archislechte besnaring

De besnaring van tennisraket was waardeloos. Heb ze nu naar de tenniswinkel 'General Sport' gebracht om opnieuw te laten besnaren. Mvg, Bob

Snel verzonden, goede prijs and goede producten

Wij spelen padel en dit is onze eerst ervaring met Tennis Direct. Alles ging goed en producten zijn als verwacht.

Perfect!

Mooie kleding voor prima prijzen.

Vlotte afhandeling

M'n aankoop van schoenen en accessoires is duidelijk en vlot verlopen!

Vlotte afhandeling

M'n aankoop van schoenen en accessoires is duidelijk en vlot verlopen!

Goede service!

De bestelling was correct uitgevoerd. Het tennisshirt van Sjeng Sports zoals verwacht prima qua kwaliteit, kleur en pasvorm, de kleding van dit merk is gewoon super!

The quality is good.

The quality is good. The space is more than enough for 4 rackets.

Helaas kan nog geen mening geven.

Ik heb nl. nog geen pakket mogen ontvangen. Ik heb al wel contant gehad met jullie servicedienst en die hebben mij beloofd dat het uitgezocht wordt. Bij aanbevelen heb ik ja ingevuld omdat de service tot nu toe goed was.

Ook mijn mail werd snel beantwoord en goed opgelost.

Prima gegaan.

Padelracket

Via TennisDirect mijn nieuwe padelracket besteld, de website hielp mij de juiste keuze te maken, inmiddels al een paar wedstrijden gespeeld en al aardig gewend aan het racket, prima controle, fijn mee te spelen.

levering binnen de dag Top

bestel regelmatig en steeds correcte levering

Redelijk

De levering is prima, snel en correct. Van de vier paar schoenen heb ik er drie teruggestuurd. Nu wacht ik al bijna een week op het terugstorten van het geld, een minpuntje.

Vlotte afhandeling

Kleding ( broek jasje en shirt) zit perfect, gewend van Sjeng. Goede kwaliteit Pluisvrij materiaal. Maar jullie bezorging ook, had mijn kleding optijd binnen. Thxxxx

Goed geholpen

Waardebon niet kunnen invullen door een foutje van mezelf. Zonder problemen toch mogen innen.

Topaanbod aan topprijs !

Heel ruim assortiment; gebruiksvriendelijke website; gemakkelijke bestelprocedure; snelle levering = TOP !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service. Snelle levering.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports