Snelle levering en het juiste onderdeel

Prettig

Snelle levering en een breed assortiment

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Vriendelijk en behulpzaam

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame service, ook vanuit het magazijn.

Super ervaring

Zeer snelle en uitstekende levering Na wat kort mail contact voor de juiste olie , direct besteld en zeer snel in huis , samen met wat overige onderdelen. Mijn go to voor parts!

9 jaar ervaring

Goede onderdelen en origeniel komt ook.

Prima bedrijf voor bmw onderdelen

Snelle leveringen en goed advies

Producten zijn snel geleverd of direct op te halen. Ook voor producten die lastig verkrijgbaar zijn zoekt en denkt Offenga met je mee. Ook voor advies is Offenga altijd bereikbaar.

Genoeg aanbod

Mooie zwarte grillen bestelt hier! Zeer tevreden en als ik nog meer onderdelen nodig heb weet ik de site te vinden

goed, praktisch en snel

eenvoudige procedure en goed kiezen uit een ruim assortiment

Goede producten en snelle service

Ik had een onderdeel besteld wat defect was, dit werd zonder problemen omgewisseld. Altijd snelle en correcte levering.

Prima geholpen.

Ik kreeg zelfs de detail tekening opgestuurd van het onderdeel dat ik nodig had.

zeer goede service

Bij Offenga angel eyes led lampjes gekocht waarbij één van de lampjes bleef knipperen. Het probleem uitgelegd en zonder problemen werd het lampje met weerstand en condensator toegestuurd. Top service, bedankt!

Top service, producen zijn naar wens

Fijne producten, snelle levering. Producten zijn van degelijke kwaliteit.

Mijn ervaring, kijk goed welk type auto je in bezit heb.

Onlangs een gril besteld voor een BMW 1 uit 2008, besteld, helaas paste deze niet, helaas 2x kosten betaald voor het leveren en terug sturen

Redelijk

Duurde ontzettend lang voor ik geholpen werd terwijl ik allang gezien was. Maar toen ik eenmaal geholpen werd gebeurde dit wel vriendelijk.

Goede snelle service

Goede snelle service

goede ervaring onderdeel in perfecte staat

tweedehands onderdelen besteld deze waren in perfecte staat en zeer correct geleverd

Onderdeel niet gelijk.

Bij het opzoeken van de kabelboom achterklep voor e61 LCI 2010 werd ik een vervangend onderdeel voorgesteld. Na levering bleek deze niet de kleuren en afwijkende draaddiktes te hebben. De snelheid van levering was zeer goed.

Goede ervaring

Snelle bezorging, top service

Mijn ervaring tot nu toe is super

Ik ben BMW Specialist in Soest,en heb in de 15 jaar dat ik voor mezelf werk met een heleboel leveranciers zaken gedaan.Ik vind Offenga een bedrijf waar je goed en kundig word geholpen,een echte aanrader.

Zeer snelle en correcte levering

Top en zeer correcte prijzen.

prachtig

Snelle levering ondanks de grote drukten. Mijn bmw nieren pasten perfect, mijn auto is er mooi op vooruit gegaan

Niet goed

Auto blijft foutmelding geven ook all werkt alles correct???

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.