Tevreden.

De asics gel dedicatie 7 besteld. Ik speelde al op asics dus weer maat 40 besteld. Zitten prima, een mooie witte schoen met zilver logo. Heel blij mee, vandaag voor het eerst mee gespeeld. Een klein min punt, de veters zijn aan de korte kant.

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering Prima kwaliteit

Uitstekende producten en service

Goede producten redelijke prijzen en altijd netjes geleverd

Teleurstellend

Als je een promotie doet van voor 22:00 besteld de volgende dag in huis dan moet je dat ook waar maken. Helaas is dit niet de eerste keer. Prijs kan je wel lekker mee stunten Maar service is ook belangrijk Dus vandaar teleurgesteld

Goede keuze, vlotte service.

Excellent

Super snelle levering! fantastisch!

Vlotte service en mooie selectie producten

Vlotte service en mooie selectie producten met mooie korting bovenop

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Beetje latere aflevering maar via brievenbus dus geen probleem.

Mijn pakketje arriveert dag later dan verwacht. Was daardoor niet meer thuis, maar het paste gelukkig door de brievenbus.

Makkelijk bestellen en breed assortiment

Het bestelproces is makkelijk en duidelijk. Daarnaast hebben ze vaak de artikelen die ik nodig heb.

Uitstekende service

Bestel al sinds ik begonnen ben met tennis bij tennisdirect. Ik wordt altijd goed te woord gestaan en voor vragen zijn er altijd deskundige die je kunnen helpen. Ook een racket proberen is geen probleem, wat erg fijn is. Ik zou iedereen aanbevelen hier te bestellen.

Snelle en correcte levering

De raketten moesten besnaard worden dus dan weet je dat het langer kan duren. Hier werd er heel snel geleverd en ook de producten beantwoorden aan de verwachtingen. Besnaring is heel goed en het geheeld is heel netjes aangeleverd. Een aanrader.

Gemak en goede service

Het is makkelijk iets te vinden op de website door de meerdere filters. Het product is snel aangekomen en ruilen of retourneren is makkelijk omdat het in dezelfde verpakking terug gestuurd kan worden en het retourlabel er al bij zit.

Super!!

Snelle levering en als er een probleem is goede communicatie .

Snelle levering, alles perfect. Zeer tevreden met de padelschoenen.

Zeer effectief, snel en zeer tevreden.

Hartstikke prima!

Snelle levering, duidelijke bevestigingsmail en een goede site. Prima tevreden!

Geweldige service en producten!

Ik heb recent asics schoenen gekocht bij tennisdirect en de online service en levering was top!

Snelle levering, goede service

Snelle levering. Goede service.

Geweldige shop

Ruim aanbod aan betaalbare producten. Duidelijke omschrijvingen en snelle levering.

Ik heb een fijne, snelle service ervaren.

Fijn, snel, vriendelijk

Hele snelle levering, goede prijs en kwaliteit

Snelle levering ,goede service

Snelle levering ,goede service

Alles super geregeld

Topproducten aan goede prijzen! Vlotte levering en retour.

Ik bestel regelmatig tenniskledij via TennisDirect. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan scherpe prijzen. De levering gebeurt altijd betjes binnen de 2 werkdagen en het retourneren kan heel vlot. Ik ben fan! ;)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles met een kik geregeld

Zeer overzichtelijke website, betrouwbaar, snelle levering en je wordt uptodate gehouden van je bestelling. Aanrader!

Geweldig!

Prima service !

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports