koop er graag

De kattenbak steentjes zijn ideaal

De kattenbak steentjes zijn ideaal

Geweldige winkel lieve mensen

Meer dan een 10. alles is super hier. Mooie producten, veel producten, overzichtelijke shop, scherpe prijzen!

Leuke spullen, maar soms moeilijke communicatie

De site van queenies ziet er helder en duidelijk uit en ze hebben hele leuke spullen voor Gerbils. Daar besteld en daar geen problemen mee gehad, ook een nalevering gehad omdat er iets vergeten was om in de bestelling mee te zenden. Daar deden ze niet moeilijk over. Op 9 november hebben wij 2 Gerbils gehaald. 1 is helaas na 2 weken overleden. Ik heb daarna contact geprobeerd te krijgen met Queenies via de mail. Vanuit Queenies werd de mail doorgestuurd naar de fokker, die heeft met mij contact opgenomen. Ik heb gevraagd of ze mij even wilde bellen, omdat ik nog wat vragen had over de gerbils. Ze gaf aan mij niet te kunnen bellen en ik haar ook niet. Ik heb geprobeerd queenies te bellen, maar die nemen geen telefoons meer op. Daarna een mail gestuurd naar queenies zelf om te vragen of zij contact met mij willen opnemen. Daar werd aangegeven dat ik daarvoor echt bij de fokker moest zijn. Hierna heb ik ze beide nog een mail gestuurd met vragen. Maar hier is helaas niet meer op gereageerd. Dit is al ruim een week geleden. Ondertussen contact gehad met de eigenaar van queenies. Hij gaf aan dat er vooraf niet helder was gecommuniceerd dat de fokkerij los van het bedrijf queenies is. En de eerder hierboven genoemde review los van zijn bedrijf queenies is. Vandaar dat ik deze heb veranderd. Zoals ook al eerder boven beschreven zijn de spullen en het hok van queenies goed in orde.

Prima bedrijf

Wij hebben hier een hamsterverblijf gekocht die precies op maat is gemaakt voor een Ikea Kallax kast. We hadden veel vragen vooraf, maar dat was geen probleem. Elke vraag en elke mail is vriendelijk en geduldig beantwoord. Het eindresultaat is prachtig! Tot op de millimeter nauwkeurig past het precies op de kast. Alles is keurig afgewerkt. We zijn erg blij met onze aankoop!

Heel erg goed

Duidelijke website, snelle levering, super mooi terrarium en nog behoorlijk snel geleverd. Fijn advies omtrent een onderkast voor het terrarium.

Goede service en snelle reacties!

Goede service en snelle reacties!

Onprofessioneel asociale klantenservice

De meeste reviews waar je 5 sterren ziet is een vriendjes politiek. Als je wat op een normale manier vraagt via de e-mail nadat je een bestelling hebt geplaatst word je op asociale manier beantwoord en bedreigd dat je de reviews moet verwijderen. Volgens mij mag iedereen wel zien en behoed worden voor zo een webshop.

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam