Uitstekende en snelle service

Snel en op tijd geleverd. 'S middags besteld volgende dag in huis.

Super snelle levering!

Rond de klok van 22:00 besteld en de volgende dag gelijk in huis! Goede uitleg over de padelrackets zodat ik ook met het juiste exemplaar aan de slag kon. Kortom Super service!

Groot aanbod en vlotte verwerking van het gevraagde !

Persoonlijk kan ik zonder veel tijdverlies en zoekwerk vinden hetgeen ik echt wil.

Beste webshop

Voor mij de beste webshop, levert altijd snel en correct.

Goede tennisschoenen!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekend partij en snelle levering

Makkelijk bestellen en na 1 dag geleverd.

Heel goed!

Pakketje is netjes bezorgd op tijd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer tevreden over levering en afhandeling.

Bestellingen snel geleverd / omgeruild, retouren worden correct en snel afgehandeld. Heel fijn.

Excellent experience

Exchange of shoes due to wrong size went quick and uneventful.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

van het nuttige naar het aangename

Ik heb onlangs een beroep gedaan op uw diensten omdat ik begon te tennissen en materiaal nodig had. Ik had een probleem met het begrijpen van de keuze van mijn bestelling, ik dacht dat ik een complete outfit kocht en uiteindelijk ontving ik alleen het topje. Daarom heb ik een beroep gedaan op uw diensten, die ongelooflijk snel hebben gereageerd (geen lange wachtrij aan de telefoon). De vrouw met wie ik aan de telefoon sprak was vriendelijk en efficiënt in haar uitleg. Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de producten. Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de producten. Dank u voor dit! Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geweldige service

Makkelijk bestellen. Snelle levering Klantenservice: makkelijk en snel bereikbaar. goed advies en vriendelijke bejegening. omruilen ging makkelijk en snel. Het was de eerste keer dat ik wat besteld had. En dan ook voor mijn team in meerdere maten. Dus was wel spannend. Alles in goede orde ontvangen.

snel en direct

Excellent

Unpon request, I was immediately proposed a test racket. I then decided to purchase 2 Wilson Blade v8, that were not in any other shop thant TennisDirect ; delivered to Belgium in 24 h. Great choice, great service, all very professional. Thanks !

Super!!

Schoenen gekocht. Na twee keer tennissen was er een stuk. Direct dezelfde dag nieuwe gekregen dat is nou service met een grote S.

Super goede service!

Vandaag besteld morgen in huis!

Super snelle service!

De schoenen die we hadden besteld bleken toch kleiner uit te vallen , binnen 2 dagen hebben we de juiste maat alsnog netjes ontvangen en kon mijn dochter met trots alsnog haar nieuwe schoenen aandoen naar tennisles!

Top reactiesnelheid alsook kwaliteit van dienstverlening en bojkomende informatie

Positieve 1e ervaring zowel op vlak van informatie als kwaliteit

Goed service

Ik bestelde nieuwe kleren/schoenen en het kwam de volgende dag al toe super! De schoenen/kleren waren heel goed,top service.

Super snelle levering

Nieuwe hobby, nieuwe spulletjes. S’middags besteld en en de volgende dag in huis. Super service!

Heel goede ervaring!

Mijn ervaring is heel goed! Een snelle afhandeling en mocht er desondanks toch iets niet naar wens zijn word dit snel en adequaat opgelost. Super !!

Snelle levering veel voorraad

Geen probleem met omruilen product. Alles makkelijk en snel geregeld.

Fijne schoenen

De schoenen zitten en lopen lekker. Pasvorm is goed.

Goed en op tojd

Goede spullen voor redelijke prijzen. Op tijd geleverd zonder problemen.

Mega!

Super snelle levering. Een product geretourneerd, snel geld retour. Top service!!!

Het is prettig kopen bij Tennis Direct

Snel, deskundig, accuraat en goede acties

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports