Goede snelle service

Ik heb hier al meerdere bestellingen gedaan en deze zijn altijd netjes en binnen de tijd aangekomen. Gister voor het eerst 2 gerbils opgehaald, voor die tijd eerst mail contact gehad en dat is netjes en vriendelijk verlopen...topservice! Al met al ontzettend tevreden en het zal niet de laatste keer zijn dat ik hier besteld heb.

Supersnelle levering, prachtig terrarium

In de ochtend besteld, in de middag al in huis. Was op de route. Heel mooi terrarium. Perfect met katten in huis. Kattenslot gekocht. Even kijken hoe dat erop moest. Maar werkt prima. Wij gebruiken voor de hamster toch meestal de bovenkant. Zelf een ringetje aan het deksel bevestigd in het makkelijk op te kunnen liften.

Op een zondag gebeld en de zaterdag erop geleverd. Mooi terrarium met hun eigen gratis service laten leveren. De dikstaart gerbil is erg blij met zijn nieuwe verblijf.

Van a tot z goed geregeld

Goede service, geweldige klantvriendelijkheid

Ik wilde graag een terrarium op maat laten maken. Via de mail heb ik contact gehad met Martijn. Hij reageerde snel en vriendelijk en mijn terrarium kon kosteloos op maat gemaakt worden. Met betrekking tot de bezorging hebben we ook fijn contact gehad. Via een live locatie kon op de dag van bezorgen bij houden wanneer mijn bestelling geleverd zou worden.

Tevreden

Ik heb een terarium voor mijn hamster gekocht. Ben er erg blij mee en mijn hamster ook! Echt een blikvanger :)

Super mooie en leuke spullen en vriendelijke mensen👍🏻

Zelfs onze lieve gerbils konden op een veilige manier thuis bezorgd worden. ( in deze Corona-tijd heel fijn!)

prima service

Prima service zelfs in deze tijden alles netjes geregeld in de winkel

Geen erkenning of hulp...

Geen erkenning en geen hulp. Ik kreeg “per ongeluk” een meisje mee i.p.v. een mannetje... de koppeling was perfect verlopen uiteraard. Ik kreeg dan ook een maand later 6 extra gerbil baby’s en bloedluizen in het nestje. Totaal onverwacht. Geen ervaring. Maar op hulp moet ik niet rekenen. Hier sta ik nu... helemaal alleen, hopend dat ik deze baby’s gezond en groot krijg. Queenies dierenwinkel... 2 + 6 gratis en geen klantenservice noch garantie.

Goeie spullen, snelle levering, blije gerbils.

Ik heb het starterspakket gekocht en daarbij ook 2 jonge gerbils. Na een paar dagen ook oa het houten doolhof besteld. Nu vinden we het helemaal af, de gerbils zijn blij en hebben genoeg te doen. Snelle levering en vriendelijk te woord gestaan bij telefonisch kontakt.

Passie en klantvriendelijk

Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Geen vraag is teveel. Je ziet dat er met passie en liefde gewerkt wordt. 1 tip: probeer die passie ook via de telefoon over te brengen. Daar werd wat kortaf gereageerd en doorverwezen per mail. Mailwisseling verliep dan wel weer soepel.

Goede snelle service

Het product werd netjes en snel geleverd.

Top bedrijf

Top service bij top producten

Good website, prices and products, and fast delivery

Really happy with both orders now from Queenies. There is a great range of products at very reasonable prices, the website and ordering process is easy, and there is good communication during the ordering process. Our last order included a new gerbilarium which our gerbils absolutely love! Very happy customers and gerbils.

Snelle levering en kooi is af

De kooi is exact hoe ik het gevraagd had en werd ook zeer sneller geleverd dan verwacht. Eerst stond er maximum 21 werkdagen levertijd, maar na 5 dagen was hij er al. Ze hebben ook heel goed geholpen met de kooi naar binnen te dragen. De kooi is prachtig en de chinchilla’s zijn er ook superblij mee!

geweldig en snelle levering

een terrarium besteld op dinsdag en zaterdag al geleverd ook een vriendelijke en behulpzame chauffeur. echt een aanrader!!

Onbeschoft en niet luisterend en meedenkend naar een oplossing

Ik belde met de Gerbilshopqueenies te Oudenbosch om naar een oplossing te zoeken voor onze Gerbil, zijn broertje was helaas overleden. Meteen werd er gezegd dat dat dit tegen het Gerbilhart was en dat ik maar ervan af wilde. Kortom werd een vervelend gesprek en totaal niet luisterend en meedenkend.

Top advies - mooie kooi - leuke/tamme gerbils

Top advies - mooie kooi - leuke/tamme gerbils

UItstekende ervaring

Neemt de tijd, klantvriendelijk, mooie producten en hele lieve gerbils

Super service

Gerbilralium en rest van mijn bestelling binnen vier dagen ontvangen!

Helemaal top

Service was top

Inspirerende website en prettig contact!

Inspirerende website en prettig contact!

Goede informatievoorziening en prima afhandeling van de aankoop

Startpakket A gekocht bij Queenies na heen en weer gemaild te hebben met Joost. Uitgebreid van informatie voorzien en we hebben al veel plezier van onze gerbils. Het bijgekochte terrarium is goed afgewerkt en ziet er heel mooi uit. Erg blij mee...

Service erg goed

Mooi gerbilarium!!

Super klantvriendelijk en behulpzaam

Vanaf het eerste contact voelde het heel vertrouwd! We hebben 2 geweldig leuke gerbils én een op maat gemaakt gerbilarium bij Queenies gekocht. Heel tevreden!

Amelandseplein 7

3083 SB Rotterdam