Duidelijke site

Snelle levering, goede producten.

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling en nog fijner: ik had het heel snel in huis!

Super snel geleverd zonder problemen. Kleren waren ook zoals op foto

Super Service!

Al meerdere malen gebruikt gemaakt van de Testracket service en uiteindelijk een racket kunnen vinden. Top service!

Super snelle service en gratis levering

Jammer dat het leuke shirt voor mij te klein was. (Teveel getailleerd)dus helaas teruggestuurd

Snel en eenvoudig

Gewoon lekker makkelijk bestellen en snelle verzending

Al vaak wat besteld, en altijd supersnel in huis. En goede artikelen.

Mooie schoenen en snel geleverd

Prima schoenen en snelle levering

Snelle levering - topkwaliteit - precies wat je verwacht

Steeds een correcte en snelle levering. Je krijgt exact wat je wilt aankopen en de producten zijn steeds van goede kwaliteit!

Goede prijs snelle levering

Steeds snel en correct geleverd. Enorme keuze.

goede service ;)

zeer goede service, snelle levering

gewoon top service

super service veel keuze mogelijkheden en vooral tijdig geleverd

Goede keuze, vlotte levering

De racket die ik wilde stond aan een goede prijs, was op voorraad en werd snel thuis geleverd

goede service,snelle verzending

prijzen zijn wel goed,snelle verzending en netjes verpakt.

Mooie stevige tennisschoenen

Heel mooi en zeer fijne stevige sportschoenen! Ze zijn heel stevig daardoor ik er geen aangepast zooltje in hoef te doen. Ik ben er super blij mee

Supersnelle verzending

Tot nu toe 3 keer besteld bij TennisDirect en niet teleurgesteld! Levering is precies als aangegeven, de volgende dag in huis. Producten zien eruit zoals aangegeven op de website. Ik blijf klant:)

Ruime keus, correcte afhandeling en snelle leveing

Ondertussen 2x in mijn nieuwe Nike setje getennist. Top kwaliteit voor een prima prijs

Shopping for tennis clothes

I ordered online, did not like the size. Went to tennisdirect shop at Amstelpark tennis club for the change. The workers were very helpful.

Dik in orde

Mooie website Makkelijk zoeken Eerlijk

Top top

Top top, was netjes op tijd bezorgd.

Snelle en zorgvuldige levering.

Snel bericht over de levering. Netjes en op tijd geleverd. Jammer dat je niet kunt kiezen om bij een afleverpunt te laten leveren, dat heeft mijn voorkeur vanwege minder ritten van afleverbusjes in de stad.

Veel keus,snelle levering. Wat wil je nog meer!

Altijd het nieuwste van het nieuwste. Voor iedere wat wils.

Prima aankoop

De ballen zijn in prima staat afgeleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie kleding werd snel en correct geleverd

Mijn foutje bij de bestelling werd keuring en netjes opgelost.

Super du début à la fin

Toujours tout oj

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports