Topschoenen

Prima levering en goede tip om 1 maat ruimer te bestellen ivm sokken. Schoenen zitten top!

Goede site, veel keuze

Al een aantal jaar koop ik tenniskleding bij tennisdirect. Het is een fijne site met vlotte levering. Ik mis alleen 1 ding in het assortiment. Sokken van Indian Maharadja. Ik draag altijd de sokken van het merk kleding maar deze moet altijd elders besteld worden wat jammer is.

scepsis

Sommige dingen zijn ze niet wat ze lijken zo ook deze winkel Bestelling ging heel soepel alleen de retour was niet als gewenst. Je krijgt geen label wel een QR-code die bij een bemand aflevering punt van DHL moet gebruiken , geen automaten kluis inleveren , die punt is dus ook niet bemand zelf moet je code scannen en krijg aantal letters die op het pakket moet schrijven . Daarna je email opgeven op de scherm die de hele tijd kuren vertonen en als het goed gaat Krijg je op email adres bevestig dat pakket is afgeleverd , als het fout gaat zo als bij mij ,geen email gekregen , kan je niks bewijzen En ben je honderden euro’s kwijt . Ik koop hier niks meer.

Prima racket!

Prima tennisracket, concurrerende prijs, zeer snel geleverd !

Prima zoals altijd

Veel keuze, scherpe aanbiedingen en snelle levering.

Prettige soepele tennisschoenen

Snel en netjes bezorgd De maat is klein Normaal heb ik 37 nu 38.5 besteld Passen perfect

Perfect!

Goede omschrijving van de schoenen: ze passen perfect! Snelle levering, dus niets te klagen.

Waar gemaakt!

Inderdaad afspraak nagekomen, vandaag bestelt en de volgende dag in huis! Schoenen zitten perferct!

Top geregeld

Fijne tennis schoenen kswiss the best

Overzichtelijke website, duidelijke productbeschrijvingen!

De website van tennisdirect is duidelijk en overzichtelijk. Als je naar bepaalde specificaties opzoek bent kun je dit makkelijk teruglezen bij alle producten. Waardoor de keuze makkelijker wordt wanneer producten op elkaar lijken. Ook wanneer je een beginner bent wordt je goed begeleid met de juiste rackets, schoenen en andere accessoires. Kortom een aanrader in vergelijking met soortgelijke websites, die niet altijd duidelijke informatie verstrekken! :)

Perfect gevoel aan de voeten

Ik merk niet eens, dat ik schoenen aan heb. Zo licht en zacht. Perfecte ondersteuning. Loopt lekker

Snelle service, grote keuze

Vanwege beperkte keuze in tennisschoenen in sportwinkels, bestel ik ze via Tennis Direct. Prima service, snelle levering

Slechte levering missen van merk

Nadat ik een trui van Indian Maharadja had besteld kreeg ik niet het artikel wat het moest wezen....( zonder merk op de trui wat wel op de foto zichtbaar was bij bestelling ) En ik kon het doen met 10 % korting of terugsturen dus hele slechte service....

Snelle levering.

Een snelle en correcte levering en een mooi tennis tas.

Topbedrijf waar alles zéér goed geregeld lijkt te zijn

Erg overzichtelijke website en waar alles (bij mij) altijd vloeiend verloopt.

blik kwam geopend aan maar opgelost

De koker met ballen was bij ontvangst ingedeukt en de sealing was geopend, gelukkig heb ik een balsaver maar ik verwacht een gesloten koker of blik, maar tennisdirect heeft mij inmiddels gemaild en een nieuw blik (gesloten)ballen nagestuurd dus prima service.

Winkel service uitstekend

Duidelijke uitleg en hulp in de winkel bij het amstelpark Amsterdam gekregen. Vervolgens dat racket online besteld omdat ik niet meer naar de fysieke winkel kon. Uitstekende service

Tot 2x geprobeerd met credit card te betalen maar helaas niet gelukt.

Betaling niet gelukt kan gebeuren. (Lag niet aan mijn credit card) maar geen actieve melding. Alleen bij inloggen na een paar dagen dat bestelling is gecanceld.

Goede kwaliteit en lekker vlot geleverd

Prijs/kwaliteit oke

Jammer dat ze moeilijk doen over giftcards die net zijn verlopen.

Geen snelle communicatie

Ik heb 2 maal geprobeerd om via de chat contact te krijgen zonder resultaat. Schoenen ruilen kan niet dus terug sturen omdat de tennis schoenen net iets te klein waren. Met bestellen was er een 15% korting code. Nieuwe besteld maatje groter maar dus geen korting meer. Wel jammer.

Snelle levering van goed product

Goede ervaring door snelle levering van goed product.

goede service

snel en goede service

Snelle levering en prima service

Vandaag besteld morgen geleverd klopt als een bus. Prima retour service toen de maat te klein bleek.

Fijne schoenen en snel bezorgd, wel duurder

Fijne Nike Vapor Pro 3 tennisschoen Clay, de schoen is bij TennisDirect wel duurder zag ik later dan bij o.a. TennisPoint en Plutosport, jammer, volgende keer ga ik toch beter zoeken. TennisDirect lijkt minder scherp op de prijs. De schoen en de snelle bezorging kan ik aanbevelen. De prijs niet!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over Passa Sports