Leuke spullen, maar soms moeilijke communicatie
De site van queenies ziet er helder en duidelijk uit en ze hebben hele leuke spullen voor Gerbils. Daar besteld en daar geen problemen mee gehad, ook een nalevering gehad omdat er iets vergeten was om in de bestelling mee te zenden. Daar deden ze niet moeilijk over.
Op 9 november hebben wij 2 Gerbils gehaald. 1 is helaas na 2 weken overleden. Ik heb daarna contact geprobeerd te krijgen met Queenies via de mail. Vanuit Queenies werd de mail doorgestuurd naar de fokker, die heeft met mij contact opgenomen. Ik heb gevraagd of ze mij even wilde bellen, omdat ik nog wat vragen had over de gerbils. Ze gaf aan mij niet te kunnen bellen en ik haar ook niet. Ik heb geprobeerd queenies te bellen, maar die nemen geen telefoons meer op.
Daarna een mail gestuurd naar queenies zelf om te vragen of zij contact met mij willen opnemen. Daar werd aangegeven dat ik daarvoor echt bij de fokker moest zijn. Hierna heb ik ze beide nog een mail gestuurd met vragen. Maar hier is helaas niet meer op gereageerd. Dit is al ruim een week geleden.
Ondertussen contact gehad met de eigenaar van queenies. Hij gaf aan dat er vooraf niet helder was gecommuniceerd dat de fokkerij los van het bedrijf queenies is. En de eerder hierboven genoemde review los van zijn bedrijf queenies is. Vandaar dat ik deze heb veranderd.
Zoals ook al eerder boven beschreven zijn de spullen en het hok van queenies goed in orde.