Spectaculair

Bestel al jaar en dag alles ivm tennis hier bij tennis direct.be! Steeds een correcte verhandeling van alle goederen. 1 keer had ik eens schoenen besteld enkreeg dag nadien mail dat ze hyn moesten excuseren omdat hun stock niet klopte en dus de schoenen niet konden opsturen Ook werd toen onmiddelijk het geld terug gestort. Bedankt voor de goede en vlotte afhandeling van alle bestellingen

Waardeloze service

Er wordt van alles beloofd, maar de beloftes worden niet nagekomen. Bestellen voor 22.00 uur, volgende dag in huis, nou vergeet het maar. Na een telefoontje de volgende dag, hele verhalen over nieuw systeem, maar kreeg toen de belofte dat het diezelfde dag ingepakt zou worden en dus een dag later binnen zal zijn, maar helaas weer niks, wordt weer een dag later. Was iets wat ik dringend nodig had en het was wel op voorraad. Zal er dus nooit meer iets bestellen, want als je op de website zet voor 22.00 bestellen is de volgende dag in huis, moet je dat ook waarmaken en geen smoesjes.

Altijd snelle en goede service

Breed assortiment met de nieuwste producten, maar ook voor betaalbare prijzen. Voor ieder wat wils!

snel en ruime keuze

Steeds vele producten in stock en steeds mooie kortingen. Hele snelle en betrouwbare verzendingen. Heel tevreden

top

snelle service, goede producten!

Top service!

Service was top, besteld en meteen de volgende dag in huis. Verder fijn aanbod bij tennisdirect!

Prima service, ook over de telefoon.

Gewoon een prima webshop zoals je verwacht. Meerdere dingen al besteld , ook geen problemen met retouren.

Goede 'service'!

Tennis begint met een goede uitrusting. Tennis direct is een fijne aanbieder. Goede omschrijving, snelle levering en fijne producten. Retourservice is ook prima! Ik ben fan!

Niet duurzame verpakking...

Giftcard (onbreekbaar)van 50.00 verpakt in een enorme kartonnen envelop met nog extra papier vulling. Echt belachelijk!

Slecht

Zeer slecht

Mooi en compleet assortiment.

Een mooi assortiment. Compleet, kwalitatief goede artikelen en ruime keuze. De levering kan soms wat sneller. In ieder geval duidelijker aangeven wanneer het komt. Wel betrouwbare leveringen.

Super makkelijk bestellen en enorme keuze.

Bij het bezoeken van de website begon het mij te duizelen van de enorme keuze die TennisDirect te bieden heeft. Het bestellen ging zeer gemakkelijk en het verzenden was supersnel geregeld. Wat mij betreft ga ik hier veel vaker bestellen. Ga zo door TennisDirect. Groet Corinne

Goede prijzen en klantenservice

Ik heb hier in een korte tijd meerdere bestellingen geplaatst. Ik blijf terugkomen omdat de prijzen goed zijn, maar ook zeker voor de klantenservice. Ze reageren snel en adequaat wat erg prettig is.

Tennisschoenen besteld welke snel geleverd waren. Echter niet geheel compatible met mijn voeten dus weer retour gezonden. Snel geld terug gehad en weer een nieuwe bestelling geplaatst welke ook weer snel gekeverd werd. Prima service!

Beste tenniswinkel in Nederland

Ik bestel al jaren bij Tennisdirect. Zij hebben de beste collecties tegen de scherpste prijzen. Daarnaast is de 'outletstore' van uitstekende kwaliteit. Mocht er iets verkeerds gaan in de bestelling is de klantenservice bereid om je te helpen en zij dragen goede oplossingen aan. Kortom, zowel de webshop als de fysieke winkels: Topwinkel!

Makkelijk en goed contact over gestelde vragen

goede communicatie, met goede levering

goede communicatie omdat, je mails krijgt met wanneer het pakketje komt en dat is fijn, goede levering het was er snel en goed en veilig verpakt. Alleen die 9.5 mist een 0.5 puntje omdat mijn schoenen eerst in een doos waren ingepakt en daarna nog met heel veel plastic erom heen dus dat is een een klein puntje wat beter kan voor t milieu

Vlot bestellen, vlotte en correcte levering

Goeie service en kwaliteit product.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering van mijn mooie tennisshort

Snelle levering van mijn nieuwe tennisshort. Kon door de brievenbus.

Groote keuze !

Un beau choix d'articles

Les articles achetés sont conformes, de bonnes qualités et défiant toute la concurrence. Ils ont fait le bonheur de notre fille. Je recommande vivement.

Slechte ervaring met postnl

Maandag bij postnl en vrijdag daarop geleverd!

Fantastisch!

Het duurde wat langer voordat mijn pakket werd geleverd vanwege een verandering in jullie systemen. Gebeld en super goed geholpen, daarna kwam snel mijn pakket!

Top - service

Snelle levering - snelle reactie op mail

Betrouwbaar, voordelig, ruime keuze en klantvriendelijk!

Groot assortiment met mooie merken en altijd wel aantrekkelijke aanbiedingen. Online bestellingen worden supersnel thuis bezorgd. Bij telefonisch contact word ik uiterst vriendelijk te woord gestaan en zijn de medewerkers erg behulpzaam!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports