Goede en snelle levering tegen scherpe prijzen!

Ik heb hier een Babolat tennis tas besteld omdat deze bij TennisDirect zeer scherp geprijst was. Ik heb deze tas voor 22:00u besteld en had hem de volgende dag in huis. Lekker snel en tegen een goede prijs, daar hou ik van.

Snel en betaalbaar

Ik check altijd even bij Tennisdirect, meestal is het product laag geprijsd en wordt ook supersnel geleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit

Zie boven

Goede en snelle levering

Veel aanbod voor alle type tennissers en altijd snelle levering

Tevreden met de snelheid en producten

Ik heb een paar tennisschoenen helaas moeten retourneren, maar de afhandeling ging op tijd en ik kreeg netjes mijn geld terug. Erg tevreden.

Ruime keuze, snelle levering

Voor ons de beste online tenniswinkel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ruime keuze en perfecte levering!

Fijne website! Keuze te over en sneller geleverd dan voorzien. Dit verliep allemaal super vlot!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering, hopelijk goede afhandeling retouren

Omdat ik helaas de aankopen moest retourneren Kanis alleen aangeven dat de levering echt lekker snel ging, maar ik heb nog geen terugstortingen gehad. Hopelijk laat dat ook niet lang op zich wachten.

Op tijd en mooie kwaliteit!

Geweldige kwaliteit

Prima snelle en keurige levering. TOP !!

Na mijn digitale bestelling kreeg ik twee dagen later mijn schoenen, keurig verpakt in een kartonnen doos. 1 exemplaar had een verkeerde maat, die kon ik zonder problemen terug sturen, middels de retour-sticker: heel makkelijk en erg duidelijk. Goede en snelle service. Aan te bevelen bij alle soorten sporters.

Snelle levering en precies naar wens!

Een tennisracket besteld en laten bespannen. Binnen 2 dagen in huis, netjes verpakt en bovenal perfect bespannen. Top service!

Snelle levering en eenvoudig te retourneren

Grote keuze, lage prijzen en goede service.

TennisDirect is een topbedrijf voor aankoop sportkledij.

Bij TennisDirect sportkledij en/of schoenen bestellen is gewoon zekerheid van kwaliteit en snelle leveringen. Gewoon TOP.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en correcte levering, kwaliteit en maat zijn perfect.

Alles is goed

Alles was prima!

Goed advies

In de fysieke winkel geweest en zeer deskundig en vriendelijk geholpen

Advies op maat

De uitgebreide zoekfilters in de webshop maken het eenvoudig om product te vinden dat bij jou passen.

Snelle en reactieve service. Heel tevreden met het aanbod van producten.

Ondertussen is TennisDirect mijn go-to geworden voor al mijn tennis (en padel) gerief. Altijd vlotte en communicatieve service. Op de website vind je de laatste items en gewoonlijk hebben ze een ruim aanbod en veel maten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Allee, mijn tennisjurkje is een winner!

Even een (tennis)balletje opgooien over mijn tennisjurk. Op voorhand is bestellen een challenge, maar het was dit keer een overduidelijke winner. Het was echt mij in mijn voordeel, want kreeg een mooie korting! Dit tennissetje kwam ook nog ruim binnen de tijd binnen. En niet via de trambaan en gewoon voor de deur afgeleverd. Wat een goede service! Bedankt!

Snelle levering en top kwaliteit

De levering was erg snel. De prijs kwaliteit verhouding was top en veel aanbod

Super service snelle levering

Zo’n breed aanbod en snelle levering, love it

Snelle levering en goede omschrijving van produkt

Snelle levering en makkelijk te retourneren

Product zoals beschreven

Vlotte bestelling en levering

Nog niet zo vaak besteld bij jullie omdat ik niet zo vaak online koop, maar iedere bestelling die ik deed verliep vlot.

prima sokjes. razendsnelke levering

Mooie sokjes, passen goed. Zeer snel bezorgd.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports