Snel en correct..

uitstekende ervaring m.b.t. de aankoop en de levering.

geen verdere toevoeging.

Zeer snelle levering

Ruim assortiment snaren met scherpe prijzen. Ondanks de Black friday drukte mijn bestelling snel binnen

Helaas lange levertijd

We bestellen regelmatig bij Tennisdirect en altijd correcte levering. Bij de laatste bestelling helaas al 9 dagen aan het wachten op de levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed, product voldoet aan de verwachting

Prima service, product voldoet aan de verwachting

Goede product beschrijving

Duidelijke website. Ik kan direct vinden wat ik zoek.

Al heel vaak bestellingen gedaan en altijd prima in orde. Ook telefonisch goed bereikbaar.

Zeer matig verpakt

Een (duur) padelracket besteld die alleen met een dun zakje verpakt was in een veel te grote doos. De grip was verpakt met plastic, dit zat echter zo vast dat ik met het voorzichtig uitpakken stukjes van de grip meetrok. Het is niet onoverkomelijk, maar niet heel leuk als je een nieuw racket koopt.

Fijne tennisschoenen, mooie aanbieding

En vlekkenloze bezorging

Bestellen prima verlopen top

Topservice!

Top service en goede info omtrent levering!

Snel geleverd!!

Vandaag besteld, morgen netjes geleverd!

Binnen 24 uur geleverd! Producten zijn goed en zoals omschreven

schoenen zijn nog niet geleverd

bestel precies ging prima alleen nog geen schoenen geleverd gekregen, die zitten nog in de molen bij DHL

snel

goed tennisassortiment

Vlot en juist

Snelle bezorging, juiste maten

Goede ervaringen

Product wordt snel volgens afspraak geleverd. (Net als vorige bestellingen)

Geen antwoord meer

Ik had contact over mijn verjaardagscadeaubon via KNLTB. Ondanks emailwisseling niet kunnen incasseren.

Fijn dat alles zo onwijs snel geleverd werd! Mijn dank is groot. Mw. Roelvink.

goed ervaring

de klantenservice is aardig en behulpzaam

Prima levering en resultaat

Prima levering en resultaat

Minder prettige aankoop

Geachte Bij mijn laatste was er op de rugzijde een vlek. Bijzonder jammer. De overige artikels waren oké. Toch heb ik nog vertrouwen in het bedrijf Tennis direct nl.

Altijd snelle levering

Ik ben niet blij met Tennis Direct.

Op 16 november pakket retour gestuurd. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Ik wil wel bestellen bij jullie maar ik betaal niet meer vooruit. Als dat niet kan bestel ik niet meer. Met vriendelijke groet, Edy Koghee Tracking nummer retour: 3SPSP000979455

Goede service en mooie website

Een van de meeste complete websites. Duidelijk en overzichtelijk en snelle, betrouwbare service.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports