Ook blij met jullie !!

Zo snel de levering..super…en een topaanbieding gekocht…iedereen blij bij de club !!!

snel en correct

Vrijdagnamiddag besteld en zaterdagmiddag ontvangen. Dat geeft een goed gevoel van een degelijk organisatie en professionaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kwaliteit en mooi. Gezellig om te dragen

Snelle bediening en geen probleem bij retourneren

Super service!

Net begonnen met Padellen, ‘s avonds een racket besteld en de volgende ochtend al binnen. Geweldig!

Goeie Service !

Vandaag besteld voor 22:00 uur morgen in huis. Bij retour zending wordt keurig mail gestuurd (en snel) wat je nieuwe code is voor een nwe bestelling. Bij een vraag aan Tennis direct volgende dag antwoord via de mail! Kortom, TOP - service!

Fijne snel service

Goede en snelle service. De site is erg overzichtelijk

super

vlotte service en goede kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kwaliteit en service voor een juiste prijs

Ik tennis al jaren en ben al lang vaste klant van tennisdirect. Snelle en correcte levering, en altijd goed geholpen bij problemen. Proficiat met jullie bedrijf!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie spullen, snelle levering en makkelijk te bestellen.

Snelle correcte levering

Ga hier zeker nog vaker bestellen, bedankt voor de snelle levering!

Alles is hier gewoon goed geregeld, en dat is heel speciaal

Goede, snelle levering, goed retourenproces, omruilen geen enkel probleem.

Ik heb meer dan 50 artikelen besteld !

Ik ben echt tevreden Alles op tijd Goede kwaliteit

Steeds correct en snel geleverd, ook geen problemen met retourneren

Ben al jaren klant en koop regelmatig tennis kledij. Elke bestelling die ik plaatste werd snel en verzorgd geleverd. Heb ook al een aantal keer artikels retour gestuurd wegens bv te klein of te groot en deze werd dan ook steeds correct afgehandeld. Bedankt TennisDirect!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super blij met mijn tenniskleding

Super snelle levering en goede kwaliteit kleding!

Top producten en goede service zeker een aanrader voor de volgende aankopen.

super goed

gewoon super goed !

Super snelle levering

27e. Juni men padelracket besteld en de 28e was het al geleverd. Top

Plezierig bedrijf.

Fijn bedrijf ,als je belt wordt je op een hele plezierige manier geholpen Ik zeg allemaal bij dit bedrijf bestellen Voor 22 uur bestelt volgende dag in huis Zij doen dit idd Ik ben zeeeeeer tevreden over dit geweldige bedrijf

Eenvoudig, snel en goed.

Het was eenvoudig om de door mij gewenste tennistas te vinden op de website, te bestellen en op te halen. En dit alles binnen 24 uur (één dag).

Uitstekende service

Ook met retourzenden wordt alles supersnel afgehandeld, top!

Juiste product, zeer snelle levering

Juiste product, zeer snelle levering

Snelle Service,

Mijn racket was binnen 2 dagen geleverd! Ik ben op het moment in afwachting van een reactie over een scheur in mijn racket maar gezien de andere reviews moet dat geen verdere problemen opleveren en vertrouw ik op een nette afhandeling.

Simpel besteld. Snel en goed geleverd.

Racket simpel besteld. Het werd binnen 5 dagen zowel bespannen als thuis geleverd. Zeer tevreden.

Alles was perfect, communicatie, levering, betaling.

Super, gewoon super. Zo zouden alle aankopen moeten zijn. Alles is gewoon eenvoudig en professioneel.

snel en makkelijk

Snelle service en kan makkelijk omgeruild worden

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports