Op en top snelle levering

Snelle en correcte levering! Meer moet dat niet zijn!

zeer goed

correct, snel en tijdig geleverd. Heb tevens een vriend die dezelfde tennis schoenen gekocht heeft, en die er ook tevreden mee is !

Super tevreden

Scherp geprijsd en snel geleverd. Dik tevreden.

Snelle levering, kwaliteit en de maat was prima . Top

Super snelle service

Fantastische service en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een verademing vergeleken met tennis point.

Alles klopt. Snelle bevestiging van bestelling plus factuur en snelle levering. Prima prijs/kwaliteit.

Super snel geholpen

Prima sight

Snelle levering en gratis retour als het nodig is.

Hele leuke en ruime keuze! Super snel bezorgd! Ik bestel al m’n tenniskleding bij TennisDirect.

Erg goed!

De site ziet er goed uit, de levering is snel en ook de ruilservice is ideaal. Kortom: erg goed!

Top winkel!

Goed bereikbaar, vriendelijk personeel. Verzending en retouren ook prima. Goede webwinkel.

Het is een hele fijne website zit goed in elkaar snelle bezorging

Zeer tevreden!

Zeer snelle en vlotte service! Ik ben fan :D

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestellen en betalen via website heel makkelijk. Snelle levering. Schoenen waren te krap maar snel omgeruild. Geen probleem.

Goede webshop & klantenservice

TennisDirect is een goede webshop, met snelle leveringen en proactieve klantenservice. Meerdere keren prima ervaring mee gehad.

Super service, altijd snel!

Geregeld bestel ik tenniskleding en snaren en ik ben altijd tevreden over de snelheid van leveren. Als er een keer iets niet zo goed gaat dan wordt het tevens snel en goed opgelost. Duimpje omhoog!

Super ervaring

Even een kanttekening als je iets besteld moet je vooruit betalen. Terugstorten duur te lang kan dus veel sneller of misschien gebruik maken van AfterPay is maar een ideetje

Goede service, mooie producten zoals het omschreven is.

Goede service. Tennisschoenen gekocht, en een topje. Zat goed. Nike rokje was te groot.

Snelle levering, maar belachelijk grote doos

Snelle levering, maar vanuit MVO oogpunt nog heel wat verbeteringspotentieel v.w.b. verpakking/transport. Had makkelijk in een envelop gepast, i.p.v een grote doos die bijna helemaal leeg is.

Een shirtje besteld van punten(geld) en bon bijeengespaard via samen gezond. Voldoet aan mijn verwachtingen

Snelle, nette levering. Prima kleding!

De dag na bestelling de zending al binnen. Er zat een rokje bij dat niet beviel. Terug gestuurd en een nieuwe bestelling geplaatst. Ook weer de volgende dag binnen. Ook de retourzending werd keurig en snel verwerkt! Top!

Perfecte levering

Mooi aanbieding. Bestelling werd keurig geleverd op korte termijn. Goede prijs-kwaliteitverhouding. In 1 woord top.

Een reden om bij TennisDirect te bestellen!!

Overzichtelijke site. Snelle levering en uitstekende afhandeling bij retour zending!!

Wat een verschil in service met anderen

Had tennisschoenen gekocht bij de concurrent (zal uit respect alleen zeggen dat de namen op elkaar lijken). Die bleken te smal en moest een paar dagen wachten op het afleveren. Contact opnemen bleek per telefoon en mail een onmogelijkheid. Gelukkig zal ik mijn geld terug gaan krijgen. Dus dan waardeer je deze service. De volgende dag de schoenen in huis tegen een vergelijkbare prijs en keurig afgehandeld. Dus complimenten

Goed geholpen door de klantenservice

Asics gel resolution 8 tennis schoenen besteld en deze klikte bij het lopen. Klantenservice gebeld en me geadviseerd deze terug te sturen (bekend probleem bij Asics)en een maat kleiner geadviseerd. Ook een ander type van Asics ivm ondergrond. Zelf gedacht dat ik de goede had gekozen voor allcourt.nieuwe zijn binnengekomen en zijn perfect.

Over TennisDirect.nl

PassaTennis, voorheen bekend als TennisDirect.nl, is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. PassaTennis richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is PassaTennis de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports