Snelle levering en goede kwalieitprijsverhouding

Tennisdirect is altijd snel in het leveren. Prijs is altijd voordelig en zeker als leraar een fijne partner. Kleine pakketten komen in een plastic zak en grotere in een kartonnen doos. Kortom een fijne sportzaak voor al m’n spullen.

PeRFect

Alles wat ik nodig heb op voorraad en met supersnelle verzending de volgende dag al in huis. Tegen scherpe prijzen!

hele snelle levering

Top bedrijf

Uitstekend!

Keurig ingepakt en afgeleverd.

Supersnelle levering

Direct de volgende dag geleverd! Helaas had ik verkeerde maat besteld. Mijn eigen fout, maar kosteloos retourneren en de daarop volgende dag de juiste maat in huis!

Zeer tevreden top

Zeer tevreden Snelle service Snel extra info top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en omruilen gaat heel vlot

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top service, eerlijke prijzen, ruim aanbod van mijn favoriete merk Nike.

SUpergoede service

Eerder paar tennisschoenen in no time vertoonde scheurtjes bovenop. Kon retour, gelukkig garantie. Nu 3 paar op laten sturen in de hoop dat er een prima paar bij zat, dat was zo, blij mee heerlijke schoenen mizuno ,!!!! Lekker breed ook.

Werkt prima’

Komt uit wat er wordt beloofd.

Snel levering

hoogwaardig; perfect; prima; van goede kwaliteit.

Bestellen gaat eenvoudig en de levering is snel en correct.

Top service!

Snelle levering en soepele omruilservice! Nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Top product

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb al de nodige bestellingen gedaan en dat ging zonder problemen en was meestal binnen twee dagen geleverd. Ook retourzendingen worden snel afgehandeld. Dus prima service

Prijs en kwaliteit plus service en verzending perfect.

Prima service!…

Snelle levering. Zeer tevreden, hebben al veel besteld en geen problemen met retour of ruilen als de maat niet goed was.

Leuke spullen, snelle levering

De kleding die ik had besteld werd mega snel geleverd. Alleen de maten waren niet goed, dus er moest wat retour. Het duurde even voordat al het geld was teruggestort. Ik had ook een deel met kadokaarten betaald, dit had ik wel direct terug. Uiteindelijk zonder vragen alles teruggekregen en ben ik blij!

Zeer snelle verzending. Ook in deze tijd

Mooi produkt voor een goede prijs ten opzichte van andere verkopers. Stevig verpakt en zeer snelle verzending in de tijd voor kerst.

Goede website en snelle levering

Groot assortiment, snelle levering en een mooie website. Kortom: een tevreden klant!

Tevreden

Met een correcte prijs en een super snelle levering maakt men tevreden klanten.

Mijn ervaring is samengevat in één zin!!!

Snelle levering!

De waardebon werd snel geleverd!

exact wat ik nodig heb

Ik bestelde een tennisrokje, tennisbroek en sport t-shirt. Alles ziet er heel mooi uit, de maten kloppen. Levering was na 2 dagen. Ik ben er blij mee!

Supersnel geleverd!

Makkelijk bestellen, overzichtelijk en duidelijk als je op zoek bent naar t een of ander. Prettige indeling. Voor mij de eerste keer, dus t was afwachten. Alles top. Geen idee hoe t is als iets teruggestuurd wordt en hoe lang t duurt voor je je geld terug hebt. Want daarmee kun je je als bedrijf vaak onderscheiden van de rest. Waardoor men ook een volgende keer weer terugkomt. Maar voor nu een dikke tien!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports