Hele goede service

Artikelen keurig geruild , zeer tevreden

Prima geregeld

Kon schoenen zonder problemen of gedoe omruilen. Proces verliep snel en soepel.

Scherpe prijs en tijdige levering.

Doos tennishallen Wilson US open gekocht. Goed product, mooie aanbieding. Veel voordeel tov losse set.

Zending goed ontvangen mooie producten

Snelle levering met mooie producten kwaliteit goed!

Zeer goede service

Zeer goede communicatie en snel geleverd, ookbomruilen gong oerfect

Meerdere aankopen gedaan en ALTIJD perfect.

Al mijn aankopen zijn altijd naar mijn volle tevredenheid geleverd en voldoen aan alle kanten. De service bij een eventuele retour of ruiling is ook top.

Er was iets mis met 1 besteld item en ik ben zeer goed en snel geholpen met het oplossen. Verzending snel en ook retouren worden snel verwerkt.

Geweldige tennisschoenen

Had de laatste tijd 3 paar schoenen gekocht, maar in gebruik echt slecht, nu weer terug naar nike en ben helemaal tevreden, heb geen pijn meer, lijken wel pantoffeltjes

perfect

service is goed en snel en vind de site ook duidelijk. De broeken van Sjeng sport zitten ook al gegoten.

Super service!!

Heb al meerdere keren kleding besteld. Krijg het altijd binnen een week en is heel gemakkelijk te retourneren.

Duidelijk goed en snel

Supersnelle verzending en goed op De hoogte gehouden Top!

Het is telkens een genot om op de site je te verlekkeren & te kopen.

Ik ben uiterst tevreden met Tennis Direct. De kwaliteit van de producten als ook het leveren ervan. We bezoeken wekelijks de site.

1. Betrouwbaar 2. Snelle levering 3. Grote en kleine zaken, alles correct afgeleverd.

Snel geleverd ,producten zoals ze omschreven waren

Eigenlijk geen echt commentaar,want alles is gegaan zoals verwacht mag worden en dat is toch ook zoals het zou moeten gaan.(calamiteiten i Uitgezonderd). Dus duim omhoog! (Emoticon mocht niet)!

Supersnelle service

s' morgens besteld, de volgende dag binnen volgens afspraak. Zelfs in deze drukke tijd met bezorgen.

Mijn nieuwe grip werd snel geleverd

Veel keuze,

Der is zoveel keus kwa rackets kleding ballen alles, en goeie kwaliteit en het word lekker snel geleverd

Verrassend snelle levering

Bestellen online was verrassend eenvoudig, levering snel en op afgesproken tijd. Product prima verpakt

Goede omschrijving artikelen

Duidelijk en wel omschreven artikelen, goede foto's voor beeldvorming. Ontvangen artikelen kwamen helemaal overeen met de beschrijving. Zeer snelle levering

Eenvoud, gemak en snelheid

Website gemakkelijk te hanteren eenvoudig bestel en afreken proces en daarnaast snelle levering. Kortom toppie

Snel en prima

Tennis direct levert een prima service.

Makkelijk contact, goed advies, snelle levering, retourneren gaat makkelijk.

Prima service!

Snelle levering, prima service, behulpzaam klantenservice! Aanrader!

Snel gearriveerd en mooi product!

Alles klopte en de schoenen lopen heerlijk.

Super goed en super snel

Gewoon perfect. Lekker snel geleverd

Over TennisDirect.nl

PassaTennis, voorheen bekend als TennisDirect.nl, is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. PassaTennis richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is PassaTennis de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports