Mooi product en snelle levering

Ik ben gewoon tevreden. Heerlijk snelle levering, dat is toch wat je wilt. Mooi shirt ontvangen. Verschillende maten besteld en betaling achteraf is mogelijk.

Goeie en snelle levering en service!

Al een paar keer besteld bij tennisdirect en altijd heel tevreden. De dag nadien thuis geleverd. Ook telefonisch zijn ze heel snel bereikbaar en heel vriendelijk (retourbon ontbrak in de doos). Zeker een aanrader voor de tennisfans onder ons :-).

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en betrouwbare service!

Perfect. Levering binnen 24u. Betrouwbaar

Keurige levering en retourbetaling volgens belofte op website

Geleverde spullen kwamen goed verpakt en zeer snel na bestelling. Retour ivm niet passend model soepel en snel geld retour ontvangen

Snelle en goede service

Altijd goede en betrouwbare service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en kwaliteit, daar ga ik voor.

Ik heb reeds vele malen bij TennisDirect besteld en moet zeggen dat ik steeds zeer tevreden was over de gemakkelijkheid van bestellen, de snelheid van levering en de kwaliteit van de artikelen. Ik kan mij zelfs niet herinneren dat ik ooit een artikel heb moeten terugsturen.

Snelle en uitstekende dienstverlening

Excellent

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering van producten met een prima prijs!!

Mooie tennisschoenen gekocht van Asics voor mijn zoon. Snelle levering zoals beloofd. Maat bleek helaas te klein. Teruggestuurd en een maatje groter besteld Assortiment zou breder mogen met een betere beschikbaarheid van betreffende producten.

Snelle levering mooie keuze

Snelle levering mooie keus

Top service!

Voor de eerste keer had ik zowel enkele kleedjes als rokjes en tops besteld. Heb uiteindelijk slechts 1 stuk gehouden maar service voor zowel omruiling naar andere maat als terugbetaling verliepen super vlot en klantendienst was erg vriendelijk en hulpvaardig!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goede spullen en snelle service

alleen nog maar goeie ervaringen, leveren altijd snel zonder problemen

Niks op aan te merken

Prima service, vlotte levering! Een aanrader!

super

altijd op tijd en juiste product

Topservice met scherpe prijzen.

Tennis direct is mijn nr 1 site voor het bestellen voor al mijn tennis en padel materiaal. Ook alle tennis ballen voor de club worden aangekocht via tennisdirect. Mvg, Matthias Lyssens

Snel bestellen en retourneren

Bestellen en retourneren van items gaat snel en goed. Betrouwbare shop en volop keus. Blijvertje!

Snelle levering , komen na wat ze beloven !!

Zoals altijd een perfecte levering , snel , enige puntjs wat mij betreft is de keuze van verpakkingsmateriaal. 2 setjes overgrip in een doos van 20x30 cm . Is zonde van het papier !! Verder vooral zo doorgaan !!!

Het zou nog beter zijn als je de optie "digitaal cadeaubon" kon krijgen! Nu moet je elke keer verzendkosten betalen bij het opsturen van cadeaukaart.

Tennisdirect, veel keuze, mooi, correct en « directe » snelle levering

Het was weerom een zeer snelle en correcte levering en exact wat ik verwacht en besteld had. Zeker aan te raden !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en vooral de juiste service top....

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb een tennistas online besteld voor de verjaardag van mijn vrouw. Ik had de tas heel snel in huis en het was een schot in de roos. Mijn vrouw was er ontzettend blij mee. De tas viel dus geweldig in de smaak. En ook nog eens voor een mooie prijs. Helemaal goed.

Prima bedrijf, bestelling snel geleverd

GEWELDIG!

Goede website, en geweldig snelle levering. Mijn zoon heeft soms last minute nog wat nodig. Bestellen en de dag erna in huis. Voor ons heel fijn af te halen op een lokatie, omdat we overdag niet thuis zijn. Ook nog eens mooi geprijsd!

Superservice

Supersnel, supergemakkelijk, superservice

Snelle levering aan scherpe prijs

De eerste maal dat ik iets besteld heb op deze website maar zeker niet de laatste. Ze hanteren heel scherpe prijzen en de levering is super snel. Er stond op levering dinsdag maar op maandag stond het pakketje al aan de deur, 1 werkdag na bestelling dus!

très contente

Très contente de mon achat. Envoi rapide et gratuit. Bonne réduction. Je recommande.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports