Mooie kleding werd snel en correct geleverd

Mijn foutje bij de bestelling werd keuring en netjes opgelost.

Super du début à la fin

Toujours tout oj

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering, goed afgehandeld.

top

het is een topper

• Zou u ons aanbevelen? Yes

snelle service met goede prijs-prestatie.

Snelle levering en goede kwaliteit spullen tegen goede prijzen.

Steeds tijdig geleverd en indien het niet mogelijk zou zijn wordt ik hier steeds direct op de hoogte van gehouden. Top !!!

Uitstekende service

Ik bestel al jaren bij TennisDirect, en ben nog nooit teleurgesteld. Bij de laatste bestelling was er een shirt zoek, maar bleek onder in de schoenendoos te zitten. Dit is niet zo handig omdat ik eerst dacht dat het item miste. Voor de rest altijd keurig snelle afhandeling.

Ik ben Fan!

Goede betaalbare spullen en snelle levering

Prefect snel geleverd

Eerste keer dat ik bij jullie een bestelling plaatsen, had fout lever adres in gevuld en telefonisch hebben jullie dat meteen aangepast helemaal top

Dank voor de stipte levering en voortreffelijke service bij omruiling.

Zeer positief, zeker een aanrader voor elke tennisfan die een nieuwe outfit wil bestellen. Tot de volgende !!!!!!

Mijn nummer 1 voor tennis uitrusting

Veel keuze, gedetailleerde beschrijvingen, interessante promo's en vlotte levering. TennisDirect = best in class !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles zeer goed en duidelijk. Leuke site om leuke dingetjes te shoppen…

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb meer besteld bij tennisdirect en altijd op tijd geleverd .als he vragen hebt over een artikel krijg je goed advies

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik vind de site heel prettig. Je zit makkelijk bij de categorie waar je wilt zijn. De kleding draagt heel fijn en heeft goede kwaliteit.

Prima geregeld

Top, snelle levering

super

snel geleverd

Goede, vlotte en overzichtelijke e-commerce.

De bestelling was makkelijk te plaatsen. Groot aanbod binnen het gekozen segment. Overzichtelijk en vlotte communicatie. Bestelling werd geplaatst en onmiddellijk per email bericht dat de bestelling goed ontvangen was en klaar gemaakt werd voor levering met vermelding door wie het pakket zou worden geleverd en de te verwachten leveringstermijn. Prima, alles zeer goed verlopen en aangekocht product voldeed aan mijn verwachting. Een tevreden klant.

Magnificent

Vanaf datum bestelling tot aflevering een volledige voortgang rapportage per E-mail, het telefonisch contact voor retournering en omruiling van het bestelde product meer dan voortreffelijk. Dus een sterke aanbeveling voor vervolg bestellingen.

Mooie kwaliteit snelle levering: top

In het geheel geen opmerkingen. Top!!!!

Scherpe prijzen, snelle levering en groot assortiment

Fijne website, duidelijk en product is snel te vinden. Snelle levering. Blij met mijn aankoop.

Snelle levering.

Tennistas was snel binnen zonder problemen.

Veel keuze en een snelle service!

Snelle levering! Veel keuze! Fijn om ook altijd toegang te hebben tot sale of outlet!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle bezorging; goede afhandeling bij ruiling en vriendelijk personeel!!

Bestelde artikel was qua maat niet goed, om kunnen ruilen ; een perfecte service . Alles zeer snel afgehandeld en bezorgd.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over TennisDirect.nl

TennisDirect.nl is de grootste Nederlandse online winkel gespecialiseerd in tennisartikelen. Het assortiment omvat rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en accessoires van toonaangevende merken. TennisDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele tennissers en biedt deskundig advies, scherpe prijzen en snelle levering. Met een uitgebreide selectie en uitstekende service is TennisDirect.nl de ideale partner voor alle tennisliefhebbers.

Over PassaSports