Prima producten en service

TennisDirect bezorgt direct en correct!

Ik ben heel tevreden over TennisDirect. Overzichtelijke site, mooie tenniskleren, eenvoudige bestelling, snelle en correcte levering, makkelijk ruilen of terugsturen. Correcte terugbetaling. Super TennisDirect!

Altijd super service

Voor alles heb ik altijd een super service gekregen : gewone aankopen maar ook met advies rond raketten en testraketten werden zonder problemen aangeboden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik bestel graag bij tennisdirect. De levering is snel, correct en zeker ook belangrijk: het retourneren of ruilen gaat ook soepel.

Snelle levering Product zeer naar wens Bedankt!!

Op en top

Niks dan goede ervaringen. Zoals altijd alles netjes optijd of vroeger dan verwacht.

Top kwaliteit

Top product zoals in de beschrijving. Zeker een aanrader.

Kog nooit een slechte ervaring gehad Prima service

Goede en snelle bezorging!

Een T shirt met broek besteld en zeer snel ontvangen. Kwaliteit van product is goed en geen klachten hierover. Heb al eerder bij TennisDirect besteld. Prima en servicegericht. Zeker aan te bevelen!

Super snelle en goede levering.

Zeer efficiënte levering. Kleding en schoenen passen goed.

Snel, hulpvaardig, mooie kortingen

Als ik 1 minpuntje moet geven is het dat de laagste-prijsgarantie geen rekening houdt met tijdelijke acties, jammer want hierdoor af en toe goedkopere producten op andere sites. Als Pluspunten: snelle levering. snelle reactie op vragen. Af en toe heel mooie acties op tal van producten en enorme keuze !

Snelle levering , goede service

Altijd snelle levering, goede service en eenvoudig retourenproces Duidelijke website Dus perfecte locatie om je nieuwe tennisoutdit of rackets ed te kopen

Correct en snel

Was onbekend maar nu bemind prijs kwaliteit ok en goede service en levering. Voor herhaling vatbaar

Prima en snel

Leuke racket gekocht voor een beginner. De racket was goed verpakt en snel geleverd.

eenvoudig en snel

makkelijk en helemaal naar wens

Vlot en netjes

Vlotte en zorgzame levering van de gevraagde goederen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs

Snelle levering en site goed ingesteld op verkoopproces en afhandeling.

Vriendelijk, behulpzaam en doelgericht

Ik had tennisschoenen besteld. Deze waren te klein. Ik belde of ze er nog groter waren. Dat was niet het geval. Ik vertelde dat ik dan even ging zoeken naar andere op de site en dan terug zou bellen voor omruilservice. Medewerker vertelde dat omruilen wel langer duurt dan op opnieuw bestellen. Ik heb uiteindelijk eerst 3 paar andere besteld. De beste passende gehouden en de rest in een keer ( gratis) teruggestuurd. Heel makkelijk en snel. Binnen een dag had ik alles weer binnen.

Positief

Positief. Duidelijk mailverkeer + correcte prijzen. Eenmalig niet voldaan aan voor 22 h besteld volgende dag geleverd, maar had pakketje dan wel dag erop.

Zoals altijd uitstekend

Duidelijke info, super follow-up informatie, zoals altijd gewoon perfect

Top racket!

Lekker lichte racket voor een beginner als mezelf. Ligt fijn in de hand. Stevige grip. Goede controle en heeft toch de nodige power.

Super waanzinnige snelle service

Vandaag besteld en morgen reeds geleverd. Gewoon FANTASTISCH!!! Zeer gemakkelijke site en zeer goede producten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede prijzen, snelle levering & top service

Als nieuwe klant ben ik echt positief verbaasd over de goede service van Tennisdirect! Producten zijn uitgebreid en goed geprijsd en de service is op hoog niveau. Klantenservice is erg vriendelijk en lost problemen direct op. Dikke aanrader, ik ben fan!

Super fijn racket gekocht! Snelle levering

Goede service snelle levering en goede kwaliteit

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports