fijn contact goed geholpen

Via google de site gevonden. Was op zoek naar een maatwerk terrarium voor onze vogelspin. Via de mail goed geholpen en na paar weken ons terrarium in huis. Helemaal tevreden. Dank jullie wel.

Top kwaliteit en bezorging

We hebben een hele mooie gebril bak van jullie gekocht. Erg tevreden, wij gebruiken het voor onze dwerg hamsters.

Vriendelijk. Goede communicatie

Het gerbilarium werd netjes op tijd geleverd. Wel misschien een advies om de hoeken wat te beschermen. Het glas flintert snel als je ergens tegenaan komt. Verder erg tevreden!!

We kregen de gerbilarium en toebehoren binnen de afgesproken tijd geleverd. Goede kwaliteit, materiaal is ook mooi van prijs. Veel keuze om je gerbilarium erg leuk in te kunnen richten. Ik heb een paar keer gemaild met ze voor bijkomende info, ook hier reageren ze zeer snel en leggen ze alles goed uit. Top!

Hele fijn beestjes, spullen en fokkers

TOP. alles geheel naar wens. was wel ee uithoek om naar toe te rijden. kreeg wat te weinig bevestiging dat het ook open was en dat ik echt gewenst was om er naar toe te komen. In google maps zie je een bedrijfspand waarvan ik dacht, daar kan het vast niet zijn. Maar dus wel.

Mooi gerbilarium, hamster erg blij mee

Super mooi gerbilarium, mijn hamster is er erg blij mee. Alleen jammer dat het plastic aan de bovenkant niet heel netjes is afgewerkt

Heel goedevservice

Snelle levering en goede kwaliteit van het materiaal

Super tevreden

Het gerbilarium is heel erg naar wens. Iedereen heeft er veel plezier van. Communicatie en levering ook prima. Nog sneller dan gedacht in huis ook. Super! Wel jammer dat er 's morgens een appje kwam om de chauffeur te volgen, maar dat werkte vervolgens niet.

Voor de hamsters 2 kooien besteld. Kooien zien er echt super uit en zijn gebruiksvriendelijk. Mooie paleisje geworden voor de diertjes. Bezorgservice snel en te volgen via live tracking. Erg handig.

uitstekende service. Super aardige mensen. Als je wat vraagt helpen ze je zelf en heel erg netjes. We hadden met 2 gezinnen allebei een gebrilarium gekocht en waren op 1 post adres en we konden ze allebei daar aannemen echt super top.

Super mooie hok. Heel praktisch

Ik ben heel blij met mijn hok. Echt een super prijs kwaliteit verhouding

Mooi gemaakt, goede service rn acceptabele prijs

Het product was zoals verwacht, levering ook. Goede communicatie tussendoor. Prima ervaring en de degoes vinden het geweldig.

Prima kwaliteit en zorgvuldig geleverd.

bestelde items zijn van prima kwaliteit

Top service en kwaliteit

Ik heb een mooi terrarium van GerbilShopQueenies van 120 x 50 x 160 cm, bestaande uit 1 geheel en 1 opzetstuk. Ik ben er zeer tevreden over en mijn dieren ook. Verder bestel ik regelmatig kruiden en speeltjes en andere toebehoren bij voor mijn dieren. De levering is steeds snel en correct.

Zeer goede communicatie, goede service

Goed contact via de mail gehad, dikke duim voor de snelle en fijne reacties! Bestelling werd zonder problemen in België geleverd. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker nog eens terug komen bij jullie!

Mooi hok!

Netjes geleverd en het hok zelf echt mooi afgewerkt.

Grandioos

Meedenkend, behulpzaam, prachtige fokkerij, lieve gerbils, goede prijs kwaliteit producten en een groot assortiment

Snelle en vriendelijke service, ruim aanbod en goede prijzen

GerbilShopQueenies was erg goed bereikbaar via mail; ze reageerden snel. Het contact verliep erg vriendelijk (informele stemming). Ik heb een starterspakket gekocht, maar mocht een item die daar in zat ruilen voor wat anders. Ze hebben een heel ruim aanbod aan gerbillaria en spulletjes voor in het gerbillarium, en dat voor een mooie prijs. Er wordt goed en gedegen advies gegeven; ze denken met je mee, maar weten vooral veel over gerbils (iets minder over muizen en hamsters). Ik blijf zeker klant, en kan ze ook zeker aanbevelen aan mensen met kleine knaagdieren! Ik heb mijn spullen opgehaald, dus kan helaas geen review geven over levering. Waarschijnlijk in de toekomst wel ;-)

Zoals paar jaar geleden nu ook weer prima en vriendelijk geholpen. Miste paar dingen van bestelling dit werdt heel snel nagestuurd.

Goede service! Snelle levering! Super producten! Kan er geen slecht woord over zeggen! Ik blijf nog heeeeeeeeel lang een trouwe klant! Doe zo voort zou ik zeggen

Geweldig goed geholpen

Martijn was heel erg behulpzaam bij het oplossen van een probleem dat ik had met het gerbilarium. 2 Super lieve gerbil pups bij Queenies gehaald!

Keurig en vlotte levering door zeer nette jonge man.

Keurig en nette , vlotte levering. Super mooi gerbilarium

koop hamster Terrarium

tevreden over het hamster terarium. Makkelijk schoon te houden. Schuifdeuren ideaal voor benaderen

Helemaal top

Goed en netjes geholpen

Klantgericht, meedenkend, vriendelijk.

Vriendelijk contact via mail en in de shop zelf. Behulpzaam personeel die ook het glazen terrarium in de auto hielpen.

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam