Maat van de sportschoen komt niet overeen met de aangeduide en bestelde maat. Maat vermeld op de doos = 45 , inhoud van de doos maat = 44; Bestelling terug gestuurd.

Nog steeds geen antwoord gehad op mijn mail!

Ik had een probleem dat helaas nog steeds niet opgelost is. Ik heb jullie hier een mail voor gestuurd en nog steeds geen antwoord gehad, wat ik ten zeerste betreur

keurig op tijd geleverd

zoals beloofd

Prima en uitstekende service.

N.v.t.

ok

waarom zit er geen retourlabel bij in pakket? hOE MOET IK DAN TERUGZENDEN,

snelle levering, goed verpakt

snelle levering, goed verpakt

Sterk merk.

Altijd even correct in afhandeling van de bestelling.

Altijd prijs!

Groot assortiment, snelle levering, prima service

Precies volgens afspraken

Keurig conform afspraak

Snel en goed!

Topschoenen voor een prima prijs.

Goede ervaring

Op tijd geleverd en komt overheen met bestelling

Prima service, snelle levering

Zeer prettig

Precies zoals verwacht

Niets op aan te merken.... Het gevraagde geleverd en dat redelijk snel

Verkeerde kleur

Verkeerde kleur geleverd

Verkeerd artikel geleverd en klantenservice reageert amper

Bestelling gedaan en de volgende dag al in huis. Dat was top. Vervolgens bestelling uitgepakt bleek het een totaal andere polo te zijn dan wat ik besteld heb. Meteen contact opgezegd met de klantenservice en tot op heden nog steeds geen reactie ontvangen. Artikelen gaan terug en zal in het vervolg toch ergens anders kleding bestellen.

Traag

Wij hebben nog altijd niets ontvangen

Topservice

Altijd een prima service

de kleding klopte niet met de foto

helaas waren de stoffen van de tenniskleding veel te dun en scheen dit door. Dat was niet zichtbaar op de foto helaas. Ik heb het daarom teruggestuurd.

Snel en mooi materiaal

Snelle levering en mooie collectie

Alles is verlopen zoals ze hebben meegedeeld.

Top prudukt

Het evenwicht,balans en combinatie power en controle perfect

Goede prijs/kwaliteit ; medewerkers die meedenken.

Ik koop regelmatig hier wat. Snelle levering. Eventuele discussiepunten worden met medewerkers goed opgelost.

Geweldige service vwb uitlevering van bestellingen!

Zie boven

Missing cable on racket

When i call your call center, they have told me that it won't come empty. They will put a standard one. But it came empty without cable.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports