Top, snelle levering

Blij met de snelle levering

snelle en goed te volgen levering met een perfecte service

goede site, snelle levering en goede service voor retourzending. Koetom ik doe graag mijn sportaankopen via TennisDirect!

Probleemloos

Eerste ervaring .Opsturen tennisschoenen Verloop zoals aangegeven door tennisdirect Dud ok prima

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Retour sturen duurt veel te lang

In het verleden heel vaak gekocht bij Tennisdirect, nooit problemen. Onlangs een leveringsprobleem waardoor een bestelling geannuleerd moest worden. Nu een retourzending waar ik ruim 9 dagen nadat mijn pakket door Tennisdirect ontvangen is nog niets van gehoord heb. Voorlopig geen klandizie meer van mijn kant.

Prima geregeld de bestelling

Het bestelde is prima en snel geleverd.

Mooi op tijd geleverd!

Overzichtelijk om te bestellen. Mooi op tijd geleverd!

Snelle, adequate service

Snelle, adequate service

Het 'nieuw' bespannen racket kraakt en verspringt.

Een nieuw racket besteld en 'professioneel' laten bespannen. Hiervoor ook betaald. Bij ontvangst van het racket blijken de snaren er al veel langer in te zitten, ze kraken en verspringen bij contact met tennisbal. Via de mail met TennisDirect een voorstel gedaan om het bij de vereniging te laten bespannen en dat TennisDirect de kosten vergoed. Hier krijg ik geen respons op. Via de telefoon geprobeerd contact te zoeken, na 10 minuten in de wacht te hebben gestaan heb ik maar opgehangen.

Tennisdirect plaatst veel cookies en extra verzendkosten

Slecht: ik wil cookies kunnen weigeren (is wettelijk verplicht) Ik wil niet aan eind bestelproces verzendkosten erbij krijgen

prijs/kwaliteit goed

Levering en service prima!

Goede service & snelle levering. Zeer tevreden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Baal dat ik zo lang op mijn retour moet wachten.

Zit al lang te wachten op mijn geld retour. Bestel hier niet meer.

Heel tevreden

Ben heel tevreden omdat ik heel snel mijn bestelde artikelen toegestuurd krijgt

Pakket

Helaas nog steeds me pakketje niet ontvangen

TennisDirect is er voor elk budget!

Als echte Nederlander ben ik gek op goede merk spullen voor een mooie betaalbare prijs. Ditmaal prachtige Nike tennisschoenen gescoord voor een zeer goede prijs. Samengevat: Heel internet gecheckt en geslaagd bij TennisDirect. Tot een volgende bestelling en groetjes Theo.

1 product was niet zoals op de foto. Dat was een tegenvaller. Werd wel via de klantenservice netjes te woord gestaan maar de website is tot op heden niet aangepast

Ruim assortiment, goede prijzen, kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering, goede prijzen, goede kwaliteit en eenoog ruim assortiment!

Teleurgesteld

Tennisschoenen besteld die de volgende dag bezorgd zouden worden. 4 dagen later pas ontvangen. Telefonisch contact opgenomen maar hier niets mee opgeschoten.

Goede site! Correcte leveringen! Keep up the good work! Michel

Goede site! Correcte leveringen! Keep up the good work! Michel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goede klantenservice. Nadat ik een fout had gemaakt bij het bestellen is dit prima opgelost.

Bestelling nooit ontvangen

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Er wordt ook niet gereageerd op meerdere e-mails.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

4 dagen te laat geleverd

Ik had schoenen besteld en zou op dinsdag geleverd worden… het werd uiteindelijk vrijdag… Ben dus naar de winkel moeten gaan om schoenen te kopen in extremis… Dubbel betaald dus

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Kan beter

Tas en racket besteld. Tas wel ontvangen, racket niet. Over gemaild, duurde 3 dagen ivm drukte voordat ik reactie kreeg, de order zou verstuurd zijn. Echter ontving ik de de tas voor de 2e keer en nog steeds geen racket. Zal vast goed komen, hoop ik maar.

Fijn zaken doen

Overzichtelijke website met alle specs die ik nodig had. Verzendtijd was accuraat en tevreden met de verzendwijze.

Prima website, snelle levering, redelijke prijzen en precies wat ik wilde hebben

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports